Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, jimmy napisał(a):

Panowie podobno Diablo rozjebane? Kiedy to ma wyjść z EA i zaoferować całość kampanii?

A w czym Ci przeszkadza EA skoro gra gniecie wszystko co do tej pory wyszło jako arpg ? 

Masz niesamowite 3 akty (no 6 ale trochę udawane) i engame.

Bawisz się niesamowicie dobrze za te parę zł. Jak dla mnie to są najlepiej wydane 120zł w tym roku na gierkowo! 

• Plusik 1
  • This 1
  • Odpowiedzi 581
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał(a):

Jak po aktualizacji szybko wsadzić coś do skrzynki? wcześniej wciskało się po prostu Y, teraz przy skrzynce Y upuszcza przedmiot. To bug?

Bug, ale po chwili się ogarnia, jak podejdziesz jeszcze raz, albo kilka, przynajmniej u mnie raz to występiło po jakimś queście ;) 

Opublikowano (edytowane)

Teraz gram i jest w porządku, za to wczoraj wieczorem nie tyle lagi odczuwałem co jakieś takie dziwne spowolnienie, jakby mi ołowiu do butów nalali. 

P.S. Jakby rolka rozwalała urny to korona z głowy by im nie spadła - setki zbędnych kliknięć wychodzą przy dłuższej sesji.

Edytowane przez Gregorius
Opublikowano
Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a):

Mnie wywala do pulpity tak co 5~10 minut, tak grać nie idzie :drakenope:

Jesteś pewien, że to na pewno wina PoE? Bo ja nie miałem ani jednego crasha od 3 dnia po premierze jak zmieniłem renderer na Vulkan.

Opublikowano

Przecież cały internet ma z tym problem niezależnie czy Vulcan czy DX12. Inna sprawa że może przez to masz stopy fps, bo znajomy na Nvidi jest w engamie i na DX 12 mówi że mu spada fps z 170 do 100…

41 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

Znalazłem rozwiązanie :)

https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases/

Mało to Lapek cichszy i mniej się grzeje :) 

Programik polecany przez społeczność PoE2 :) 

daj znać czy działa jak posterujesz 2 dni ;)

Opublikowano
27 minut temu, UberAdi napisał(a):

Jesteś pewien, że to na pewno wina PoE? Bo ja nie miałem ani jednego crasha od 3 dnia po premierze jak zmieniłem renderer na Vulkan.

https://steamcommunity.com/app/2694490/discussions/0/594008890765538740/

i redzie tez od h takich tematów

I czy to dx12 czy vulkan tak samo crashe

18 minut temu, easye napisał(a):

Przecież cały internet ma z tym problem niezależnie czy Vulcan czy DX12. Inna sprawa że może przez to masz stopy fps, bo znajomy na Nvidi jest w engamie i na DX 12 mówi że mu spada fps z 170 do 100…

2h i nic, puki co jest stabilnie a wcześniej - czytaj jak wyżej. 

Opublikowano
27 minut temu, easye napisał(a):

Ja build zmieniłem i gram już normalnie, bez slideshowu.

Nie wiem czy cały internet, u mnie na discordzie 2 osoby na 10 mają nadal jakieś problemy więc cięzko mi ocenić co działa a co nie. Nie czytam za dużo w necie ostatnio,

Opublikowano
3 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Znalazłem rozwiązanie :)

https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases/

Mało to Lapek cichszy i mniej się grzeje :) 

Programik polecany przez społeczność PoE2 :) 

troche niepokojące ze Defender to blokuje. Mam nadziejel, ze za pol roku nie okaże się ze chłop rozesłał jakieś backdory xD

Sprawdzę wersję .NET 9/

EDIT: Wygląda to nieźle - w końcu proces czeka na uruchomienie gry, a widać w logach, że nawet jak przestaje odpowiadać, program próbuje ustawić priorytet na „Realtime” i uruchomić ponownie, teraz nawet jak się zatnie to na bank nie będzie trezba restartowac komputera! (w KOŃCU!)

A powiedzcie mi tak z ciekawości - gracie na DX12 czy Vulkanie?