KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia 1 hour ago, smoo said: Poza tym nie wiem czemu, ale nie ma możliwości wyboru lobby, a gra z jakiegoś powodu łączy mnie z Texasem co przekłada się na spore opóźnienie w sterowaniu. Miałem to samo w opcjach zrobiłem tak,że wybrałem serwer europejski Ale nie mam pojęcia czy coś dało,bo jak dużo ludzi się logowało to i tak było czuć że serwery obciążone Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Czytając temat i grając w D2 trochę czuje zazdro. No nic wrócę z urlopu i wjeżdżam w gierkę. Na początku trochę solo pogram, by się wczuć w grę i chłonąć fabułę, ale później z chęcią pogram wspólnie. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ktoś ogrywał to na ps5 pro ? Jest płynniej i ładniej? Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia 12 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Ktoś ogrywał to na ps5 pro ? Jest płynniej i ładniej? Ja Nie wiem, bo nie widziałem na amatorze xd Gram PSSR + Quality, jest 60FPS. Wygląda super. 1 Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia (edytowane) Ważne żeby NlS byl ustawiony bo wygląda najładniej. Nie pamiętam kiedy siedziałem do rana i grałem Chyba za czasów CoD4 i pierwszej swojej stycznosci z multikiem. Poyebana gra Wgl grajac typem z kuszą czuje ze gram w najlepszego shootera z góry. Ma ktoś podobne odczucia ? Edytowane 9 grudnia przez Szymek Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ktoś na PS5, do tego potrzebny jest PS+? Cytuj
Stachuu 13 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia 10 minut temu, messer88 napisał(a): Ktoś na PS5, do tego potrzebny jest PS+? PS+ nie jest potrzebny. Można grać online bez aktywnej subskrypcji 1 1 Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Boss finałowy 1 aktu to przegięcie nie mogę zabić nawet z party naprawdę trochę jak by się grało w soulsy ale te walki są epickie . Na XSX chodzi nieźle lekkie spadki są jak mega zadyma ale jest ok Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia No czarownicą próbuje go rozwalić, ale chyba mam build źle zrobiony, baty ciągle ;/ Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Zobaczycie dalej xD ja narazie do 3 aktu dobrnalem ale zaczalem od nowa bo chce inny build na warriorze a respec kosztuje krocie przy takiej liczbie talentow Cytuj
l33t 141 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia A jak to jest z graniem w coopie na jednej konsoli (PS5)? Mogę sobie kupić ten Early Access za 129 zł i robić progres na dwóch kontach niezależnie i bez problemu? Czy może jednak drugi gracz też będzie musiał kupić ten dostęp osobno na swoim koncie? 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia U mnie padł za pierwszym razem wiedźmą, build skupia się na summonach + flame wall. Artystycznie ta gra jest cudna, moment jak dostałem się na karawanę i poszedłem na sam dziób i zobaczyłem te dziesiątki zombie ciągnących ją przykutymi łańcuchami do pleców spowodował opad szczęki. Niech tylko poprawią zużycie procka bo potrafi gra podczas ładowania dowalić 100% użycia i zawiesza czasami komputer. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Granie z summonami właśnie jest o wiele łatwiejsze jak ktoś ma problemy z bossami no i zmiana strategii bo jak gramy na dystans to z automatu myślimy, że trzeba się odsuwać od bossa a tutaj mechanika ta sama co w soulsach czyli kręcimy kółeczka i rolujemy i boss głupieje. U mnie poważny bug wystąpił bo zrobiłem ascendancy i zamiast wziąć nagrody z tych wszystkich trumienek to otworzyłem kluczykiem jedną, postawiłem teleport żeby sprzedać niepotrzebny stuff i się zablokował tp tak, że nie mogłem tam wrócić więc mi wszystkie nagrody przepadły, musiałem robić po raz drugi te próby ale za drugim razem już krzyczy komunikat, że tylko raz można nagrody brać. Czytałem, że tp czasami się blokuje więc nie stawiajcie go przed odbieraniem nagród itp. Co do białych itemów to zbierajcie wszystko z kropeczkami i nazwą Superior bo te itemy można krafcić młotkiem 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ja doszedłem do 3 aktu właśnie i pierwsze 25 lvl wojownikiem z dwuręcznym młotem to była katorga. Po inwestowaniu pkt w regenerację zdrowia i wybraniu titana jako klasy gdzie znowu inwestowałem hp regen gra się o wiele łatwiej. Spodziewałem się w sumie,że jako malas bede męczennikiem w początkowej fazie, zobaczymy później. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia 2 godziny temu, Stachuu napisał(a): PS+ nie jest potrzebny. Można grać online bez aktywnej subskrypcji O Panie kochany, jak dobrze, że to napisałeś - kupuję w takim razie Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Jest ktoś z wysokim levelem żeby pomóc zabić ostatniego bossa 1 aktu? Nie daję rady w drugiej fazie, chodzi o tego co zmienia się w wilka. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Dzisiaj do niego dotrę i trochę mnie nastrachaliście przed nim Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Dzisiaj do niego dotrę i trochę mnie nastrachaliście przed nim Nie ma co trząść portami, u mnie za 7 podejściem padł Te pojedynki z bossami to sprawiają że czuję się jakbym grał w izometryczne soulsy. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ja też chętnie przygarnę pomoc na final boss 1 aktu Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Jak coś to pomogę (chyba jest cross platform?) szukajcie Spoiler AssassinPL Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Jest crossplay, w mieście pokazuje mi listę graczy z ikoną PS i bez ikon. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia @UberAdi, tak gram na PC, mam póki co nabite ok12H i raptem 2-3 razy wywaliło Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia (edytowane) Zdobyłem elemental Invocation, ale po załadowaniu na 100% nie mogę go aktywować na przeciwnikach, wie ktoś o co chodzi? Edytowane 9 grudnia przez Rotevil Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia W końcu pokonana ta łajza wilkowata z 1 aktu 1 1 Cytuj
Rash 243 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia (edytowane) Odpaliłem dziś na godzinkę. Zajebisty feeling walki.Godzina i czuć że zjada diabela na śniadanie. Tak jak przyznaje nie wkręciłem się w jedynkę tak tutaj śmierdzi wkrętką na tony godzin. Eh mieć teraz tyle czasu co w erze bycia nastolatkiem... PS. Z opcji graficznych na pro oryginalny NIS poza shimmeringiem wygląda obłędnie dobrze w quality mode.Coś pięknego Edytowane 9 grudnia przez Rash Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi