Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie padł za pierwszym bez bugów tylko ja nie podchodziłem bliżej do niego. W ogóle największy zawód to finalny boss, też za pierwszym ale może dlatego, że pod koniec gry miałem już dosyć wysokie resisty.

Edytowane przez GearsUp
  • Odpowiedzi 648
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spotkaliście się z takim problemem, posiadam wszystkie części 

Spoiler

GXezzlt.jpeg

Reliktu ale nie mogę go włożyć, ciągle mi go opuszcza na ziemię :(

To moje 2 przejście gry i utknąłem, naprawdę robi się to irytujące :( Macie pomysł? 

Opublikowano
3 minuty temu, Assassins_78 napisał(a):

Spotkaliście się z takim problemem, posiadam wszystkie części 

Ukryj zawartość

GXezzlt.jpeg

Reliktu ale nie mogę go włożyć, ciągle mi go opuszcza na ziemię :(

To moje 2 przejście gry i utknąłem, naprawdę robi się to irytujące :( Macie pomysł? 

Dziwne, a uruchomileś te 3 posągi? 

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja mam satysfakcję, że grałem w najtrudniejszą wersję tej gry bo kolejne patche jakby obniżają ten stan rzeczy. Ukończyłem teraz akt 1 bez żadnej dentki więc niedługo będzie można próbować sił w HC :obama:

Opublikowano

Skończyłem na weekendzie, jak t o się mówi, program. Panie i Panowie, utrzymuje opinię - to jest prawdziwy mesjasz gatunku H&S ’n’ roll :banderas:

Z każdą godziną jakość produktu wskakiwała na wyższą półkę (egzekucja kata, boss drugiego aktu, starcie z Mektulem w kuźni :obama:). Piękny finał zawartości EA, ta wykręcona lokacja i emocjonująca batalia - no takiego klimatu to ja nie pamiętam od czasów pierwszego Diablo.

Pobawiłem się ze sprzętem - dopieściłem ekwipunek pod quality i sockety, dobiłem maksymalną ilość modów, a przy tym narobiłem masę złomu vaal orbami - jest ryzyko, jest zabawa :pawel:

Od razu zacząłem na cruel, pogrzebałem w drzewku a raczej lasku pasywek i to co się tam wyrabia, to głowa mała. Efekt naniesionych zmian ma bezpośrednie przełożenie na rozgrywkę - dalej jadę ze ścierwem jak przecinak. Dorzuciłem sobie aury, klątwy i inne debuffy, jest moc.

GGG dali radę  :thanks:

• Lubię! 1
Opublikowano

Spędziłem już 80 godzin w tej gierce i tak jak podobała mi się kampanią to end game ssie okropnie.

Idź do mapy zabij żółte potwory na randomowej mapie

No super :kekw:

Na ps5 amator gra dropi w losowych momentach 

Czasami nic się nie dzieje na mapie i mam 40 FPS,coś wybucha klatki spadają.

Techniczne nie grałem w większego kasztana na tej generacji.

Jestem w tier 2 i już nie chce mi się w to grać,nie czuje żadnej progresji postaci.

Sama gra świetna,może za rok coś poprawia 

Opublikowano
2 godziny temu, bartiz napisał(a):

Przecież on (ona?) zadaje obrażenia od lightning. Mi też trochę z nim szło, narazie najtrudniejszy Boss dla mnie.

Źle napisałem, tak na maxa założyć wszystkio od lightingu.