Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Najlepsze jest to, że Yoshida, Head od Playstation Indies nie ma pobranej tej apki. Dlaczego ? Może wiedział, że chuja tam dzisiaj będzie xD
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Teraz, cotek napisał: Najlepsze jest to, że Yoshida, Head od Playstation Indies nie ma pobranej tej apki. Dlaczego ? Może wiedział, że chuja tam dzisiaj będzie xD Gdzie to można pobrać?
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, cotek napisał: No na PS5 ze Stora A to mam, myślałem ze na telefon coś jeszcze jest
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Ale zatrzęsienie w branży. Mial być mgs6 a tu konami serwerów z pachinko zapomniało wyłączyć by ten bandwidth ogarnąć
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Nic nie będzie ziomek, włączaj spokojnie Wszystko zgodnie z ich planem i tyle. Edytowane 10 sierpnia 20213 l przez cotek
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l 9 minut temu, cotek napisał: Najlepsze jest to, że Yoshida, Head od Playstation Indies nie ma pobranej tej apki. Dlaczego ? Może wiedział, że chuja tam dzisiaj będzie xD Bo mu już to Kojima pokazał przecież wewnątrz firmy koleś musiał pokazać co to jest. Tak z dupy nie można wstawić sobie gry na psn.
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l W sumie to ciężko mi uwierzyć że to opóźnienie jest częścią kampanii marketingowej. Skoro takiego babola zrobili to może jednak nie ma tam Snejka…Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l No ja mam taką nadzieje, że to się nie okaże MGSem xD Ale wiem, że ktoś może chcieć
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l 2 minuty temu, Moldar napisał: Można iść spać. Nie ma opcji, czekamy!
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Można iść spać.No chyba trochę ich ponosi. Awarie rozumiem ale powinni sprecyzować czy mamy czekać czy iść spać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Na mgsa można poczekać. Ale jak zrobili sobie troll z ludzi i będzie jakies guwno na 6/10 to będę mocno smutny.
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Coś mamroczą na TT ze na PSN pojawiła się nowa gra THE HAUNTING od Blue Box. Niektórzy twierdzą ze gra była na Steamie od roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, Hal Emmerich napisał: Coś mi to przypomina: Wygląda mi to na nogi Zeldy.