Rotevil 124 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Dobry materiał od Piotrka wyjaśniający co i jak 1 1 Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Najbardziej się obawiam tego, że serwery w piątek nie wytrzymają i to jebnie Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Spokojnie, będą kolejki trwające po kilka godzin xd Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Ja się nastawiam, że pogram dopiero w sobote. Nie ma szans, żeby ten launch poszedł bezproblemowo imo Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Provlemy pewnie beda ale mam nadzieje ze nie za duze. To jest jednak platny early access do gry ktora bedzie f2p. No i nie jest to marka typu diablo ktora zyje w świadomości normikow. Najwyżej pójdzie sie wcześniej w kime i zacznie grac z rana w sobotę Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia A jest podana godzina startu gdzieś ? Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 3 minuty temu, Szermac napisał(a): A jest podana godzina startu gdzieś ? Jeśli mnie pamięć nie myli, to 20:00 naszego czasu. 1 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 1 hour ago, Rotevil said: Najbardziej się obawiam tego, że serwery w piątek nie wytrzymają i to jebnie GGG mówiło w któryś z wywiadów, że to jest praktycznie pewne i lepiej się na to przygotować. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Było, było, na poprzedniej stronie. Hajpik wjeżdża Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Nie ogrywałem jedyneczki, coś tracę ? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Tylko tyle, że nie grałeś w najlepszego arpg od czasów Diablo2. Na podkręcenie hajpu i fajne podsumowanko: Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Kurczę nie mogę się doczekać, dawno nie czekałem tak na żadną gierkę:( Kim zaczynacie swoją piątkową przygodę? Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Jak to kim? Masakracja aoe oczywiście wiedźmą 1 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Wiedźma raczej, ale kurcze po tych niektórych trailerach, to i tym mnichem, albo łowcą bym zaczął xd Może potestuje każdą po godzince i przy którejś zostanę po prostu Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia I tak progres caly do smietnika idzie więc pogra się chwile każdą klasa i czekanko do premiery. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 1 minutę temu, oFi napisał(a): I tak progres caly do smietnika idzie więc pogra się chwile każdą klasa i czekanko do premiery. Progres zawsze idzie do śmietnika jak grasz ligi/sezony. Te postacie i tak przejdą do pełnej wersji jako early league - więc postać zostanie - a sprawdzić pewnie będzie trzeba ile się da, jak będą dodawać nowe postacie i ascendanty. Ja chyba zacznie warriorem, bo zawsze go omijałem a gameplay z tarczą wygląda naprawdę solidnie, albo mnich:( Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Ja się jeszcze waham, mercenary ma fajny klimat, ale ten monk z tym wielkim dzwonem mnie też kusi Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Nie ma szans by serwery wytrzymały przy takim hype, pamiętam premierę Diablo 3 i problemy z serwerami na przestrzeni wielu dni. Pierwszy raz mam problem zdecydować o klasie bo każda mi się podoba, idealny tytuł na świąteczną przerwę. Kiedyś pamiętam całego sylwestra ogrywałem diablo 2 teraz czas na nową tradycje. 1 Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 9 minut temu, SpacierShark123 napisał(a): Nie ma szans by serwery wytrzymały przy takim hype, pamiętam premierę Diablo 3 i problemy z serwerami na przestrzeni wielu dni. Pierwszy raz mam problem zdecydować o klasie bo każda mi się podoba, idealny tytuł na świąteczną przerwę. Kiedyś pamiętam całego sylwestra ogrywałem diablo 2 teraz czas na nową tradycje. Hype jest olbrzymi, ale mam nadzieję, że nie każdy jednak będzie atakował EA i płacił za dostęp, i że są przygotowani na napływ graczy, błędu Diablo nie powtórzą (oby). Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 1 godzinę temu, Faranell napisał(a): Hype jest olbrzymi, ale mam nadzieję, że nie każdy jednak będzie atakował EA i płacił za dostęp, i że są przygotowani na napływ graczy, błędu Diablo nie powtórzą (oby). Przełożyli premierę EA ze względu na dopracowanie infrastruktury więc jestem ciekaw jak to będzie. Zainteresowanie jest na tyle duże a ludzie są tak bardzo wygłodniali na tego typu grę że liczę na jakiś rekord steam. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Wrzucili ascendancy https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3592012 ja chyba ide w gemlinga na summony jako pierwsza postac. Juz niedlugo 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Kurczę sam mega się waham czy nie kupić. Byłby to pierwszy EA w moim życiu, ale mam taki backlog, że nie wiem kiedy to wszystko ogram Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi