Szermac 2 850 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 11 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Działa cały czas Jeszcze raz, jak go sobie respić ? Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) @Szermac Ja robię tak, wchodzę na akt 3 Latam po obojętnie jakim zonie aż do śmierci Robię respa do bazy (miasta akt3) Wchodzę na WP i wybierak akt 2 Lost City - u już Czasem pokazuje się od razu, czasem trzeba chwilę go poszukać, w zależności jak Ci wygeneruje mapę. Edytowane 5 godzin temu przez Assassins_78 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Co robi ten Salvage Bench? Wrzuciłem tam rzecz i co? Nic się nie dzieje. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu [mention=25385]Szermac[/mention] Ja robię tak, wchodzę na akt 3 Latam po obojętnie jakim zonie aż do śmierci Robię respa do bazy (miasta akt3) Wchodzę na WP i wybierak akt 2 Lost City - u już Czasem pokazuje się od razu, czasem trzeba chwilę go poszukać, w zależności jak Ci wygeneruje mapę.Czyli nie działa jak przed patchem, bo musisz go szukać po mapie. Wczoraj jeszcze wystarczyło go ubić, zebrać loot, wcisnąć resetuj check point i mobek odradzał się metr od Ciebie przy samym słupie check pointa. Całość zajmowała kilka/kilkanaście sekund. Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @Donatello1991 Nie tam przekuwasz itemki z soketami Odzyskujesz produkty do upgrejdu nowych itemów - tak w skrócie 1 minutę temu, KOMARZYSKO napisał(a): Czyli nie działa jak przed patchem, bo musisz go szukać po mapie. Wczoraj jeszcze wystarczyło go ubić, zebrać loot, wcisnąć resetuj check point i mobek odradzał się metr od Ciebie przy samym słupie check pointa. Całość zajmowała kilka/kilkanaście sekund. Tak, ale dla lootu który może wypaść , to 30 minut się pobawić, aby coś fajnego dropnąć to sie opłaca Wiesz ja tam ide dalej, ale potestowałem. Pokazałem to na nooboskiej mojej postaci Sry za jakość 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Gdzie jest ten spot? Dajcie jakiś video guide. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, easye napisał(a): Gdzie jest ten spot? Dajcie jakiś video guide. Post wyżej. Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kolejny dość dobry drop edit: Za 6 razem wypadły buciki +20 move speed Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 36 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Kolejny dość dobry drop edit: Za 6 razem wypadły buciki +20 move speed Nie psuje Ci gry coś takiego? Dla mnie bezsensu takie farmienie. Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Bez sensu ? Ty ale ja to potem na trade wystawiam Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ludzi to robi aby zdobyć dobry item, ale fakt ja to tylko jak już napisałem parę postów wyżej dla próby zrobiłem. Wracam do normalnego przechodzenia gry Cytuj
GearsUp 274 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu I właśnie to jest powód żeby grać na ssf, jak będą w przyszłości jakieś exploity to wiesz, że cwaniaczki w ten sposób się nie wzbogacą bo tego rynku po prostu nie ma. Nikt nie powystawia dziesiątek unikatów i nie zgarnie exaltedów. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ssf? Co to jest?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
GearsUp 274 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu 56 minut temu, Tomek P. napisał(a): Ssf? Co to jest? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka PoE z Super Saiyaninami Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano teraz Opublikowano teraz 1 godzinę temu, Tomek P. napisał(a): Ssf? Co to jest? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Brak interakcji z innymi graczami i handlu, czyli coś, co jest dla mnie akurat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi