Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 hour ago, smoo said:

Poza tym nie wiem czemu, ale nie ma możliwości wyboru lobby, a gra z jakiegoś powodu łączy mnie z Texasem co przekłada się na spore opóźnienie w sterowaniu.

Miałem to samo w opcjach zrobiłem tak,że wybrałem serwer europejski 

Ale nie mam pojęcia czy coś dało,bo jak dużo ludzi się logowało to i tak było czuć że serwery obciążone 

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytając temat i grając w D2 trochę czuje zazdro. No nic wrócę z urlopu i wjeżdżam w gierkę. Na początku trochę solo pogram, by się wczuć w grę i chłonąć fabułę, ale później z chęcią pogram wspólnie.

Opublikowano
12 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Ktoś ogrywał to na ps5 pro ?

Jest płynniej i ładniej?

Ja
Nie wiem, bo nie widziałem na amatorze xd Gram PSSR + Quality, jest 60FPS. Wygląda super.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ważne żeby NlS byl ustawiony bo wygląda najładniej.

Nie pamiętam kiedy siedziałem do rana i grałem  :obama:Chyba za czasów CoD4 i pierwszej swojej stycznosci z multikiem. Poyebana gra

Wgl grajac typem z kuszą czuje ze gram w najlepszego shootera z góry. Ma ktoś podobne odczucia ? 

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
10 minut temu, messer88 napisał(a):

Ktoś na PS5, do tego potrzebny jest PS+? 

PS+ nie jest potrzebny. Można grać online bez aktywnej subskrypcji 

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Boss finałowy 1 aktu to przegięcie nie mogę zabić nawet z party naprawdę trochę jak by się grało w soulsy ale te walki są epickie . Na XSX chodzi nieźle lekkie spadki są jak mega zadyma ale jest ok

Opublikowano

Zobaczycie dalej xD ja narazie do 3 aktu dobrnalem ale zaczalem od nowa bo chce inny build na warriorze a respec kosztuje krocie przy takiej liczbie talentow

Opublikowano

A jak to jest z graniem w coopie na jednej konsoli (PS5)?

Mogę sobie kupić ten Early Access za 129 zł i robić progres na dwóch kontach niezależnie i bez problemu? Czy może jednak drugi gracz też będzie musiał kupić ten dostęp osobno na swoim koncie?

• This 1
Opublikowano

U mnie padł za pierwszym razem wiedźmą, build skupia się na summonach + flame wall. Artystycznie ta gra jest cudna, moment jak dostałem się na karawanę i poszedłem na sam dziób i zobaczyłem te dziesiątki zombie ciągnących ją przykutymi łańcuchami do pleców spowodował opad szczęki. Niech tylko poprawią zużycie procka bo potrafi gra podczas ładowania dowalić 100% użycia i zawiesza czasami komputer.

Opublikowano

Granie z summonami właśnie jest o wiele łatwiejsze jak ktoś ma problemy z bossami no i zmiana strategii bo jak gramy na dystans to z automatu myślimy, że trzeba się odsuwać od bossa a tutaj mechanika ta sama co w soulsach czyli kręcimy kółeczka i rolujemy i boss głupieje. U mnie poważny bug wystąpił bo zrobiłem ascendancy i zamiast wziąć nagrody z tych wszystkich trumienek to otworzyłem kluczykiem jedną, postawiłem teleport żeby sprzedać niepotrzebny stuff i się zablokował tp tak, że nie mogłem tam wrócić więc mi wszystkie nagrody przepadły, musiałem robić po raz drugi te próby ale za drugim razem już krzyczy komunikat, że tylko raz można nagrody brać. Czytałem, że tp czasami się blokuje więc nie stawiajcie go przed odbieraniem nagród itp. Co do białych itemów to zbierajcie wszystko z kropeczkami i nazwą Superior bo te itemy można krafcić młotkiem

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja doszedłem do 3 aktu właśnie i pierwsze 25 lvl wojownikiem z dwuręcznym młotem to była katorga.

Po inwestowaniu pkt w regenerację zdrowia i wybraniu titana jako klasy gdzie znowu inwestowałem hp regen gra się o wiele łatwiej.

Spodziewałem się w sumie,że jako malas bede męczennikiem w początkowej fazie, zobaczymy później.

Opublikowano
2 godziny temu, Stachuu napisał(a):

PS+ nie jest potrzebny. Można grać online bez aktywnej subskrypcji 

O Panie kochany, jak dobrze, że to napisałeś - kupuję w takim razie :D

Opublikowano (edytowane)

Zdobyłem elemental Invocation, ale po załadowaniu na 100% nie mogę go aktywować na przeciwnikach, wie ktoś o co chodzi? 

Zrzut ekranu 2024-12-06 213424.png

Edytowane przez Rotevil
Opublikowano (edytowane)

Odpaliłem dziś na godzinkę. Zajebisty feeling walki.Godzina i czuć że zjada diabela na śniadanie. Tak jak przyznaje nie wkręciłem się w jedynkę tak tutaj śmierdzi wkrętką na tony godzin. Eh mieć teraz tyle czasu co w erze bycia nastolatkiem... :kekw: PS. Z opcji graficznych na pro oryginalny NIS poza shimmeringiem wygląda obłędnie dobrze w quality mode.Coś pięknego:boski_miszcz:

Edytowane przez Rash