Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainwestowałem teraz na drzewku w odnogę z krytami i czuć różnicę ale brakuje mi tu dmg numerków. Ja wiem, że taki zamysł twórców ale ja nie jestem do tego przyzwyczajony

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale kusicie, ale chyba trzeba wesprzeć twórców, 120zł chuj nie pieniądz, lepiej tu dołożyć niż kupić niedorobionego crapa za 3 i poł bomby

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, bartiz napisał(a):

Ale kusicie, ale chyba trzeba wesprzeć twórców, 120zł chuj nie pieniądz, lepiej tu dołożyć niż kupić niedorobionego crapa za 3 i poł bomby

Na Islandii jest za 80 zł jak coś ;)

Również bawię się mega dobrze. Fajnie ze tu trzeba coś grać i potrzeba więcej skilla. Lecę z kuszą ale już mi wypadł fajny łuczek więc wiadomo kim będę bawił się później.

Bardzo ładnie działa i wygląda na XsX. Niespotykaną ilość zmiany opcji grafiki jak na konsole.

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
10 minut temu, bartiz napisał(a):

Do tego i tak dostajesz te 120zł czy 130zł w walucie do wydania np. na stashe czy inne mikrotransakcje. Pograłem dzisiaj niewiele, ale bardzo podoba mi się to co widzę jako aRPGowa ciota i noob. W D4 trzymam guziczka żeby działy się rzeczy i idę jak przecinak, tutaj pocę się jak świnia walcząc z jakimś większym subbossem, a to przecież pierwsze godziny gry :obama:

Teraz, Homelander napisał(a):

Gra jest always online czy można offline też grać?

Always online, tak samo jak jedynka

Opublikowano
14 minutes ago, Bzduras said:

Jeśli szukasz czegoś podobnego i z rozgrywką offline to na decku Last Epoch sprawdź, powinno Ci podejść.

Nie bardzo. Lubię Diablo, ale nie jakoś super przesadnie. Tego PoE2 chciałem spróbować, bo widzę, że gra jest wybitna. Ale ogólnie jakimś fanem gatunku grającym sezony czy endgame nie jestem

Opublikowano

Jezu ta satysfakcja z ujebania bossa :banderas: wyczywam nerfy przed premiera. Sporo ludzi placze w necie. Mam nadzieje se ggg sie nie ugnie. Dobrze ze chcą utrzymać obie gry bo poe 2 to kompletnie inna bajka i rozumiem ze wielu osobom moze nie siasc. Power creep pewnie nastapi tak czy siak ale stawiam ze beda dokladac nowe wyzwania

Opublikowano
29 minut temu, Homelander napisał(a):

Nie bardzo. Lubię Diablo, ale nie jakoś super przesadnie. Tego PoE2 chciałem spróbować, bo widzę, że gra jest wybitna. Ale ogólnie jakimś fanem gatunku grającym sezony czy endgame nie jestem

To w takim razie albo zagryzasz zęby i przełykasz always online albo musisz przejść obok, nie ma innej drogi - offline nie było w jedynce i na jakieś 99,99% nie będzie go w dwójce.

Opublikowano
1 minute ago, Bzduras said:

To w takim razie albo zagryzasz zęby i przełykasz always online albo musisz przejść obok, nie ma innej drogi - offline nie było w jedynce i na jakieś 99,99% nie będzie go w dwójce.

Przechodzę obok. Zawsze mam Diablo 2 na Switchu

Opublikowano (edytowane)

Gracie na telewizorach czy na monitorze? Zastanawiam się czy warto wykupić wczesny dostęp do gry na 65 calach. Jednak interfejs w takiej grze może być bardziej sprzyjający do monitorów niż TV- chociaż Diablo w miarę daje radę na dużym ekranie z kanapy. 

Edytowane przez Mijutka
Opublikowano

Ascendancy zrobione, laska z 14 lvla robi mi carry przez caly 2 akt. 

Ogólnie jest dużo trudniej niż w PoE1, zrobili z tego taki trochę symulator rollowania z Dark Souls i widzę że już ludzie płaczą w necie o to.

O ile poziom trudności jest ok to na minus jest IMO itemizacja. Praktycznie 3 czy 4 rare itemy mi padły przez cały 1 i 2 akt, ciężko samemu coś scraftować w momencie gdy nie ma altów do rerollowania niebieskich itemów. Do tej pory 0 unikatów. Z bossa przy którym się turlam 5 minut wypadają 3 niebieskie itemki. To na pewno będzie do poprawy.

image.thumb.png.bc546c559bec61627d60bf9d1ff90e00.png

Opublikowano

A jak mi sie nie chce bawic w end game i inne sezony to jest sens jedyneczke (i pozniej dwojke) zagrac dla samego siekania przez caly glowny watek fabularny? Nadal mozna zjebac build czy da sie "na normal" pyknac bez obaw ze sie czlowiek zatnie?

Opublikowano
14 minut temu, Mijutka napisał(a):

Gracie na telewizorach czy na monitorze? Zastanawiam się czy warto wykupić wczesny dostęp do gry na 65 calach. 

Gram na 65 calach i jest ladniej niz w diablo 4

Opublikowano
23 minuty temu, wojnar napisał(a):

Ascendancy zrobione, laska z 14 lvla robi mi carry przez caly 2 akt. 

Ogólnie jest dużo trudniej niż w PoE1, zrobili z tego taki trochę symulator rollowania z Dark Souls i widzę że już ludzie płaczą w necie o to.

O ile poziom trudności jest ok to na minus jest IMO itemizacja. Praktycznie 3 czy 4 rare itemy mi padły przez cały 1 i 2 akt, ciężko samemu coś scraftować w momencie gdy nie ma altów do rerollowania niebieskich itemów. Do tej pory 0 unikatów. Z bossa przy którym się turlam 5 minut wypadają 3 niebieskie itemki. To na pewno będzie do poprawy.

image.thumb.png.bc546c559bec61627d60bf9d1ff90e00.png

No to masz pecha dużego, bo mi ze trzy unikaty wypadły po 1 akcie

Opublikowano

Ja mam dwa problemy pierwszy mam 159 fps a uczucie jak by w grze było 30 ale to wina serwerów chyba druga sprawa kupiłem też giere na xboxa zalogowałem się i swoją postacią nie mogłem na padzie zaatakować nikogo naciskam przycisk z skillen i nic nie wiem o co chodzi . Tsz macie wrażenie że strasznie ciężko gra chodzi przez serwery?