Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Provlemy pewnie beda ale mam nadzieje ze nie za duze. To jest jednak platny early access do gry ktora bedzie f2p. No i nie jest to marka typu diablo ktora zyje w świadomości normikow. Najwyżej pójdzie sie wcześniej w kime i zacznie grac z rana w sobotę 

Opublikowano
1 hour ago, Rotevil said:

Najbardziej się obawiam tego, że serwery w piątek nie wytrzymają i to jebnie :nosacz2:

GGG mówiło w któryś z wywiadów, że to jest praktycznie pewne i lepiej się na to przygotować.

Opublikowano

Wiedźma raczej, ale kurcze po tych niektórych trailerach, to i tym mnichem, albo łowcą bym zaczął xd Może potestuje każdą po godzince i przy którejś zostanę po prostu :D 

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał(a):

I tak progres caly do smietnika idzie więc pogra się chwile każdą klasa i czekanko do premiery.

Progres zawsze idzie do śmietnika jak grasz ligi/sezony. Te postacie i tak przejdą do pełnej wersji jako early league - więc postać zostanie - a sprawdzić pewnie będzie trzeba ile się da, jak będą dodawać nowe postacie i ascendanty. Ja chyba zacznie warriorem, bo zawsze go omijałem a gameplay z tarczą wygląda naprawdę solidnie, albo mnich:(

Opublikowano

Nie ma szans by serwery wytrzymały przy takim hype, pamiętam premierę Diablo 3 i problemy z serwerami na przestrzeni wielu dni. Pierwszy raz mam problem zdecydować o klasie bo każda mi się podoba, idealny tytuł na świąteczną przerwę. Kiedyś pamiętam całego sylwestra ogrywałem diablo 2 teraz czas na nową tradycje.

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Nie ma szans by serwery wytrzymały przy takim hype, pamiętam premierę Diablo 3 i problemy z serwerami na przestrzeni wielu dni. Pierwszy raz mam problem zdecydować o klasie bo każda mi się podoba, idealny tytuł na świąteczną przerwę. Kiedyś pamiętam całego sylwestra ogrywałem diablo 2 teraz czas na nową tradycje.

Hype jest olbrzymi, ale mam nadzieję, że nie każdy jednak będzie atakował EA i płacił za dostęp, i że są przygotowani na napływ graczy, błędu Diablo nie powtórzą (oby).

Opublikowano
1 godzinę temu, Faranell napisał(a):

Hype jest olbrzymi, ale mam nadzieję, że nie każdy jednak będzie atakował EA i płacił za dostęp, i że są przygotowani na napływ graczy, błędu Diablo nie powtórzą (oby).

Przełożyli premierę EA ze względu na dopracowanie infrastruktury więc jestem ciekaw jak to będzie. Zainteresowanie jest na tyle duże a ludzie są tak bardzo wygłodniali na tego typu grę że liczę na jakiś rekord steam.