Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):

Przełożyli premierę EA ze względu na dopracowanie infrastruktury więc jestem ciekaw jak to będzie. Zainteresowanie jest na tyle duże a ludzie są tak bardzo wygłodniali na tego typu grę że liczę na jakiś rekord steam.

Rekord będzie jak wpuści tyle ludzi na serwery :leo:

• Odpowiedzi 580
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 hours ago, teddy said:

Wrzucili ascendancy

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3592012

ja chyba ide w gemlinga na summony jako pierwsza postac. Juz niedlugo :banderas:

Widziałem, że jest opcja auto summon, że nie trzeba co chwilę przyzywać jak umrą (vide kościotrupy w D2), ale patrząc obiektywnie chyba każda klasa dobrze wygląda. Najmniej efektownie walczące w zwarciu wypadają IMO, ale z drugiej strony na padzie gra się takimi postaciami bardzo dobrze.

3 hours ago, oFi said:

Rekord będzie jak wpuści tyle ludzi na serwery :leo:

Widziałem, że wpadł jakiś wywiad z nimi najnowszy, który jutuber przeprowadził i podobno serwery mają ogarnąć chorą liczbę graczy

Opublikowano

Teraz na takie akcję dzierżawi się serwery na ten pierwszy boom by cyferki się zgadzały jednak.

Ale co dziwić, gra pewniak - sam trailer powoduje wstanie michałka :banderas:

• beka z typa 1
Opublikowano

Ja w sumie zrobię sobie jakiegoś wojownika albo nekromante.

Będę grał swoim bulidem na chłopska logikę, wiadomo daleko tym nie pociągne ale chyba o to chodzi w gierkach aby samemu wszystko odkrywać,niż skopiować jakiś bulid na pałę i grać na siłę czymś co mi się nie podoba bo tak jest w poradniku.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano

Można odpalić grę i obejrzeć cinematic początkowy, wygląda zajebiście :fsg:

A w kolejce do wejścia na serwer póki co 2000 typa xD

Na Pro jest tryb z PSSR, ciekawe jak się sprawdzi.

Opublikowano
3 godziny temu, wojnar napisał(a):

Na steamie można pobierać

image.thumb.png.596792b9d09a7bb7486e9fa51a6a069e.png

EDIT: Przebili 1 milion dostępów do EA!

Chyba sami wiedzą, że serwery pierdolną i pytanie tylko na jak długo