Assassins_78 1 146 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia tak myślę skoro taki cyrk jest teraz, co będzie jutro czy pojutrze ;/ Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Koledzy nie podniecać się tak mnie wywaliło z menu wyboru postaci. Ale już witałem gąske Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Padły serwery. Tak jak mówiłem, na sobote trzeba było sie nastawiać pd początku xd Jutro będzie ok obstawiam. Cytuj
GearsUp 274 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia W nocy się pogra jak tatuśki pójdą spać 1 Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia no juz byłem dalej, dłużej nie wytrzymam Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia I tak gorzej niż na premierę Diablo 3 nie będzie. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Teraz, SpacierShark123 napisał(a): I tak gorzej niż na premierę Diablo 3 nie będzie. to co moze byc gorszego od " nie działania" ? Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Teraz, Donatello1991 napisał(a): to co moze byc gorszego od " nie działania" ? Nie działanie przez tydzień? 1 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Chłopaki z GGG to ogarną, tylko trzeba czasu Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Amsterdam - 11266 Dochodzi do zera i wywala... Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia no fajnie udało mi się pograć 5 minut Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ez, wpuściło, wybrałem klasę, nazwałem postać i znów log in z błędem kontaktu z serwerem. Na spokojnie się poczeka, nie pali się. Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ale to nie o to chodzi, że jak ludzie sobie pójdą to my pogramy, to ma banglać od razu ;/ 1 Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia To nie jest ze względu na ilość ludzi przecież tylko błędy bazy danych na serwerach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi