GearsUp 287 Opublikowano piątek o 23:19 Opublikowano piątek o 23:19 (edytowane) U mnie padł za pierwszym bez bugów tylko ja nie podchodziłem bliżej do niego. W ogóle największy zawód to finalny boss, też za pierwszym ale może dlatego, że pod koniec gry miałem już dosyć wysokie resisty. Edytowane piątek o 23:25 przez GearsUp Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano wczoraj o 08:57 Opublikowano wczoraj o 08:57 Spotkaliście się z takim problemem, posiadam wszystkie części Spoiler Reliktu ale nie mogę go włożyć, ciągle mi go opuszcza na ziemię To moje 2 przejście gry i utknąłem, naprawdę robi się to irytujące Macie pomysł? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano wczoraj o 09:02 Opublikowano wczoraj o 09:02 3 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Spotkaliście się z takim problemem, posiadam wszystkie części Ukryj zawartość Reliktu ale nie mogę go włożyć, ciągle mi go opuszcza na ziemię To moje 2 przejście gry i utknąłem, naprawdę robi się to irytujące Macie pomysł? Dziwne, a uruchomileś te 3 posągi? 1 Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano wczoraj o 09:11 Opublikowano wczoraj o 09:11 Już mam Doni Okazało się, że bugiem jest kursor MYSZKI (theme) który robi błąd w grze Suport mi odpisał, że wielu ma ten problem Spoiler Dzięki za chęć pomocy Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano wczoraj o 09:14 Opublikowano wczoraj o 09:14 Ja chyba na mysz przeskoczę bo pad często sam zmienia kierunek strzału przy większej ilości przeciwników. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Release v0.1.2 - Logbooks and chance orbs · NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilter · GitHub POLECAM! W opcjach gry zmieniamy Wepon Filter - do katalogu wrzucamy pliki, reset gry i w końcu widzimy czytelny drop z nowymi dźwiękami: 1 Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @easye już jest wersja 0.2.2 https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilter/releases/tag/0.2.2 Świetny patch moim zdaniem. 1 Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Klejne akty dopiero będą na premierę, czy będą je dodawać w czasie pojedyńczo? Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Testujcie za pieniądze bo wjeżdżam za darmo na premierę. 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu A w tym ea za hajs dają w pakietach jakaś waluta do gry czy coś czy nic? Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Dostajesz HC do wydania, nawet w tej zwykłej wersji ea 1 Cytuj
GearsUp 287 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja mam satysfakcję, że grałem w najtrudniejszą wersję tej gry bo kolejne patche jakby obniżają ten stan rzeczy. Ukończyłem teraz akt 1 bez żadnej dentki więc niedługo będzie można próbować sił w HC Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, messer88 napisał(a): A w tym ea za hajs dają w pakietach jakaś waluta do gry czy coś czy nic? 300 waluty które wydałem na lepszy schowek bez którego gra sie mniej komfortowo. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi