Assassins_78 1 142 Opublikowano wczoraj o 05:33 Opublikowano wczoraj o 05:33 (edytowane) 12 godzin temu, Rooofie napisał(a): Gram ok 2h drugi akt i nie mam jeszcze żadnego porządnego dropu, cały czas chodze z EQ z pierwszego aktu i powoli dostaję na ryj od mobów. O chuj tu chodzi. Troche mnie już to irytuje a gram na solo i nie mogę czitować w sklepikach Obejrzyj to Edytowane wczoraj o 06:41 przez Assassins_78 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano wczoraj o 07:32 Opublikowano wczoraj o 07:32 13 godzin temu, Rooofie napisał(a): Gram ok 2h drugi akt i nie mam jeszcze żadnego porządnego dropu, cały czas chodze z EQ z pierwszego aktu i powoli dostaję na ryj od mobów. O chuj tu chodzi. Troche mnie już to irytuje a gram na solo i nie mogę czitować w sklepikach Mnie ten system okropnie siadł - jako przerywnik od intensywnej walki tworzenie przedmiotów sprawdza się idealnie. Po każdym poziomie sprawdzam sobie, czy sklepikarze nie mają itemów z dziurami/żółtych za grosze i rozkładam na komponenty. Wybrany biały item zamieniam w niebieski, jeśli jest dobry mod, to dodaję kolejną właściwość - zmieniam w żółty, wbijam sockety, wstawiam runy, poprawiam jakość. Kasa i komponenty rozchodzą się w mgnieniu oka. Dla mnie bomba - a to dopiero początek Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano wczoraj o 08:49 Opublikowano wczoraj o 08:49 No zabawa z itemami jest zajebista, często mobki mają zajebisty stuff , tak jak pisałeś i ja już wspominałeś, co LVL trzeba ich sprawdzać Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano wczoraj o 09:02 Opublikowano wczoraj o 09:02 Early Access Announcements - Path of Exile 2: Upcoming Changes and Improvements - Forum - Path of Exile Nadchodzące zmianki 1 Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano wczoraj o 09:08 Opublikowano wczoraj o 09:08 No ja dziś nie gram... robię sobie pauzę (czekam na nową klawę i mysz ) patch ciekawy, w chuj dobre zmiany. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Spoko,że ktoś zauważył że ten trial od sehemas to niezła udręka dla klas bijących blisko ale ten drugi to jakaś przegina Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Akt 1 zrobiony. Fajny ten mercenary, ale spróbowałbym coś innego. Która klasa robi dobrą dyskotekę na ekranie? Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu @Donatello1991 Każda, to zależy od skili i co masz jako pasywki Ale polecam Ci jak chcesz mieć kolorowo i sroboskok - witchke albo sorcerke 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 19 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Akt 1 zrobiony. Fajny ten mercenary, ale spróbowałbym coś innego. Która klasa robi dobrą dyskotekę na ekranie? Merc pod granaty, ja tym lecę i fajnie wybucha powoli cały ekran Cytuj
Gregorius 503 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Też gram Mercem ale trochę jako taki Swiss Army Knife - próbuję sobie wszystkiego aby mieć odpowiedz na każdego. Lubię przychomikować sobie kilka punktów, gdy idzie jak po maśle, aby potem wydać bardziej racjonalnie pod coś co potrzebne lub co ciekawego wypadnie. Kapitalna gra. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Mi z kolei średnio się podoba ten endgame, to jest ta sama padaczka na ekranie co w Poe 1, czyli coś co mnie zawsze odrzucało Cytuj
GearsUp 273 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, Rotevil napisał(a): Mi z kolei średnio się podoba ten endgame, to jest ta sama padaczka na ekranie co w Poe 1, czyli coś co mnie zawsze odrzucało Zawsze można wybrać inną postać/tryb gry i cisnąć kampanię jeszcze raz i narzucić sobie jakieś wyzwanie np poniżej 10 desek Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, GearsUp napisał(a): Zawsze można wybrać inną postać/tryb gry i cisnąć kampanię jeszcze raz i narzucić sobie jakieś wyzwanie np poniżej 10 desek 80h wbite, starczy, jak dla mnie taki wynik w wczesnym dostępie to rewelacja, poczekam już cierpliwie na pozostałe akty i klasy i jak poprawią parę mankamentów, to szykuje się gra dekady Cytuj
Lucy de la Mort 0 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mnich Muska i speed kill boss 🤯 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Lokacje robią się ciekawsze z każdym aktem (art design najwyższej próby) tym bardziej nie wierze, że to napiszę, ale mapy są jednak za wielkie - mają rozmach skurwensyny Kończę mnichem i lecę Marcem już na HC Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu No te mapy w 3 akcie to przegięcie pałki xD Dobrze, że wprowadzą przenoszenie się między checkpointami Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) No patch 1e już jest a tych przenoszeń nie widzę. Edytowane 3 godziny temu przez Assassins_78 Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Assassins_78 napisał(a): No patch 1d już jest a tych przenoszeń nie widzę. Ta, ja też nie widzę. Ale zmienili chyba drop, bo leci teraz jak pojebane, czuje się jak w Diablo i to mi się bardzo nie podoba. Zabity pierwszy mob - dwa unikaty, 5 mobów później kolejny unikat. Orbób i wszystkiego teraz leci 10 razy za dużo. 1 Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ok już działają te przenoszenie miedzy checkami Musiałem klienta restartnąć. Teraz się gra inaczej. Co do dropu, nie wiedzę żadnych zmian, wypada jak wypada — żałosny drop. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Patch zlikwidował farmę "żuczka", już się nie odradza po restarcie check pointa, trzeba resetować calą lokację a to już czasowo się nie opłaca. Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nawet nie słyszałem o takowej farmie Gdzie dokładnie jej lokalizacja? Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W lokacji Lost City, żółty mobek przy samym pkt kontrolnym, to była fajna farma curency, golda i itemów a nawet unikatów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi