GearsUp 314 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 minut temu, Sedrak napisał(a): Wciskasz guzik i przeciwnicy leżą. Czyli tak jak w każdym innym h&s. A tak serio to grałem też melee w GD i wszystko gra jeżeli chodzi o hit impact. Zwykłe moby wręcz się odbijają od siły uderzeń Pierwszy lepszy filmik i 26:20 świetnie to widać W dodatku moby epicko się rozpryskują zostawiając wszędzie krew. Na ten moment gra ma 94% pozytywnych recek na steam, życzę żeby PoE2 się uporało z problemami bo na tę chwilę ma jedynie 81% pozytywnych. Cytuj
Sedrak 857 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No nie wiem. Ja grałem w GD i niestety brakowało mi tego mięsistego uczucia przy zabijaniu przeciwników, ale sprawdzę jeszcze raz. No i na konsolach wygląda paskudnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi