oFi 2 499 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 16 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a): Przełożyli premierę EA ze względu na dopracowanie infrastruktury więc jestem ciekaw jak to będzie. Zainteresowanie jest na tyle duże a ludzie są tak bardzo wygłodniali na tego typu grę że liczę na jakiś rekord steam. Rekord będzie jak wpuści tyle ludzi na serwery Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 6 hours ago, teddy said: Wrzucili ascendancy https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3592012 ja chyba ide w gemlinga na summony jako pierwsza postac. Juz niedlugo Widziałem, że jest opcja auto summon, że nie trzeba co chwilę przyzywać jak umrą (vide kościotrupy w D2), ale patrząc obiektywnie chyba każda klasa dobrze wygląda. Najmniej efektownie walczące w zwarciu wypadają IMO, ale z drugiej strony na padzie gra się takimi postaciami bardzo dobrze. 3 hours ago, oFi said: Rekord będzie jak wpuści tyle ludzi na serwery Widziałem, że wpadł jakiś wywiad z nimi najnowszy, który jutuber przeprowadził i podobno serwery mają ogarnąć chorą liczbę graczy Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Teraz na takie akcję dzierżawi się serwery na ten pierwszy boom by cyferki się zgadzały jednak. Ale co dziwić, gra pewniak - sam trailer powoduje wstanie michałka 1 Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Też ściągam, jak tu wytrzymać do jutra:( Chyba Monk wjedzie na pierwszy strzał, chociaż co chwilę zmieniam zdanie Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Zazdro, ja w sobotę po południu dopiero Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Ja w sumie zrobię sobie jakiegoś wojownika albo nekromante. Będę grał swoim bulidem na chłopska logikę, wiadomo daleko tym nie pociągne ale chyba o to chodzi w gierkach aby samemu wszystko odkrywać,niż skopiować jakiś bulid na pałę i grać na siłę czymś co mi się nie podoba bo tak jest w poradniku. 1 1 1 Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Ja wszystkim bym chciał zagrać oprócz Rangerem, bo najmniej mi się podoba, ale najbardziej się skłaniam ku Monkowi Invoker Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Można odpalić grę i obejrzeć cinematic początkowy, wygląda zajebiście A w kolejce do wejścia na serwer póki co 2000 typa xD Na Pro jest tryb z PSSR, ciekawe jak się sprawdzi. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia czy można na stemie pobrać wcześniej gre, kupiłem ten early access i mi nie chce zainstalować gry póki co Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Na PC od 2 w nocy jest preload chyba Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia jak masz kupiony early access to możesz od 6 grudnia czasu PST Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Na steamie można pobierać EDIT: Przebili 1 milion dostępów do EA! Edytowane 6 grudnia przez wojnar Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 3 godziny temu, wojnar napisał(a): Na steamie można pobierać EDIT: Przebili 1 milion dostępów do EA! Chyba sami wiedzą, że serwery pierdolną i pytanie tylko na jak długo Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia przynajmniej jako nieliczni otwarcie o tym mówią, i pewnie szybko ogarną tematy Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia To może i dobrze, że dzisiaj nie mogę, wrócę jutro na gotowe Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Lecimy Pytanie czy grubas dziś wytrzyma te ciśnienie Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia czast pst teraz to 23:08 czyli jeszcze niecała godzina do startu Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Jaka godzina? Gra startuje o 20 polskiego czasu. Na ich stronie jest odliczanie Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia a myślałem że wcześniej no nic, przynamniej bez stresu popracuje się, gra już zainstalowana. Jakie klasy na start wybieracie, ja chyba zacznę monkiem jako że to nowa klasa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi