Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 godziny temu, bartiz napisał(a):

Ale kusicie, ale chyba trzeba wesprzeć twórców, 120zł chuj nie pieniądz, lepiej tu dołożyć niż kupić niedorobionego crapa za 3 i poł bomby

No można kupić DLC do Diablo na 6h za 169 i wciskać A przez całą grę xD

Jezu, aż mi głupio że na tego śmiecia wydałem 339 zł.

Na co wydaliście swoje 300 coinów - skórki, bronie, zwierzak?

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano

Problemy z wczoraj sa przeszloscia. Czasami sa jakies pojedyncze kicki ale jak na early access i hype to ogarneli wzorowo

Opublikowano

Instaluje się 😀 Zastanawia mnie jak dużo osób gra w takie gierki na TV + pad a ile na monitorze. Diablo 4 okazało się mocnym przeciętniakiem bez magii z wcześniejszych części więc tutaj mam większe oczekiwania. 

• Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, wojnar napisał(a):

Ascendancy zrobione, laska z 14 lvla robi mi carry przez caly 2 akt. 

Ogólnie jest dużo trudniej niż w PoE1, zrobili z tego taki trochę symulator rollowania z Dark Souls i widzę że już ludzie płaczą w necie o to.

O ile poziom trudności jest ok to na minus jest IMO itemizacja. Praktycznie 3 czy 4 rare itemy mi padły przez cały 1 i 2 akt, ciężko samemu coś scraftować w momencie gdy nie ma altów do rerollowania niebieskich itemów. Do tej pory 0 unikatów. Z bossa przy którym się turlam 5 minut wypadają 3 niebieskie itemki. To na pewno będzie do poprawy.

image.thumb.png.bc546c559bec61627d60bf9d1ff90e00.png

Właśnie mi dropła bardzo podobna na start 2 aktu

image.jpeg.624a87cad73c3c7e5e45c572218cdbe6.jpeg

Opublikowano
4 godziny temu, teddy napisał(a):

Tylko stashe. Na pewno currency sie przyda i jeden upgrade do premium zeby moc sprzedawac itemy

obojętnie jaki upgrade do premium, zeby moc sprzedawać? które wziąłęś?

+

Opublikowano

Pograłem dwie godzinki u pierwsze wrażenia mega pozytywne, piękna oprawa graficzna, dobra muzyka i wymagający przeciwnicy już na samym początku. U mnie wszystko działa bardzo sprawnie i nic nie laguje, jedyne do czego bym się przyczepił po tych dwóch godzinach to brak możliwości skalowania czcionki bo jednak na dużym TV jest wszystko trochę nieczytelne z odległości kanapy. Jedyne co znalazłem to opcja powiększenia mapy, paska umiejętności zdrowia i many. Odpaliłem na Steamdecku przez RemotePlay i jest wszystko tak małe, że nie da się grać. 

• Plusik 1
Opublikowano

Jestem w 3 akcie, 34 level. Całkiem inna gra niż PoE1, ja jestem zachwycony tym w jakim kierunku poszli. Mam wręcz wrażenie, że GGG wykonało pierwszy od czasu D2 krok w ewolucji tego gatunku. Wszystkie te gry przez ostatnie niemal 25 lat wydają się być do siebie podobne jak się na nie spojrzy przez pryzmat PoE2 xd

Idealnie jeszcze nie jest ale to jest i tak na tyle wypasiony early access, że ciężko tu narzekać. GGG słynie z tego, że dowożą więc let them cook.

• Lubię! 2
Opublikowano

Ja mam 29 lvl wojownikiem i nie pamiętam kiedy ostatnio potrafiłem tak "nou lajfić" przez weekend :kekw:

Gierka absolutnie topka chociaż nie podoba mi się parę rzeczy.

Gra nie trzyma fpsow na ps5 przy większej zadymie.

Czasami jakiś zwykły mobek potrafi mnie załatwić na strzała.

Lewelowanie jest dosyć wolne w jedynce było to fajnej zrobione.

Loot to jakaś masakra,biegam nadal z rękawicami na lvl 10 bo nic leci dla mnie.

Wszystko da się poprawić pewnie w kolejnych aktualizacjach.

Jak ktoś lubi masochizm to zapraszam zagrać wojownikiem z dwuręcznym młotem.

Jak jesteście ubrani to lecicie jak przecinak,gorzej jak nie jesteście 

Ja już zginąłem z 30 razy lekko :rayos:

Opublikowano

Tez gram warriorem. Jest ciezkawo ale postac nabiera rozpedu. Czuc pierdolniecie. Polecam popakowac trochę w attack speed. Bardzo zwiększa komfort grania tym czolgiem. Nie moge sie oderwać od tej gry xD

Opublikowano
1 hour ago, teddy said:

Polecam popakowac trochę w attack speed. Bardzo zwiększa komfort grania tym czolgiem

Właśnie ja na początku wszystko dawałem w regenerację zdrowia, dopiero teraz mogę dawać w większy atak.

Jak podnieść resy? Jest jakiś crafting? 

Czy trzeba coś wydropic?

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Właśnie ja na początku wszystko dawałem w regenerację zdrowia, dopiero teraz mogę dawać w większy atak.

Jak podnieść resy? Jest jakiś crafting? 

Czy trzeba coś wydropic?

Resy to pewnie bawiąc się tymi medalionami na zmianę prefixów i suffixów w itemach (ja póki co je odkładam) no i drzewko pasywów

A no i głównie wkładając runy z resistami do wolnych slotów w armor itemy

Edytowane przez GearsUp
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
9 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Tych run to mnóstwo posiadam ale nie mogę znaleźć tych orbow które pozwalają je wsadzić,może to się gdzieś kupuje i jakiegoś chłopa :rayos:

Musisz szukać jakichkolwiek itemów ze slotami i używać na nich młotka

image.jpeg.91a6d1f017f9c2c160ed413f65d07dba.jpeg

daje ci to itemek, 10 takich itemków i możesz wbić slota do czego chcesz. Jeszcze 10 nie uzbierałem więc w praktyce nie testowałem

• Plusik 2