Bigby 4 743 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Nie mogę powiedzieć żebym miał jakieś duże bugi. Nie liczę czasem lewitujących npców i tym podobnych pierdół. Fabułę i większość questów skończyłem bez żadnych problemów. Podobnie było z Wieśkiem. Tam moim problemem była tylko wydajność na starym PC i walka o stabilne 30 klatek w rozsądnych detalach. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Cyperpank? Chyba nawet Fallout 76 ma lepiej zrobione elementy rpg xD po tej premierze przestalem juz w ogole czytac jakiekolwiek wysrywy jakichkolwiek tzw. dziennikarzy growych. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Wiedźmin dopóki nie było alternatywnego sterowania też był niegrywalny. Pomijam nawet bagna, czy inne takie rzeczy. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Tak po prawdzie to Cyberek na PC na premierę był mniej popsuty od Valhalli, którą wielu się jarało nawet na tym forumku, a przynajmniej takie miałem odczucie grając w obie gierki. Nie zapominam Redom ich kłamstw, ale od początku byłem Cyberpunkiem jako grą oczarowany, toteż i skreślać ich nie będę. 1 Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Przypominam tylko ze w tym roku jarano sie na tym forum najbardziej gra o zolwiach nindza na 2 godziny i gra o kocie w ktorej nic sie nie robi na godzin 4. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 (edytowane) 10 minut temu, Bzduras napisał: Tak po prawdzie to Cyberek na PC na premierę był mniej popsuty od Valhalli, którą wielu się jarało nawet na tym forumku, a przynajmniej takie miałem odczucie grając w obie gierki. Nie zapominam Redom ich kłamstw, ale od początku byłem Cyberpunkiem jako grą oczarowany, toteż i skreślać ich nie będę. Zawsze będę się trzymał zdania, że to genialna gra przygnieciona przez ciężar marketingu, nierealistyczne oczekiwania (na Reddicie przed premierą ludzie sobie wyobrażali rzeczy o których studio nawet nigdy nie mówiło) i zjebany zarząd/kierownictwo Cedepu. Edytowane 5 października 2022 przez Bigby Cytuj
Krzysztof93 1 352 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Cytat „Mogę zdecydowanie powiedzieć, że Project Sirius nie jest grą mobilną. Kiedy o niej mówiliśmy, myślę, że faktycznie chodziło nam o szerszą bazę, czyli chcemy dotrzeć do osób, do których niekoniecznie skutecznie docieraliśmy poprzez gry o Wiedźminie, jakie robiliśmy do tej pory. Wyobraźmy sobie więc ludzi, którzy być może oglądali serial, ale niekoniecznie lubią grać w bardzo mroczne, hardcorowe gry RPG. To stoi za naszymi rozważaniami”. Cytat „Project Sirius jest tym, co dotrze do szerszej grupy - do ludzi, którzy są zainteresowani marką i IP, ale niekoniecznie lubią grać w hardcorowe gry fabularne, takie jak seria Wiedźmin, którą prezentowaliśmy do tej pory”. branża Gierkova Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Cytat Wyobraźmy sobie więc ludzi, którzy być może oglądali serial, ale niekoniecznie lubią grać w bardzo mroczne, hardcorowe gry RPG. Ja ich już nie jestem w stanie zrozumieć. Oni nie wiedzą, że gra odniosła sukces właśnie przez cięższy klimat i "dorosłe" motywy? Niech zrobią Fable w świecie Wiedźmina, zobaczymy ile tego sprzedadzą... Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 (edytowane) Fable to by bylo zbyt ambitne, przeciez to bedzie jakis walking simulator. Tutaj macie kawalek solidnego materialu, polecam goraco: Edytowane 6 października 2022 przez Il Brutto Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Cytat Wyobraźmy sobie więc ludzi, którzy być może oglądali serial, ale niekoniecznie lubią grać w bardzo mroczne, hardcorowe gry RPG. nie napawa mnie optymizmem ten cytat. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 21 minut temu, Krzysztof93 napisał: branża Gierkova Czyli jakieś guwno byle zarabiało hajsy. Kiciński odchodzi bo pewnie nie chce na to patrzeć jak wszystkie jego zasady życiowe runą w gruzach (darmowe dlc itp). Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 tak pewnie właśnie dlatego odchodzi. Bo wcześniej za Kicińskiego Redzi byli wzorem życiowych zasad i uczciwości, np. wtedy gdy próbowali opchnąć posiadaczom pastgenów ledwie działajacy produkt. 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Oj tam, każdemu się zdarza wyruchać zagrajmerów na hajs ale nie zapomne mu tego że dodał do wiedźmina 3 2 nowe fryzurki za darmo! Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Robią sequel Cyberpunka i 3 kolejne Wiedźminy, a wy tutaj jakąś dramę kręcicie o jeden projekt, który widać z opisu ma trafić do zupełnie innej grupy odbiorców. A niech dywersyfikują swoje portfolio. 1 Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Drama powinna być z innego powodu: te gry nie wyjdą na tą generację, a może nawet w połowie następnej… 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 6 października 2022 Autor Opublikowano 6 października 2022 Oczywiście że wszystkie nie wyjdą, to cała strategia tego ogłoszonego jakiś czas temu RED2.0 Na ta generacje wyjdzie pewnie tylko ta gra od molasses flood i pewnie ten niedawno ogłoszony Wiesiek jako crossgen. Otwarcie nowego studia w bostonie to bardzo dobry ruch bo otworzą sie na duży rynek pracowników którzy niekoniecznie chcieliby przyjeżdżać do PL pracować. 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 20 minut temu, Figuś napisał: otworzą sie na duży rynek pracowników którzy niekoniecznie chcieliby przyjeżdżać do PL pracować No jesli oni juz w warszawie mieli sojowych odklejencow chodzacych po firmie w szlafroku i z yorkiem na rekach, to niekoniecznie moze sa gotowi na to co ich czeka w potezym USA xD Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Spermiarze pracują w tym CP Red. Najpierw Sasha Grey w CP2077 a teraz jakieś polskie kurwisko w wiedźminie Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 A kto tym razem? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 28 października 2022 Autor Opublikowano 28 października 2022 4 godziny temu, Czoperrr napisał: Spermiarze pracują w tym CP Red. Najpierw Sasha Grey w CP2077 a teraz jakieś polskie kurwisko w wiedźminie wrzuciłbyś jakieś źródło większych spermiarzy niż twórcy Yakuz nie ma jak coś 3 godziny temu, pawelgr5 napisał: A kto tym razem? dobra sam sobie znalazłem o co chodzi Spoiler z tym że stoi przy plakacie wieśka nie oznacza że wzięli ja do wieśka. obstawiam że mocap do scen cimcirymci przy DLC do CP2077 jej użyją Cytuj
Dalhi 211 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Co to za szlauf i dlaczego miałbym się przejmować? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Taki żart może Redzi robią, jak połączysz kropki na jej twarzy, to wyjdzie kutas... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi