oFi 2 435 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Panowie spokojnie, jeszcze jest nadzieja ze to jednak nie yebnie. Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Jeżeli to indyk to mam nadzieje, że jednak skończy się największym przekrętem w grach video będzie więcej zabawy sledząc dalsze dramy Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Teraz, PanKamil napisał: Jeżeli to indyk to mam nadzieje, że jednak skończy się największym przekrętem w grach video będzie więcej zabawy sledząc dalsze dramy Mozna jeszcze okłamywać ludzi ze to będzie gra żyćka a pozniej wydać no mans sky Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 1 minutę temu, oFi napisał: Mozna jeszcze okłamywać ludzi ze to będzie gra żyćka a pozniej wydać no mans sky No to było grube ale tu by było jeszcze grubiej. Teasujesz silenta i mgs po czym znikasz zostawiając po sobie nieskończoną apke deal with it bitch Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Czyli okaże się ze sam Hasan wydymał wszystkich w tym Sony, Kojime, Konami - piekne zaoranie Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Widac w jakim stanie znajduje się branża. Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 24 minuty temu, oFi napisał: Widac w jakim stanie znajduje się branża. W jakim ? Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 (edytowane) 35 minut temu, giger_andrus napisał: W jakim ? Ze wystarczy mieć poglos u jakiegoś chinczyka i Pana Gueffa żeby wyhajpowac gierke która nie wiadomo czym jest. Ale chce wierzyć ze jednak to nieprawda i pan hindus jednak nie istnieje, a kojimbo założył sobie fejk konto i robi sobie marketing pod nowe IP. Ewentualnie wychowanki Hideo z konami ruszyli machine i wracają do branży z przytupem i marką Metal Gear Solid. Kierwa, tyle spekulacji, tak malo informacji Edytowane 12 sierpnia 2021 przez oFi 2 Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Dalej nie bardzo rozumiem jak ta sytuacja ma świadczyć o kondycji branży gier wideo ? Czy według Ciebie kondycja jest aktualnie zła ? Bo nie nazwałeś tego. 1 Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 2 minuty temu, giger_andrus napisał: Dalej nie bardzo rozumiem jak ta sytuacja ma świadczyć o kondycji branży gier wideo ? Czy według Ciebie kondycja jest aktualnie zła ? Bo nie nazwałeś tego. Zawsze tak się czepiasz pojedynczych slowek/zdań? Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Mnie już znudził ten marketing Abandoned. Trochę przeciągnęli strunę, a jeszcze jak wyjdzie tak jak się spodziewam tj. zwykły indor z zagrody to niech się pałują:) Odnośnik do komentarza
lonek_rwl 11 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Mnie już znudził ten marketing Abandoned. Trochę przeciągnęli strunę, a jeszcze jak wyjdzie tak jak się spodziewam tj. zwykły indor z zagrody to niech się pałująDzisiaj mają ostatnią szanse. Dzisiaj już musiałem się zmuszać, żeby sprawdzić w necie czy pojawiło się coś nowego. Jutro połowa ludzi wypadnie z pociągu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Cytat Czyli okaże się ze sam Hasan wydymał wszystkich w tym Sony, Kojime, Konami - piekne zaoranie Sony poza jednym postem na swoim blogu w momencie zapowiedzi, nigdy nie promowało Abandoned. A sam wpis na blogu też o niczym nie świadczy bo PlayStation promuje na nim przeróżne gry, w tym takie o których pewnie nigdy nie słyszeliście: https://blog.playstation.com/2021/07/19/auto-chess-season-13-ocean-voyage-launches-july-22/ https://blog.playstation.com/2021/06/03/puzzle-bobble-3d-vacation-odyssey-enters-a-new-dimension-on-ps-vr-ps4-and-ps5/ Więc nie ma sensu oskarżać Sony za całą tę sytuację, bo obecnie japońska korporacja nie jest w żaden sposób zaangażowana w promocję tego tytułu ani w żaden sposób go nie sygnuje. Wszystko na to wskazuje że Abandoned jest raczej po prostu jednym z setek indyków które co roku trafiają na konsole PlayStation. . Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 @ASXsony tez promowało abandoned chyba na state of play jeżeli się nie mylę. ogolnie to wyjścia są dwa: Albo faktycznie hideo bawi się z nami i dostał bardzo duży kredyt zaufania od Sony ze można tak przeciągać strunę wiecznym przesuwaniem terminów i otrzymamy po prostu zaraz zapowiedzieć nowego silent hilla: abandoned. Wtedy będzie nieważne jak długo nas ciągnęli za nos i tak wszyscy to mu wybacza albo: Hasan czy inny Turek który tylko podszywa się pod ta nazwa robi scamowe projekty by dostać dofinansowania i nigdy nie kończy te studio żadnej gierek, korzystał z sytuacji, wiedział doskonale jaka wstawić grafikę i jaki wpis żeby tylko społeczność mu zaufała oraz ciągnęła dalej wszystkie spekulacje. Gra albo nie wyjdzie i koleś zniknie albo wyjdzie i okaże się średniakiem ale gra dostanie taki review hate bombing ze studio już nigdy się z tego nie podniesie. najgorsze jest w tym to ze coraz bardziej skłaniam się ku drugiej opcji ale nadzieja umiera ostatnia Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 54 minuty temu, Redmitsu napisał: ASXsony tez promowało abandoned chyba na state of play jeżeli się nie mylę. Mylisz się Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 30 minut temu, ASX napisał: Mylisz się Okej, pomyliłem z trailerem, który promuje oficjalny kanał PlayStation Odnośnik do komentarza
lonek_rwl 11 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 [mention=43999]ASX[/mention] Hasan czy inny Turek który tylko podszywa się pod ta nazwa robi scamowe projekty by dostać dofinansowania i nigdy nie kończy te studio żadnej gierek, korzystał z sytuacji, wiedział doskonale jaka wstawić grafikę i jaki wpis żeby tylko społeczność mu zaufała oraz ciągnęła dalej wszystkie spekulacje. Gra albo nie wyjdzie i koleś zniknie albo wyjdzie i okaże się średniakiem ale gra dostanie taki review hate bombing ze studio już nigdy się z tego nie podniesie. najgorsze jest w tym to ze coraz bardziej skłaniam się ku drugiej opcji ale nadzieja umiera ostatniaA to Ci teoria dopiero. Skąd to się wzięło?Czysto teoretycznie. Wyobraźcie sobie ze Hasan uruchamia preordery po wrzuceniu grafiki z ryjem snejka. Dorzuca co miesiąc kilka screenów + filmik sugerujący ze to będzie nowy Metal Gear Solid 6: Silent Hills i tak się bawi powiedzmy pół roku Kurde sam nie wiem czy bym nie łyknął przynęty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Trochę paliwa dla braci foliarzy. Parę tygodni temu Norman Reedus, aktor który miał wcielić się w główną rolę w skasowanym Silent Hills od Kojimy, wrzucił na swojego Instagrama takie oto dziwne wideo: W filmiku tym Normanowi towarzyszy oczywiście znany z niektórych odsłon Silent Hilla króliczek Robbie. Postać tę można napotkać m.in w Silent Hill 3 w parku rozrywki: Dodatkowo, dzisiaj rano, w siódmą rocznicę premiery P.T, Hideo Kojima wrzucił na Twittera taką oto notkę. Chwali się w niej, że otrzymał pewną książkę. Jej okładka jest bardzo interesująca i na pewno dodatkowo podsyci spekulacje stronnictwa konspiracyjnego. Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 3 godziny temu, PanKamil napisał: Zawsze tak się czepiasz pojedynczych slowek/zdań? Czasami jak coś mocno kłuje w oczy. Według mnie branża ma się co najmniej dobrze a zrobienie zamieszania w internecie (często z zachowaniem anonimowości), które zadziała na wyobraźnię tłumu wcale nie jest dzisiaj takie trudne. Tylko, że to dwie różne sprawy. 1 Odnośnik do komentarza
lonek_rwl 11 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 21:00 minęła i nic nie wybuchło. Jeszcze tylko 23:59 (godzina z zegara w PT) i tracę ostatnie resztki wiary. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 2 minuty temu, giger_andrus napisał: Czasami jak coś mocno kłuje w oczy. Według mnie branża ma się co najmniej dobrze a zrobienie zamieszania w internecie (często z zachowaniem anonimowości), które zadziała na wyobraźnię tłumu wcale nie jest dzisiaj takie trudne. Tylko, że to dwie różne sprawy. Bez hejtu oczywiście. No mnie też właśnie takie czepianie się jakiejs jednej części wypowiedzi często kłuje w oczy i zmuszanie to jakiegoś rozdmuchanego tłumaczenia sie Ja osobiście martwię się o branże ale z zupełnie innych powodów. Moje odczucia pokrywają się z odczuciami Shawna Laydena. Tutaj jednak cieszmy się wszystkimi spiskami bo są conajmniej ciekawe Peace Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ja tam coraz bardziej wierze w wersję ze scumem i omijaniem podatków xD Niedługo nie będzie śladu po Blue Boxach. Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Godzinę temu, cotek napisał: Ja tam coraz bardziej wierze w wersję ze scumem i omijaniem podatków xD Niedługo nie będzie śladu po Blue Boxach. +1 Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Nowy tweet od bbgs mówiący ze już są almost there z patchem i ze są w 100% real Jako ciekawostka: 2 1 Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ta... a na twitterze informacje, że na trackerze patchy nic się nie pojawiło i jest to jedna wielka ściema. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi