Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierwsze 3 akty na standard ledwo co, fajnie ze bylo wyzwanie i mega satysfakcja jak sie bossa pokonało. Teraz jestem w Act 3 Cruel i lece jak przecinak masakrujac wszystko ale słyszałem ze endgame zaraz to poprawi i będzie znowu ciężko wiec czekam z niecierpliwością.

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja, odpukać, po około 15h na szczęście nie miałem jeszcze żadnego błędu ani crasha. Tylko raz zbugował mi się ekwipunek,  ikonki broni pozostały na ekranie po jego zamknięciu, ale po wyjściu, i ponownym zalogowaniu, problem zniknął.

Edytowane przez Gregorius
Opublikowano

15h to raczej nic, gra raz potrafi działać dobrze a raz wywali Cię 3 razy podczas 1 rozgrywki. Na moim PC podczas loadingow potrafi tak się zaciąć że bez restartu do pulpitu nie wrócę…

Opublikowano (edytowane)

Na szczęście nie trzeba robić 10 runów w tej próbie(Trials od chaos), już myślałem, że taki koszmar mnie czeka, ale udało się w końcu :shotgun:

Edytowane przez Rotevil
Opublikowano
Godzinę temu, UberAdi napisał(a):

Chodzi ci o te trials of chaos? Są dość losowe, jeden run będziesz miał latwy a nastepny nie do przejscia swoim buildem. Możesz pójść dalej i wrócić do tego jak będziesz mocniejszy.

Następne ascendancy polecam robić na tym trial of sekhemas czyli dawnym sanctum. Mi został ostatni punkt, zrobiłem całe 4 piętra ale ostatni boss mnie zweryfikował :lapka:

86 level mam i w lepszego arpga nie grałem. Jednocześnie jednak musze zwrócić uwagę, że jest masa frustrujących mechanik które są upierdliwe i mi czasem aż ręce opadają. No ale miało być trudno to jest tylko właśnie tu upatruje szanse D4. Endgame w PoE2 jest tak trudny na ten moment, że spodziewam się tysięcy grqczy uciekających na D4 żeby pograć jedną ręką.

poe-2-changes-people-before-and-after-poe2-v0-7qub3jfbqn6e1.jpeg

Do jakiego tieru w mapkach doszedłeś?

Opublikowano
26 minut temu, Rotevil napisał(a):

Do jakiego tieru w mapkach doszedłeś?

15 robie (jak mam bo z sustainem tych map ciężko), corruptuje i wrzucam na te nody z corruptem żeby podwyższało poziom bo za zabijanie bossów na 16+ dostaje się punkty do drzewka atlasu

Swoją drogą tip, recombination table jak wrzucicie 3 mapy tego samego tieru to zamienia je w mapę o tier wyższą. Dopiero dziś się dowiedziałem :ragus:

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Ile h?

Nie wiem czy da się sprawdzić ile godzin się grało daną postacią, ale kampanie 3 akty: Monk około 40h i Mercenary około 30h. Chciałbym jeszcze Warriora sprawdzić, ale boje się, że zatracę się całkowicie w to poe2 XD

Edytowane przez Rotevil
Opublikowano

No i ja zacząłem przygodę. Taka dobra grafika w EA? Robi wrażenie razem z klimatem. Jestem świeżak mało wiem, ale powoli ogarniam. Myślałem, że gorzej bedzie. Gra się hmm wyśmienicie. W Diablo 4 nie czułem takiego pierdolnięcia podczas walki. No czuć, że napierdalasz. Czuję, że przepadnę. No i jeszcze raz ta grafika i to co się dzieje podczas niektórych walk. Miazga. Mnie grafiką idzie kupić w 80%, a tu gameplay jeszcze siadł mocno mi.

• beka z typa 2
Opublikowano
57 minut temu, easye napisał(a):

https://www.poe2wiki.net/wiki/Rage_(support_gem)

ktoś mi powie co daje ten support gem?

Rage stanowi dodatkowy buff do obrażeń za serię ciosów - każdy kolejny zwiększa obrażenia o 1% do max. poziomu 30%. Mechanika polega na tym, że należy utrzymać ciągłość zadawania ciosów - po dwóch sekundach od ostatniego ciosu stack obrażeń zaczyna się zmniejszać.

Jest do tego oczywiście cała osobna sekcja na drzewku ale jeszcze tego nie sprawdzałem. Dopiero mi to dropnęło - na kuszy jako stat, a nie jako kamyk.

• Dzięki 1
Opublikowano

Gram ok 2h drugi akt i nie mam jeszcze żadnego porządnego dropu, cały czas chodze z EQ z pierwszego aktu i powoli dostaję na ryj od mobów. O chuj tu chodzi. Troche mnie już to irytuje a gram na solo i nie mogę czitować w sklepikach 

Opublikowano

Ja już głęboko w III akcie. Przepiękny jest. Nadal wszystko pada przede mną. Drop też już jakiś lepszy by się przydał, bo nic nie leci ciekawego od końcówki 2 aktu. Ale no gra mogłaby się nie kończyć :D 

Opublikowano

Podpowie mi ktoś, jak dokładnie działają te meta zaklęcia, Cast on Frozen naprzykład ? Mam wyekwipowane w oknie Skill, uaktywniłem spiritem, ale w sumie chyba nie widziałem jeszcze działania tego xd Może coś jeszcze powinienem zrobić :hmm:

Opublikowano
6 godzin temu, Assassins_78 napisał(a):

@Rooofie Sprawdzaj co LVL u sprzedawców :) 

No i upgrejduj to co już masz dobrego ( o ile masz czym i możesz ;) ) 

Na dobry drop nie licz bo to loteria :) No i jak masz 24 LVL no to trade i handluj :) 

W tej grze żeby rysować to trzeba dołączyć do gracza posiadającego dany przedmiot?

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Szermac napisał(a):

Podpowie mi ktoś, jak dokładnie działają te meta zaklęcia, Cast on Frozen naprzykład ? Mam wyekwipowane w oknie Skill, uaktywniłem spiritem, ale w sumie chyba nie widziałem jeszcze działania tego xd Może coś jeszcze powinienem zrobić :hmm:

To powinno Ci pomóc :) 

4 godziny temu, easye napisał(a):

W tej grze żeby rysować to trzeba dołączyć do gracza posiadającego dany przedmiot?

Chodziło ci o handel ?? Jeśli chodzi o handel to tak, jest tego od H na YT jak trejdować ;) 
A ofert najlepiej szukać na stronie 

Tu masz mały fajny poradnik :) 

Edytowane przez Assassins_78
  • Dzięki 1