Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak już się nie dałem mu trafiać podczas fazy mgły i unikałem ataku z góry z tym dużym aoe to poszło elegancko.

No i pizgałem w niego każdy skill jaki miałem na loopie xd

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, easye napisał(a):

image.png.d6aebfbc1c97b6e19b1c0dc220bef2ce.png

Czy ktoś mógłby wyjaśnić te skille i jak się je przydziela?

Tak w skrócie to nie zawracaj sobie tym głowy jak nie korzystasz z drugiej pary broni. Możesz modyfikować pasywki tak żeby zmieniały się w zależności którego seta broni używasz

Edytowane przez GearsUp
  • Plusik 1
Opublikowano
8 hours ago, Szermac said:

Hmm no ja ciężary na ostatnim bossie 1 aktu na moim buildzie solo, ciężko może być :frog:

Jakie są dalsze procedury ? Mam builda zmieniać ? Xd

Ogólnie jeśli nie dajesz rady z jakimś etapem gry to dobrym pomysłem jest farmienie instancji.

Czyść mobki,zabij bossa i tak do czasu jak nie zdobędziesz lepszego sprzętu albo nadrobisz lvl.

Opublikowano
6 godzin temu, easye napisał(a):

No nie korzystam, do tego kompletnie nie wiem jak to niby przełączać, raz mi się udaje coś zaznaczyć innym razem nie, ogromną jest ta gra!

Przy wybieraniu odpowiedniej pasywki, po przytrzymaniu X, pojawia się okienko, do którego seta broni ją przypisać. Nie wszystkie pasywki mają te opcje.

A jak nie przytrzymasz to przypisuje do aktualnie używanej broni chyba, albo po prostu do jedynej posiadanej.

Opublikowano

Czekałem z zaciśniętymi pośladami, standardowo nie śledząc żadnych newsów i co? I przespałem premierę :dynia:

W nocy błąd naprawiłem, wpłacając w ciemno pewną kwotę w podzięce za trud, jaki GGG włożyło w swoje dzieło. Jako zwichrowany fan Diablo][ mogę z czystym sumieniem i ogromną ulgą powiedzieć, że już więcej nie muszę latać na Andy i Mefa - mogę oto obcować z prawdziwym Mesjaszem i jedynym duchowym spadkobiercą kultowego gatunku H&S :diablo:

• Lubię! 2
Opublikowano
31 minut temu, Szermac napisał(a):

Przy wybieraniu odpowiedniej pasywki, po przytrzymaniu X, pojawia się okienko, do którego seta broni ją przypisać. Nie wszystkie pasywki mają te opcje.

A jak nie przytrzymasz to przypisuje do aktualnie używanej broni chyba, albo po prostu do jedynej posiadanej.

A to się samo później zrestartuje jak zmienię broń albo wyrzucę dodatkową?

Opublikowano

no ja też właśnie tego nie rozumiem, musiałbym teraz reset statow zrobić żeby sprawdzić - może później ^^

Szkoda, ze nie dali mixa pad + klawiatura/mysz, bo o ile sama walka dla mnie bardzo wygodna na padzie tak później skakanie po menu to udręka, nie mówiąc już o tym, że szukam, gdzie się zmienia bron, jak przybliżyć oddalić kamer itp.

Opublikowano

Gdzieś od 15 poziomu support gemy przestały lecieć i nie mogę za bardzo zrobić respeca. Da się wyjąć używane aktualnie support gemy?

Za to gemy do tworzenia czarów walają się jak śmieci. To jest jakiś błąd albo głupota devów.

Opublikowano

Możesz wyjąć support gemy, otwierasz zakładke skill, przechodzisz se na okienko skilli, wybierasz interesujący Cię skill z danym support gemem, pykasz X -> wybierasz Manage Gems czy cuś i sobie wyjmujesz.
Mi leci w ciul tego i tego xd

• Plusik 1
Opublikowano

nie no Mercenary to całkiem inny poziom gry, zacząłem drugi raz od nowa i tego ostatniego bossa z 1 aktu za pierwszym razem ubiłem XD Ciekawe jak dalej nim mi pójdzie, bo Monkiem to wysiadłem w 3 akcie, źle go zrobiłem :frog: