Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@Szermac

Ja robię tak, wchodzę na akt 3

Latam po obojętnie jakim zonie aż do śmierci

Robię respa do bazy (miasta akt3)

Wchodzę na WP i wybierak akt 2  Lost City - u już :)

Czasem pokazuje się od razu, czasem trzeba chwilę go poszukać, w zależności jak Ci wygeneruje mapę.

Edytowane przez Assassins_78
Opublikowano

[mention=25385]Szermac[/mention]
Ja robię tak, wchodzę na akt 3
Latam po obojętnie jakim zonie aż do śmierci
Robię respa do bazy (miasta akt3)
Wchodzę na WP i wybierak akt 2  Lost City - u już
Czasem pokazuje się od razu, czasem trzeba chwilę go poszukać, w zależności jak Ci wygeneruje mapę.

Czyli nie działa jak przed patchem, bo musisz go szukać po mapie. Wczoraj jeszcze wystarczyło go ubić, zebrać loot, wcisnąć resetuj check point i mobek odradzał się metr od Ciebie przy samym słupie check pointa. Całość zajmowała kilka/kilkanaście sekund.
Opublikowano

@Donatello1991

Nie tam przekuwasz itemki z soketami :) 

Odzyskujesz produkty do upgrejdu nowych itemów - tak w skrócie ;) 

1 minutę temu, KOMARZYSKO napisał(a):

Czyli nie działa jak przed patchem, bo musisz go szukać po mapie. Wczoraj jeszcze wystarczyło go ubić, zebrać loot, wcisnąć resetuj check point i mobek odradzał się metr od Ciebie przy samym słupie check pointa. Całość zajmowała kilka/kilkanaście sekund.

Tak, ale dla lootu który może wypaść , to 30 minut się pobawić, aby coś fajnego dropnąć to sie opłaca ;) Wiesz ja tam ide dalej, ale potestowałem. 

Pokazałem to na nooboskiej mojej postaci ;) Sry za jakość :D 

• Plusik 1
Opublikowano

Bez sensu ? 

Ty ale ja to potem na trade wystawiam :) 

Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ludzi to robi aby zdobyć dobry item, ale fakt ja to tylko jak już napisałem parę postów wyżej dla próby zrobiłem. 

Wracam do normalnego przechodzenia gry ;) 

Opublikowano

I właśnie to jest powód żeby grać na ssf, jak będą w przyszłości jakieś exploity to wiesz, że cwaniaczki w ten sposób się nie wzbogacą bo tego rynku po prostu nie ma. Nikt nie powystawia dziesiątek unikatów i nie zgarnie exaltedów.