Czoperrr 5 031 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 Ludzie wygłodniali to dają się łatwo nabrać. Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 5 minut temu, ASX napisał: trochę śmiesznie że jeden typ dał radę nabrać tyle osób, w swoim czasie w tę teorie spiskową o Kojimie i Silent Hillu zdawały się wierzyć całkiem poważne osoby w branży jak Schreier czy Geoff Keighley, więc jeżeli ktoś się nabrał to na pewno nie był sam. No tak, Geoff też hajpował, że gadał z Hassanem itp. Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 14 minut temu, ASX napisał: Godzinę temu, balon napisał: Abandoned nigdy nie było pokazywane na żadnym evencie Skąd te info? Pamiętasz wszystkie eventy? Mi się wydaje, że na jakimś dawnym SoP zapowiadali (co w początkowej fazie ma wyjść na PS5), jakoś na początku jak jeszcze nie było z tym takiego przypału. Tak w ogóle wraca temat Hasana i pojawia się na forum ASX. Przypadek? Odnośnik do komentarza
ASX 14 604 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 6 minut temu, balon napisał: Skąd te info? Pamiętasz wszystkie eventy? nie pamiętam, ale wszystkie state of play są przecież dostępne na YT i bardzo łatwo to zweryfikować przy odrobinie chęci jedyny do tej pory materiał, czyli trailer zapowiadający grę ukazał się 7 kwietnia 2021 r. (nie liczę tego 5 sekundowego filmiku) , a State of Play odbyło się 29 kwietnia i ani na nim, ani na żadnym następnym SoP nigdy nie było Abandoned. Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 No tak będę siedział i weryfikował, już lecę XD Może to nie było SoP A na evencie w okolicach E3? No gdzieś to kojarzę. No ale może mi się wydaje. Nie jest to jakoś bardzo istotne. Myślę, że 4 posty o tym starczą Odnośnik do komentarza
ASX 14 604 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2022 Fajny materiał, jak ktoś chcę sobie przypomnieć całą bekę. Odnośnik do komentarza
ASX 14 604 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 jestem w szoku 1 Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 Dobra zamykam ten temat. Hassan ciach! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi