Rotevil 124 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Nie grajcie w to gówno, strasznie uzależnia, w porę się opamiętałem, idę spać 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Kiedy wychodzi wersja dla wszystkich? Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Nigdy, hehe. A poważnie to early access najmniej pół roku potrwa, tak piszą na stronie Steamka w Early Access FAQ - bardzo fajny ficzer dla takich gierek, bo te najczęściej powtarzające się pytania zazwyczaj są tam zawarte w formularzu, polecam sprawdzać dla tytułów we wczesnym dostępie. 1 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Zajebisty h&s, mechaniki bossów i ich trudność, podczas walki z nimi trzeba być skupionym na 100% bo jedna pomyłka i schodzi większość jak nie całe życie a powtarzać trzeba od zera bo bossa życie się regeneruje do pełnego paska zawsze. Miałem i ja jednego crasha akurat właśnie na bossie ale po zalogowaniu od razu stałem w tym samym miejscu a boss miał tyle samo życia co przed wywaleniem gry więc nie ma się co obawiać o progres rozgrywki. Co do klas to summony działają elegancko (sam gram żywiołami ale szkielety mam na broni) więc jak ktoś lubi może śmiało brać wiedźmę a nawet zalecam bo daje to sporo czasu na reakcję jak najpierw mobki atakują nam przywołańców. Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia No jest mega dobrze, idę Wiedźmą i nie żałuję wyboru. Jedynie co u mnie wariuje i czasem widzę że to jednak błąd to czar zapory ogniowej na której sam tracę życie. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia 5 minut temu, Assassins_78 napisał(a): No jest mega dobrze, idę Wiedźmą i nie żałuję wyboru. Jedynie co u mnie wariuje i czasem widzę że to jednak błąd to czar zapory ogniowej na której sam tracę życie. No co ty, ten spell nie robi friendly fire Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia No na walce z lodową wiedźma miałem tak że ja dostawałem obrażenie ;/ Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Ktoś wie czy da się jakoś zrespecować Support Skille do gemów jak źle się wybrało? Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia (edytowane) Macie jakiegoś hinta na Spoiler Rust kinga? Dobra okazał sie w chuj łatwy Edytowane 7 grudnia przez Assassins_78 Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Dopiero teraz ske skapnalem ze gram na zlym koncie gdzie nie mialem zadnych packow kupionych xD a gram od 2 w nocy. No trudno jedziemy od nowa. I tak po klasach skakalem troche ale wiem ze bede gral warriorem. Te slamy sa mega satysfakcjonujące gra jest absolutnie obledna. Jak dla mnie to jest odrebny podgatunek dla arpg. Wszystko mi tu siedzi narazie. Wolniejszy gameplay, bardziej nastawiony na skilla, wysoki poziom trudnosci, itemzacja, zmiany w skillach. Miodzio. Ciężko uwierzyć ze to early access 1 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia (edytowane) Wiadomo w którym momencie gry będzie można robić respeca? Ja jeszcze w łóżku wczoraj do 3 mnie wciągnęło Edytowane 7 grudnia przez Kaczi Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia jak pchniesz fabułę do przodu, gdzieś w grelwood, to pojawi ci się npc do respecowania Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia W POE 1 też był wspólny loot w coopie? Pytanie oczywiście do znawców tematu Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Laska lodowa + Zapora ogniową, Ale to robi dmg Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia (edytowane) 35 minut temu, KOMARZYSKO napisał(a): W POE 1 też był wspólny loot w coopie? Pytanie oczywiście do znawców tematu Tak Ale można również ustawić aby loot leciał tylko dla Cb. Wczoraj tak graliśmy w coopie. Edytowane 7 grudnia przez Szymek 1 Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Tak Ale można również ustawić aby loot leciał tylko dla Cb. Wczoraj tak graliśmy w coopie. Kurna przeglądałem opcje i tego nie wyczaiłem, poszukam głębiej. Dzięki. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Last boss w 1 akcie, genialny bossfight Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Cudo, właśnie ogarnąłem że można wymieniać support skille między gemami. Doszedłem obecnie to cmentarza i jestem zachwycony, oczekiwania były wielkie ale zero rozczarowania. Mam nadzieje że POE2 zapisze się w historii fanów H&S jak Diablo 2, rzadko spotyka się ostatnio gry gdzie czuć że osoby za nią odpowiedzialne się same jarają i są graczami. Dalej jestem zachwycony że jest to tytuł F2P a bije wszystkich konkurentów na głowę. Do tego masa zawartości na start i wiele zapowiedziane na przestrzeni następnych miesięcy. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Progres się przenosi do pelniaka, czy reset? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia 11 godzin temu, teddy napisał(a): Ma ale bedzie tez standard gdzie progres sie nie usuwa Gdzieś wyczytałem, że postacie zostaną, ale będą zalockowane w realmie EA i nie będą dostępne na nie nowe rzeczy. Czyli tak jakby średnio. 2 minuty temu, oFi napisał(a): Reset No tak jakby, w sensie jw. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Nie napalam się teraz, bo szkoda czasu. Gra będzie na conajmniej 400h grania by zdobyć wszystko więc teraz tylko sobie postacie testuje by na premierę już ruszyć z kopyta. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Dla mnie to jest szok, że tyle tu kontentu jest w wczesnym dostępie, przecież to będzie jeszcze większa miazga, jak dodadzą pozostałe akty Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia 40 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Progres się przenosi do pelniaka, czy reset? Przenosi, teraz jest pre-ladder i zostaną one na lidze nie sezonowej w momencie wyjścia sezonu. Tak samo zresztą jak w POE1 czy Diablo 2, co sezon wszystkie postacie przerzucane są na non-ladder. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi