Szermac 2 639 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 To jest lepsze niż jakakolwiek komedia xD Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Aa to wsio jasne. Jak koleś co roku prawie robił nowa grę to się juz nauczył w marketing i PR i teraz poszedł grubo z viralami. Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ciężko uwierzyć, że informacje z tabelki są prawdziwe. Jakby to była prawda to już dawno zostałaby odkryta, a nie po 2 miesiącach. Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Każdy kto śledzi to choćby z minimalnym zainteresowaniem wiedział przynajmniej o sytuacji z The Haunting. Ale spoko, wierz dalej w teorie Hasan = Kojima. Ja już oddaje swoją odznakę #TeamReal. Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 16 minut temu, Bigby napisał: Każdy kto śledzi to choćby z minimalnym zainteresowaniem wiedział przynajmniej o sytuacji z The Haunting. Ale spoko, wierz dalej w teorie Hasan = Kojima. Ja już oddaje swoją odznakę #TeamReal. Dokładnie, było to już wiadomo w kilka dni po ich sławnym tweecie z literkami S.....L w czerwcu. Ale jednak wiara, że to coś więcej wygrywała bo się jest zawsze trochę głuchym i ślepym Tak samo jak przecież mają przypiętego tweeta o tym, że nie mają nic wspólnego z Kojimą, Konami czy Silent Hillem, i co wziąłeś to za pewnik @Jordanensis ? Ja też wysiadam, było całkiem dynamicznie Obserwuje dalej dla funu. Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Jeśli o mnie chodzi to ja się nie nastawiałem na nic. Nawet nie znam dokładnie stylu marketingu Kojimy z poprzednich lat, więc byłem po środku i dalej jestem, że może to być coś fajnego jak i zwykły indyk. 4 Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 (edytowane) Czyli kolejni oszusci z Kickstartera i Steama, gdzie jak ktos sie tym tematem interesuje, to zna wiele historii o porzuconych i niedokonczonych projektach i znikajacych firmach widmo. Edytowane 13 sierpnia 2021 przez Lukas_AT Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Co Ty dupisz mordeczko, mistrz Kojima robi dla nas kolejnego wiekopomnego sztosa - w internecie pisali! 2 Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 W dniu 11.08.2021 o 20:48, PanKamil napisał: Jak na moje to jeżeli trzymamy się teorii spiskowych to robią to specjalnie. Nie chcieli dać daty 12 sierpnia bo to by było zbyt oczywiste. Zrobili taki chamski myk i pewnie przypadkiem wypadnie 7 rocznica premiery P. T. Metoda chamska ale ludzie o tym na bank zapomną w minutę jak będzie to silent Hill. I jak pokazali coś 12 sierpnia? No chyba że Kojima wiedział że my wiemy i specjalnie nic nie pokazali w 7 rocznicę premiery P.T. bo byłoby to zbyt oczywiste? <wchodzimy w piątą gęstość kojimacepcji > Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Jakiś gówno indyk i temat na 35 stron. Co się z wami dzieje chłopaki. Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Chuj z grą, konspira dobra była do pewnego momentu. Resztę olać ciepłym moczem. 3 Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Kurwa, osobiście nie śledziłem całej tej intrygi po twitterach i reditach, zaglądałem jedynie do tego tematu, ale ja się pytam: dlaczego dopiero teraz ktoś prześledził historię tego "studia" i wychwycił te dziwne zapowiedzi gier, które nigdy się nie ukazały, wieczne problemy techniczne i opóźnienia? xD Jak ktokolwiek mógł bez sceptycyzmu wierzyć studiu z taką przeszłością? 1 Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 59 minut temu, ASX napisał: I jak pokazali coś 12 sierpnia? No chyba że Kojima wiedział że my wiemy i specjalnie nic nie pokazali w 7 rocznicę premiery P.T. bo byłoby to zbyt oczywiste? <wchodzimy w piątą gęstość kojimacepcji > Wiem, ze trzymasz kciuki aby to był byle indyk ale na twoim miejscu bym wstrzymał konie. Na pocieszenie powiem, że jak to gra kojimy to nie wyklucza to, że też zrobi gre na xboxa. Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 19 minut temu, Kmiot napisał: Jak ktokolwiek mógł bez sceptycyzmu wierzyć studiu z taką przeszłością? A jak to się stało, że Geoff hajpował grę, nieistniejące screeny od Hasana i inne, plus wpis na PS Blogu, twity od Shuhei i inne promowanie w oficjalnych kanałach PS. Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 (edytowane) No nie zapominajmy że koleś zyskał sporo dośc legitnego hajpu na sam początek. Bezz własnie np. Geoffa by tego nie było Co niby mamy rozumieć że Geoff Knihtley robi hajp każdemy kto poprosi/zapłaci? to by nieźle jego reputacje szargało Edytowane 13 sierpnia 2021 przez qraq_pk Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 33 minuty temu, PanKamil napisał: Wiem, ze trzymasz kciuki aby to był byle indyk ale na twoim miejscu bym wstrzymał konie. Na pocieszenie powiem, że jak to gra kojimy to nie wyklucza to, że też zrobi gre na xboxa. Za nic nie trzymam kciuków, gra jest mi obojętna ( bo trudno żeby nie była skoro nic o niej do dziś nie wiadomo), po prostu kręcę bekę z teorii spiskowych ;D i musze przyznać że świetnie się przy tym bawię czytajac te różne teorie fanow i biorąc udział w tej konspiracji, muszę przyznać racje tym którzy pisali że ta akcja jest lepsza niż niejedna bekowa konferencja na E3 Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Ostatnia teoria była taka, że Hasan to CGI. Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 10 hours ago, Redmitsu said: Nowy tweet od bbgs mówiący ze już są almost there z patchem i ze są w 100% real Jako ciekawostka: Dla rozsądnej osoby powyższe informacje zamykają temat. 2 Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Nieee, bo jest jeszcze teoria że Kojima tak naprawdę nie odszedł z Konami tylko od paru lat zwodzi graczy i cały czas pracuje nad Silent Hills, a Blue Box to część jego master planu. xD 1 Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 JAK MOGLIŚMY TEGO NIE ZAUWAŻYĆ ABANDONED TO TAK NAPRAWDĘ FROSTPUNK 2 2 Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 10 minut temu, Czoperrr napisał: Dla rozsądnej osoby powyższe informacje zamykają temat. Od 2015 roku mniej wiec co roku zapowiadają grę która nie ujrzała światła dziennego. Schemat jest identyczny. Zapowiedź i porzucenie (abandoned) projektu. Pierwsza zapowiedź w 2016 roku chwile po porzuceniu p.t. przez Konami. Tak jakby to studio szydząc z zachowania Konami robiła to samo co Konami rok do roku. A może Kojimbo sobie szydził z Konami. No i te nazwy tych porzuconych gier: - przewin/cofnij (p.t. tez było swego rodzaju przewijaniem - chodzenie w kółko) - ostatnia taśma (nagrania głosowe na automatycznej sekretarce) - szeptacz (był taki motyw szeptania w p.t. gdy odnajdywałes te kawałki podartego zdjęcia) - niewidzialne twarze (zjawa w p.t.) - opowiadanie o 6 mieczach (tylko to mi nie pasuje) - nawiedzony (dom w p.t.) - porzucony (clue całej akcji) Wszystko powyższe z przymrużeniem oka ale można pointerpretować Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Hasan to czwarty klon Big Bossa w projekcie Les Enfants Terribles. 1 2 Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 46 minut temu, Square napisał: A jak to się stało, że Geoff hajpował grę, nieistniejące screeny od Hasana i inne, plus wpis na PS Blogu, twity od Shuhei i inne promowanie w oficjalnych kanałach PS. Może byli tak samo zaintrygowani jak ja i wielu innych, więc wsiedli do pociągu. Może gdyby ktoś im pokazał te zestawienie gier-widmo, bo najwyraźniej to sposób na życie tego studia, to rozmowa byłaby inna. Zabawne, że powiązań doszukiwano się wszędzie, każdy nieistotny pierd był analizowany pod wszystkimi kątami, a tak ważna i rzucająca się w oczy prawidłowość została przemilczana, albo z rozmysłem pominięta. Zastanawiające, ale jeśli ta tabelka jest prawdziwa (przecież nie chce mi się jej weryfikować) to nasz trud skończony. 2 Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Ja mówię, jak to ma być indyk to walic juz wole scenariusz gdzie okazują się oszustami, hasan ucieka w góry afganistanu Niech nasz branża płonie Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 1 hour ago, Kmiot said: Może byli tak samo zaintrygowani jak ja i wielu innych, więc wsiedli do pociągu. Może gdyby ktoś im pokazał te zestawienie gier-widmo, bo najwyraźniej to sposób na życie tego studia, to rozmowa byłaby inna. Zabawne, że powiązań doszukiwano się wszędzie, każdy nieistotny pierd był analizowany pod wszystkimi kątami, a tak ważna i rzucająca się w oczy prawidłowość została przemilczana, albo z rozmysłem pominięta. Zastanawiające, ale jeśli ta tabelka jest prawdziwa (przecież nie chce mi się jej weryfikować) to nasz trud skończony. Tabelka jest prawdziwa, reserchowałem te gry w niej wymienione i wszystko się zgadza niestety. Co wyście myśleli, że taki przystojniak jak Hasan to zdolny dev? Pewnie ucieknie z hajsem i skończy na Onlyfans. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi