Pupcio 18 324 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Godzinę temu, oFi napisał: Jak to jest gra Kojimby to usuwam konto na forumku. @Pupcio zapisz sobie w kalendarzyku Panie kojima, proszę niech Pan robi to gówno!!11 Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
lonek_rwl 11 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 1 5 Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 (edytowane) Skoro nie potrafia wgrac trailera do jakiejs apki to znaczy, ze ta apka w ogole nie dzialala wczoraj. Niemozliwe by o tym nie wiedzieli. Edytowane 11 sierpnia 2021 przez Lukas_AT Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 (edytowane) https://www.youtube.com/channel/UCLERvkmTYCh6jeMt6vD076A Ciekawy kanał. Założony w 2018 roku, od dwóch tygodni wrzuca krótkie, niepokojące filmiki. Zaciekawiły mnie szczególnie te: Dźwięki płaczącego niemowlęcia dochodzące z łazienki. Fajna muzyka. Metaliczne, rytmiczne dźwięki. W 1:17 słychać w tle odgłos, który przypomina mi spowolniony dźwięk tego stwora z więzienia z Silent Hill 2: Pierwsze 4 sekundy. Karuzela z końmi z parku rozrywki i niepokojąca muzyka. Nawet jak na końcu Abandoned nie okaże się niczym istotnym, zwyczajną podpuchą pragnącego atencji niezależnego deva, to i tak fajną rozrywkę mam ze śledzenia losów tego projektu i towarzyszącej temu szajby Edytowane 11 sierpnia 2021 przez Hal Emmerich 1 Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Może projekt został...opuszczony? 27 minut temu, Hal Emmerich napisał: Ciekawy kanał. Założony w 2018 roku, od dwóch tygodni wrzuca krótkie, niepokojące filmiki. A filmik o sowie widział? Pewnie nie, więc wrzucę moją pracę zaliczeniową na podyplomówkę wiele lat temu. Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Jak na moje to jeżeli trzymamy się teorii spiskowych to robią to specjalnie. Nie chcieli dać daty 12 sierpnia bo to by było zbyt oczywiste. Zrobili taki chamski myk i pewnie przypadkiem wypadnie 7 rocznica premiery P. T. Metoda chamska ale ludzie o tym na bank zapomną w minutę jak będzie to silent Hill. Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 10 minut temu, Wojtq napisał: A filmik o sowie widział? Pewnie nie, więc wrzucę moją pracę zaliczeniową na podyplomówkę wiele lat temu. Bardzo fajny filmik. Teraz nie tylko chcę nowego Silent Hilla, ale Silent Hilla z sową w roli antagonisty Tymczasem fascynujący, pięciosekundowy filmik z idącym kolesiem, ma już ponad 700 tysięcy wyświetleń na twitterze. Ależ ten Kahraman ma rozmach. 1 Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 3 minuty temu, Hal Emmerich napisał: Bardzo fajny filmik. Teraz nie tylko chcę nowego Silent Hilla, ale Silent Hilla z sową w roli antagonisty Dzięki. Ja chyba chcę ulec temu hype-trainowi, bo przecież wiosną Akira Yamaoka pisał, że już latem dostaniemy newsa, na jakiego czekamy. Mamy środek lata, a powrót Silent Hilla powinien być bardzo głośnym wydarzeniem, więc wszystko wydaje się układać w całość. Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 (edytowane) Zgadza się, ale on to mógł pisać w odniesieniu do możliwego Silent Hilla od Bloober Teamu. Nie chciałbym by to była prawda. Nie mam nic do Bloobera, ale jednak wolałbym, żeby Silent Hill, jeśli miałby kiedyś powrócić, został stworzony przez japońskiego developera i dostał prawdziwie Triple-A-owe potraktowanie, na jakie zasługuje. Edytowane 11 sierpnia 2021 przez Hal Emmerich Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 No coś w tym jest Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 8 minut temu, Hal Emmerich napisał: Zgadza się, ale on to mógł pisać w odniesieniu do możliwego Silent Hilla od Bloober Teamu. Nie chciałbym by to była prawda. Nie mam nic do Bloobera, ale jednak wolałbym, żeby Silent Hill, jeśli miałby kiedyś powrócić, został stworzony przez japońskiego developera i dostał prawdziwie Triple-A-owe potraktowanie, na jakie zasługuje. Ja tak samo, choć swego czasu oszałamiała mnie możliwość powstania nowego Silent Hilla prawie na moim podwórku. Ale tak - niech Bloober rozwija się po swojemu i życzę im jak najlepiej, ale Silent Hill najlepiej wypadał jako horror stworzony przez schizy Japończyków. 1 Odnośnik do komentarza
Whisker 1 401 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 37 minut temu, cotek napisał: Hehe ale tłumaczenie głupie, po tym wpisie już dobitnie wiadomo że szykuje się petarda z konspiracji Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Znalazłem kolejną możliwą zbieżność pomiędzy tym dziwnym kanałem z YT, a Silent Hillem. Muzyka i wybijany rytm z tego filmu puszczonego na dwukrotnym przyspieszeniu: zestawiona z normalnym rytmem tego tracka o nazwie Letter, pochodzącego ze ścieżki dźwiękowej Silent Hill 3: 1 Odnośnik do komentarza
lonek_rwl 11 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Ehh myślałem ze chociaż rząd dzisiaj (pipi)nie a tu drugi zonk w dwa dni. Muszę sobie odpuścić zakłady i oczekiwania do kolejnej pełni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Hype cały czas, bez daty. W każdej chwili może spaść bomba 2 Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 nadal nic? szok i niedowierzanie Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Do you feel... abandoned? Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Cytat The theory on Reddit/r/ blueboxconspiracy is that this is entirely a tax scam. He has done these exact same steps, for each and every game he’s announced and then not-finished. The idea is that maybe there’s tech tax credits, r&d budgets, or tax write offs if you can prove you’re making a game. Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ten gość to oszust, który nie ma nic wspólnego z Silent Hillem, MGS-em, czy Kojimą. Czas się z tym niestety pogodzić panowie. Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Nie oczekuję juz absolutnie niczego. Teraz liczę tylko na dramę/skandal ze zwinięciem interesu/zapadnięciem się pod ziemię Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Twist z oszustwem podatkowym byłby lepszy na zakończenie, niż gdyby ta gra się okazała jakimś przeciętnym walking simulatorem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi