Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nigdy, hehe.

A poważnie to early access najmniej pół roku potrwa, tak piszą na stronie Steamka w Early Access FAQ - bardzo fajny ficzer dla takich gierek, bo te najczęściej powtarzające się pytania zazwyczaj są tam zawarte w formularzu, polecam sprawdzać dla tytułów we wczesnym dostępie.

• Plusik 1
Opublikowano

Zajebisty h&s, mechaniki bossów i ich trudność, podczas walki z nimi trzeba być skupionym na 100% bo jedna pomyłka i schodzi większość jak nie całe życie a powtarzać trzeba od zera bo bossa życie się regeneruje do pełnego paska zawsze. Miałem i ja jednego crasha akurat właśnie na bossie ale po zalogowaniu od razu stałem w tym samym miejscu a boss miał tyle samo życia co przed wywaleniem gry więc nie ma się co obawiać o progres rozgrywki. Co do klas to summony działają elegancko (sam gram żywiołami ale szkielety mam na broni) więc jak ktoś lubi może śmiało brać wiedźmę a nawet zalecam bo daje to sporo czasu na reakcję jak najpierw mobki atakują nam przywołańców. 

Opublikowano
5 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

No jest mega dobrze, idę Wiedźmą i nie żałuję wyboru. Jedynie co u mnie wariuje i czasem widzę że to jednak błąd to czar zapory ogniowej na której sam tracę życie. 

No co ty, ten spell nie robi friendly fire

image.thumb.jpeg.ba9a8df1b3b69c1a5f57cbf7e388ada5.jpeg

Opublikowano

Dopiero teraz ske skapnalem ze gram na zlym koncie gdzie nie mialem zadnych packow kupionych xD a gram od 2 w nocy. No trudno jedziemy od nowa. I tak po klasach skakalem troche ale wiem ze bede gral warriorem. Te slamy sa mega satysfakcjonujące :banderas: gra jest absolutnie obledna. Jak dla mnie to jest odrebny podgatunek dla arpg. Wszystko mi tu siedzi narazie. Wolniejszy gameplay, bardziej nastawiony na skilla, wysoki poziom trudnosci, itemzacja, zmiany w skillach. Miodzio. Ciężko uwierzyć ze to early access

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, KOMARZYSKO napisał(a):

W POE 1 też był wspólny loot w coopie? Pytanie oczywiście do znawców tematu :)

Tak

Ale można również ustawić aby loot leciał tylko dla Cb. Wczoraj tak graliśmy w coopie. 

Edytowane przez Szymek
  • Lubię! 1
Opublikowano

Cudo, właśnie ogarnąłem że można wymieniać support skille między gemami. Doszedłem obecnie to cmentarza i jestem zachwycony, oczekiwania były wielkie ale zero rozczarowania. Mam nadzieje że POE2 zapisze się w historii fanów H&S jak Diablo 2, rzadko spotyka się ostatnio gry gdzie czuć że osoby za nią odpowiedzialne się same jarają i są graczami. Dalej jestem zachwycony że jest to tytuł F2P a bije wszystkich konkurentów na głowę. Do tego masa zawartości na start i wiele zapowiedziane na przestrzeni następnych miesięcy.

Opublikowano
11 godzin temu, teddy napisał(a):

Ma ale bedzie tez standard gdzie progres sie nie usuwa

Gdzieś wyczytałem, że postacie zostaną, ale będą zalockowane w realmie EA i nie będą dostępne na nie nowe rzeczy. Czyli tak jakby średnio. 

2 minuty temu, oFi napisał(a):

Reset

No tak jakby, w sensie jw.

Opublikowano

Nie napalam się teraz, bo szkoda czasu. Gra będzie na conajmniej 400h grania by zdobyć wszystko więc teraz tylko sobie postacie testuje by na premierę już ruszyć z kopyta.

Opublikowano
40 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Progres się przenosi do pelniaka, czy reset? 

Przenosi, teraz jest pre-ladder i zostaną one na lidze nie sezonowej w momencie wyjścia sezonu. Tak samo zresztą jak w POE1 czy Diablo 2, co sezon wszystkie postacie przerzucane są na non-ladder.