UberAdi 2 306 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Build pod detonate server dziś bedzie grany chyba tylko 1 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Kogo na początek wybieracie, mnie jara Czarodziejka Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Monk wygląda spoko, to chyba taka dość niestandardowa klasa w aRPGach, więc dam szansę ziomeczkowi. Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia No właśnie ten Monk, dość bezpieczny i fajne drzewko ma. Hmmm Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ja dalej trzymam sie merc > gemling pod summony. Kolejny pewnie warrior ale wszystkie klasy i ascendancy sa w planie czasu do wypuszczenia kolejnych bedzie sporo. Nie odpalę pewnie innego tytulu przez najblizsze kilka miechow Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia No przy wyborze klasy i ogólnie budowaniu buildu warto zwrócić uwagę na defensywę bo podobno nie warto ginąć nawet na softcore bo mogą nam się zamykać dostępy do pewnych części mapy, nie wiem jak to ma działać ale nie brzmi zbyt fajnie Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia No to taki Witchhunter, na początku defensywa ok ale czym wyżej tym gorzej ;/ Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Niby tak, ale czy zawsze skuteczna. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia U mnie Stormweaver, będzie zabawa lodem i błyskawicami. Znowu nieprzespane nocki Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Oczekiwanie jak na sylwestra, ale emocje Edytowane 6 grudnia przez Rotevil Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Godzina do startu a przede mną 14 tysięcy ludzi Gra roku się szykuje Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Poki co jest duzo lepiej niz się spodziewałam. Steam ma chyba jakies opóźnienie to moze dlatego narazie malo ludzi. Przy ligach godzina przed odpaleniem to zwykle bylo 30k+ ludzi w kolejce juz Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ej głupie pytanie gdzie się odpala tego klienta, bo z steama się nie da? Na stronie twórców jest link do poprzedniej części Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Na steamie trzeba zrobić weryfikację plików i zaczyna się rozpakowywanie, będzie można zaraz się zalogować przez steama. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Steam jeszcze nie ruszyl. Cos czulem ze bylo za dobrze. Wyjebali wszystkich z kolejki teraz i jest restart serwerow https://www.pathofexile.com/ Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Edytowane 6 grudnia przez Rotevil Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia troche pózno zaczło rozpakowywać no ale cóż, wino otwarte czekam Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Server leży xD Wychodzę z pracy, może zadziała jak wrócę Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Nie chce mi się wierzyć że dziś w to zagram, nawet steamdb wywaliło. Dobrze że jest weekend to człowiek spokojnie poczeka Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Mi coś pobiera i stoi na 99% Edytowane 6 grudnia przez Assassins_78 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi