20inchDT 3 361 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Wygląda dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Ależ to będzie petarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 W PoE nigdy nie grałem, ale animacje Blizzarda w D4 przy tych tutaj to ładna amatorka Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Przy D4 graficznie to to nawet nie stało, ale to samo było też przy pierwszym PoE i D3. Ta gra nadrabia czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Na chwilę obecną na trailerach wygląda lepiej niż podczasz normalnego gameplayu. Pokazali 3 akt w którym gameplay jest wolniejszy niż na początku gry w Diablo 4, każdy skill ma teraz inny cast time i już jest narzekanie więc za rok to może inaczej wyglądać. Jeszcze w czasie streama Zizaran grał live ale nie poszło to chyba tak jak twórcy chcieli, 5 minut bicia elity która dropnęła 3 niebieskie itemy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Będzie 4k/60?Nie że graficzka no ale pamiętam jak działało pierwsze poe na FAT.Ilość przeciwników x fizyka gry x efekty przy skillach i mam wątpliwości czy czkawki nie będzie.Bo w diablo to jest dużo mniej przeciwników na ekranie.Mam nadzieję że popracują na sterowaniem na ps5 bo niektóre skróty pod handel itp to palce można było połamać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Za dwa lata, czyli w momencie kiedy ta gra wyjdzie w ostatecznej wersji na nikim wrażenia już robić nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 O Takie Diablo walczylem a nie to gowno od Activision xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Dwójka zapowiedziana na konsole, będzie cross play, cross save i coop na kanapie Wygląda jak totalny diablo killer Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Kiedy ogólnie dwójka wychodzi? Czuję, że spędzę tysiące godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Pod koniec tego roku Early access więc full pewnie najwcześniej gdzieś w 2025 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 821 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Wreszczie jakiś porządny erpeg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Pięknie to wygląda. Czekam na pełną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Dla mnie ta seria (już chyba można tak mówić) jest zbyt skomplikowana, jak słyszę ,że po kilkuset godzinach zaczyna się ogarniać system to mi się odechciewa. Mam nadzieje ,że dwójka będzie bardziej przyjazna. Od jedynki już kilka razy się odbijałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Jednak wolę D4 jak mam się pierdolić i ślęczeć godzinami nad systemem tej gry jakiejś klasy to no thx. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Poe 2 na start powinno być raczej stonowane. W jedynce przez dekade dodawali mechanik to tam faktycznie doktoraty mozna pisać skupiając się na jednym buildzie a tych sa tysiace Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Na plus jest, ze bedzie mozna podswietlic wiekszosc skomplikowanych zagadnien w grze, zeby automatycznie zapoznac sie z mechanikami. Do tego GGG uproscilo system gemow, ktory do dzisiaj jest zmora nowych graczy i ciezko im wytlumaczyc, ze to dziala jak "umiejetnosci" (linkowanie, tagi w gemach, aktywne oraz supporty - to wszystko nawet z YT ludziom ciezko porownac do prostego "drzewka" umiejetnosci z D4). Drzewko pasyw teraz jest w miare latwo wytlumaczyc, bo Blizzard zaczal kopiowac z innych gier, wiec mozna porownac do paragonow. Reszta to juz zlozone opisy przedmiotow oraz ogrom trybow gry w end game, wiec osoby ktore beda chcialy przechodzic gre kilka tygodni wybiora PoE 2, a ci co chca poswiecic godzine-dwie i pograc dluzej w weekend wybiora D4. Trailer na konsole wyglada super. Mamy 24 programowalne przyciski i support dla elite/dual sense controllerow. W koncu bedzie mozna przeprogramowac co tylko chcemy. Mnie najbardziej cieszy cross progression, wszystkie MTX przejda na konto i bedzie mozna nim grac na roznych platformach. Konsole bez cross-playa byly semi ssf w porownaniu do PC. Edytowane 3 Czerwca przez magpie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Większości nie rozumie co piszesz ale najważniejsze ,że ma być bardziej przyjaźnie. Ktoś z forumka ma w jedynce kilka tysięcy godzin wbite, musi to być dobra gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Kto tyle wbil? Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Nowy footage z coopa na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Świetne, aż mam ochotę to kupić na premierę, ale boje się że skradnie mi z 200 godzin życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 7 minut temu, YETI napisał(a): Świetne, aż mam ochotę to kupić na premierę, ale boje się że skradnie mi z 200 godzin życia. A to nie będzie darmowa gra jak jedynka? Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Tak, bedzie darmowe. Z tym, ze granie bez zakladek do waluty czy map jest bardzo uciazliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Ten gameplay Wiedźmy - necro wygląda 100 razy lepiej niż necro w D4. Multum opcji, pośrednie sterowanie minionami, buffy, ładunki. No kosmos. W jedyneczkę grałem przez jakiś czas, jeszcze zanim trafiła na steam i potem jeszcze czasem odpaliłem. Do dwójki na pewno przysiądę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi