Szermac 2 853 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Hmm no ja ciężary na ostatnim bossie 1 aktu na moim buildzie solo, ciężko może być Jakie są dalsze procedury ? Mam builda zmieniać ? Xd Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia ja też mam ciężary z 1szym bossem i wczoraj nawet w copoie z randomem nie podołałem.... Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Może pogrindować kilka lvli czy coś? Xd Mam 18. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia @Szermacmożemy się jutro ustawić jak chcesz jak jest crossplay albo jak grasz na pc Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Właśnie padł za 6 razem klątwa forum jak zwykle podziałała 2 Cytuj
Assassins_78 1 149 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ja jutro spróbuję , dziś się poddaje Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Łatwiej bosow zabić samemu niż z kimś bo z innymi mają więcej hp i mocniej biją Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Jak już się nie dałem mu trafiać podczas fazy mgły i unikałem ataku z góry z tym dużym aoe to poszło elegancko. No i pizgałem w niego każdy skill jaki miałem na loopie xd Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Czy ktoś mógłby wyjaśnić te skille i jak się je przydziela? Cytuj
GearsUp 277 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia (edytowane) 29 minut temu, easye napisał(a): Czy ktoś mógłby wyjaśnić te skille i jak się je przydziela? Tak w skrócie to nie zawracaj sobie tym głowy jak nie korzystasz z drugiej pary broni. Możesz modyfikować pasywki tak żeby zmieniały się w zależności którego seta broni używasz Edytowane 10 grudnia przez GearsUp 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia No nie korzystam, do tego kompletnie nie wiem jak to niby przełączać, raz mi się udaje coś zaznaczyć innym razem nie, ogromną jest ta gra! Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 8 hours ago, Szermac said: Hmm no ja ciężary na ostatnim bossie 1 aktu na moim buildzie solo, ciężko może być Jakie są dalsze procedury ? Mam builda zmieniać ? Xd Ogólnie jeśli nie dajesz rady z jakimś etapem gry to dobrym pomysłem jest farmienie instancji. Czyść mobki,zabij bossa i tak do czasu jak nie zdobędziesz lepszego sprzętu albo nadrobisz lvl. Cytuj
Assassins_78 1 149 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia No tak to ja rozumiem, przy kawie Spoiler Pierwsze podejście i leży 1 1 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 6 godzin temu, easye napisał(a): No nie korzystam, do tego kompletnie nie wiem jak to niby przełączać, raz mi się udaje coś zaznaczyć innym razem nie, ogromną jest ta gra! Przy wybieraniu odpowiedniej pasywki, po przytrzymaniu X, pojawia się okienko, do którego seta broni ją przypisać. Nie wszystkie pasywki mają te opcje. A jak nie przytrzymasz to przypisuje do aktualnie używanej broni chyba, albo po prostu do jedynej posiadanej. Cytuj
Assassins_78 1 149 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Drugi akt i widzę, że build do wyjebania z pierwszego Jezusie jaka ta gara jest boska Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Czekałem z zaciśniętymi pośladami, standardowo nie śledząc żadnych newsów i co? I przespałem premierę W nocy błąd naprawiłem, wpłacając w ciemno pewną kwotę w podzięce za trud, jaki GGG włożyło w swoje dzieło. Jako zwichrowany fan Diablo][ mogę z czystym sumieniem i ogromną ulgą powiedzieć, że już więcej nie muszę latać na Andy i Mefa - mogę oto obcować z prawdziwym Mesjaszem i jedynym duchowym spadkobiercą kultowego gatunku H&S 2 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 31 minut temu, Szermac napisał(a): Przy wybieraniu odpowiedniej pasywki, po przytrzymaniu X, pojawia się okienko, do którego seta broni ją przypisać. Nie wszystkie pasywki mają te opcje. A jak nie przytrzymasz to przypisuje do aktualnie używanej broni chyba, albo po prostu do jedynej posiadanej. A to się samo później zrestartuje jak zmienię broń albo wyrzucę dodatkową? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia no ja też właśnie tego nie rozumiem, musiałbym teraz reset statow zrobić żeby sprawdzić - może później Szkoda, ze nie dali mixa pad + klawiatura/mysz, bo o ile sama walka dla mnie bardzo wygodna na padzie tak później skakanie po menu to udręka, nie mówiąc już o tym, że szukam, gdzie się zmienia bron, jak przybliżyć oddalić kamer itp. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Gdzieś od 15 poziomu support gemy przestały lecieć i nie mogę za bardzo zrobić respeca. Da się wyjąć używane aktualnie support gemy? Za to gemy do tworzenia czarów walają się jak śmieci. To jest jakiś błąd albo głupota devów. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Możesz wyjąć support gemy, otwierasz zakładke skill, przechodzisz se na okienko skilli, wybierasz interesujący Cię skill z danym support gemem, pykasz X -> wybierasz Manage Gems czy cuś i sobie wyjmujesz. Mi leci w ciul tego i tego xd 1 Cytuj
Assassins_78 1 149 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia lol 2 akt pierwszy bos Spoiler Robi mnie jak chce macie tip ? Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia nie no Mercenary to całkiem inny poziom gry, zacząłem drugi raz od nowa i tego ostatniego bossa z 1 aktu za pierwszym razem ubiłem XD Ciekawe jak dalej nim mi pójdzie, bo Monkiem to wysiadłem w 3 akcie, źle go zrobiłem Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 34 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): lol 2 akt pierwszy bos Pokaż ukrytą zawartość Robi mnie jak chce macie tip ? No nieeee, kolejna ściana ? Po pracy go napotkam Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia No ogólnie to sorcą ludzie narzekali, że mały dmg ma, ona ma potencjał w endgame Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi