Daffy 10 628 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Jakby co to serwery D4 działają xddddddsdddd Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Na Twitchu 925tys ludzi w kategorii PoE xd Ciekawe czy z milion się loguje Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Nie ma grania, ale cieszy, że się jest częścią takich rekordów i tego całego hajpu Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 7 minut temu, UberAdi napisał(a): Na Twitchu 925tys ludzi w kategorii PoE xd Ciekawe czy z milion się loguje Pękła bańka Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Serwery jeszcze sie nie odpaliły po restarcie. Więc ewentualny crash od ilości ludzi dopiero przed nami Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Hiehie, warto było wyjechać na snowboarda. Niech to do jutra ogarną 1 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 12 minut temu, Assassins_78 napisał(a): też tak macie ? Coś masz nie halo, nie powinno nic dociągać już Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia strony PoE i PoE2 nie działają, wersja na steama nadal nie łączy z serwerem Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 6 minut temu, GearsUp napisał(a): Coś masz nie halo, nie powinno nic dociągać już U mojego ziomka z którym chcę grać w coopie jest to samo Nie wiem, być może tak mają niektórzy. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia @Assassins_78 ja mam dokładnie tak samo jak TY, i mam wersję na steam Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Od 20:00 tak mam, nic się nie ruszyło. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia ech idę obejrzeć nowy odcinek Silo i potem będę grrał jak ruszy o ile ruszy Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 17k w kolejce może do 24 się uda odpalić. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 8 minut temu, Kaczi napisał(a): potem będę grrał jak ruszy Ahahahaha Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Zaraz zwariuję, piękna psycha siada z tymi serwerami. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 33k w kolejce Paryż ale szybko schodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi