Skocz do zawartości

Path of Exile 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 773
  • Wyświetleń 49,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Zaskoczyło :D

Frankfurt mi od razu wlazł jestem w wyborze postaci

Opublikowano

Bylo pewne ze to padnie dziś. Hajp byl zbyt potężny po ostatnim trailerze.

Opublikowano

Czekam w kolejce ale szybko idzie, chociaż 3h od startu to w sumie nie jest tak szybko :niki:

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Pierwszy mini boss o ile nim był ubity ;)  Ależ w to będzie grane :banderas:

MnUZgU5.jpeg

Opublikowano

Chyba trzeba się przerzucić na WSADA, ja z lenistwa chodzę myszką ale przy dystansowej postaci ciężko tak będzie na dłuższą metę

Opublikowano

gram na padzie monkiem i bawię się zajebiście, klimat jest genialny :banderas:

Opublikowano

Co do wydajności to pobawiłem się suwakami i jak zwykle domyślne cienie na low dają największy przyrost fps

Opublikowano

Zaraz idę grać na LegionieGO pod kołderką ;) Zobaczymy jak z wydajnością.

Opublikowano

Mega optymalizacja sztywniutko ponad 60fps

Opublikowano

no i mam pierwszego crasha na bossie xD Ale gra się rewelacyjne, ciężko mi się oderwać :D

Opublikowano

Tutaj nie ma miękkiej gry, zginąłem chyba z 10 razy grając wojownikiem.

Przez półtorej godziny widziałem więcej bossów niż w całym d4:kekw:

Ale zajebiście się w to gra, chociaż to bardziej mi przypomina soulsy niz pierwsze poe jeśli chodzi o mechanikę ,parę potworków i już trzeba kombinować,może późnej będzie można bardziej grać na pałę i nie martwić się o zwykle mobki.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Kurde no pograł by człowiek w takie stare dobre diablo ale:

-Progress się resetuje

- nienawidzę mechaniki sezonów żeby po 3 miesiącach zaczynać od zera ze wszystkim( to też to ma?)

Opublikowano

Ja gram powoli analizując każdy element gierki bo to moja pierwsza styczność z poe. 0 crashy ale widziałem wcześniej, że Maciejczak na swoim strimie też miał już jednego. Sezony mają sens bo można np sobie zrobić przerwę od gry i wrócić kiedy następny wystartuje.

Opublikowano

Ma ale bedzie tez standard gdzie progres sie nie usuwa

Opublikowano

no jest trochę trudniej niż w porównaniu do jedynki. 3 butelki już nie dają nam jednej lepszej u handlarza i wiele drobnych rzeczy pozmieniane jak twon portal chociażby. Fajnie się gra :). Przy wyjściu z gry zrestartowało mi kompa nie wiedzieć czemu?