Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia @UberAdi tak czy siak to zjebali lekko mówiąc Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Najgorsze,że ludzie którzy zagrali na konsolach opisują że jest masywny imput lag. Postać poruszą się po godzinie,nie wiadomo czy to wina serwerów czy tego nikt nie testował Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Zaskoczyło Frankfurt mi od razu wlazł jestem w wyborze postaci Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Bylo pewne ze to padnie dziś. Hajp byl zbyt potężny po ostatnim trailerze. 1 1 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Czekam w kolejce ale szybko idzie, chociaż 3h od startu to w sumie nie jest tak szybko Edytowane 6 grudnia przez Kaczi Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 500k na Steamie. Nie macie telefonów? Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Pierwszy mini boss o ile nim był ubity Ależ w to będzie grane Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Chyba trzeba się przerzucić na WSADA, ja z lenistwa chodzę myszką ale przy dystansowej postaci ciężko tak będzie na dłuższą metę Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia wsad właśnie wybrałem, jest mega Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Przez ten dodge/roll faktycznie mocno tu soulsami zalatuje Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia gram na padzie monkiem i bawię się zajebiście, klimat jest genialny Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Nie chce mi się wierzyć że taki sztos wydadzą jako F2P przecież ta gra tak jakością wykonania wali po mordzie aż łzy lecą po licach. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Co do wydajności to pobawiłem się suwakami i jak zwykle domyślne cienie na low dają największy przyrost fps Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Zaraz idę grać na LegionieGO pod kołderką Zobaczymy jak z wydajnością. Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Mega optymalizacja sztywniutko ponad 60fps Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia no i mam pierwszego crasha na bossie xD Ale gra się rewelacyjne, ciężko mi się oderwać Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia (edytowane) Tutaj nie ma miękkiej gry, zginąłem chyba z 10 razy grając wojownikiem. Przez półtorej godziny widziałem więcej bossów niż w całym d4 Ale zajebiście się w to gra, chociaż to bardziej mi przypomina soulsy niz pierwsze poe jeśli chodzi o mechanikę ,parę potworków i już trzeba kombinować,może późnej będzie można bardziej grać na pałę i nie martwić się o zwykle mobki. Edytowane 7 grudnia przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
smallv86 862 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Kurde no pograł by człowiek w takie stare dobre diablo ale: -Progress się resetuje - nienawidzę mechaniki sezonów żeby po 3 miesiącach zaczynać od zera ze wszystkim( to też to ma?) Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Ja gram powoli analizując każdy element gierki bo to moja pierwsza styczność z poe. 0 crashy ale widziałem wcześniej, że Maciejczak na swoim strimie też miał już jednego. Sezony mają sens bo można np sobie zrobić przerwę od gry i wrócić kiedy następny wystartuje. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Ma ale bedzie tez standard gdzie progres sie nie usuwa Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia no jest trochę trudniej niż w porównaniu do jedynki. 3 butelki już nie dają nam jednej lepszej u handlarza i wiele drobnych rzeczy pozmieniane jak twon portal chociażby. Fajnie się gra :). Przy wyjściu z gry zrestartowało mi kompa nie wiedzieć czemu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi