GearsUp 451 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 5 minut temu, Sedrak napisał(a): Wciskasz guzik i przeciwnicy leżą. Czyli tak jak w każdym innym h&s. A tak serio to grałem też melee w GD i wszystko gra jeżeli chodzi o hit impact. Zwykłe moby wręcz się odbijają od siły uderzeń Pierwszy lepszy filmik i 26:20 świetnie to widać W dodatku moby epicko się rozpryskują zostawiając wszędzie krew. Na ten moment gra ma 94% pozytywnych recek na steam, życzę żeby PoE2 się uporało z problemami bo na tę chwilę ma jedynie 81% pozytywnych. Cytuj
Sedrak 879 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia No nie wiem. Ja grałem w GD i niestety brakowało mi tego mięsistego uczucia przy zabijaniu przeciwników, ale sprawdzę jeszcze raz. No i na konsolach wygląda paskudnie. Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 12 godzin temu, GearsUp napisał(a): Czyli tak jak w każdym innym h&s. A tak serio to grałem też melee w GD i wszystko gra jeżeli chodzi o hit impact. Zwykłe moby wręcz się odbijają od siły uderzeń Pierwszy lepszy filmik i 26:20 świetnie to widać W dodatku moby epicko się rozpryskują zostawiając wszędzie krew. Na ten moment gra ma 94% pozytywnych recek na steam, życzę żeby PoE2 się uporało z problemami bo na tę chwilę ma jedynie 81% pozytywnych. Po co spamujeez temat tym gównem. ? Pisz w temacie o tym czym nie tu. Zaczynasz mnie irytować. Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Nie ma ktos jakiegos gearu na start Endgame dla Rangera? Przez miesiac urlopu jestem mega do tylu z progresem RIP Cytuj
easye 3 445 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Co się stao z tą grą? wróciem po dłuższej przerwie i grać sie nie da takie lagi! Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Właśnie skończyłem sesje i było ok wszystko. Cytuj
Szymek 1 060 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia (edytowane) Filtr na konsolach sporo pomógł. Czytelniej sie gra. Główny boss endgamu ubity Spoiler https://www.xbox.com/pl-pl/play/media/aj2ab2b5ci Edytowane 21 stycznia przez Szymek 1 Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Odpaliłem dzisiaj, jak to pięknie wygląda i jakie to jest miodne 1 Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 360h i nadal końca nie widzę 1 Cytuj
mugen 2 015 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia No nie widzisz, bo połowy aktów jeszcze nie wypuścili Cytuj
Kaczi 851 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia a jeszcze dojdą nowe postacie sezony..... "piękny" pożeracz czasu Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 82h i wystarczy do premiery full. Oj bedzie granko i potrojenie h. Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 413h 3 postać - łuczniczka lodowa, właśnie końce kruela i zobaczę jak sobie da radę w engejmie chodź widzę już ze tier15 to żadne wyzwanie Cytuj
stoodio 2 082 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Fajna klasa - moja Deadeyeka na SSF z autroskim buildem właśnie dobija do T15 1 Cytuj
Schranz1985 702 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): 413h Połowa tego na monku i nie mam już co robić, brak wyzwań, brak contentu. Najgorzej że rynek siadł totalnie i crafting już tak nie cieszy. Więc nawet się mapek nie chce biegać. Zrobiłem wczoraj arbitra, chyba z 5 razy padłem ale to głównie chodzi o te mechaniki one shotujace . Tak poza tym to przy moim dps to moment zdechł jak już wiesz co robić. Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Dlatego ja każdą z klas idę sobie - nawet mi się to podoba Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ja gram najemnikiem, mam dopiero niecałe 15h więc dopiero co liznąłem. jednak mega mi się podoba styl tej klasy, kusza + granaty na sterowaniu WASD sprawdza się wyśmienicie. W ogóle dziwne ,że nikt wcześniej nie wpadł na takie sterowanie w tego typu gierce. Chociaż nie wydaje mi się z kolei ,że to się sprawdzi przy postaci walczącej w zwarciu. 1 Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) Lodowa łuczniczka w akcji Jeszcze muszę buffy dopieścić Edytowane 1 lutego przez Assassins_78 Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Porobi ktos z biedakiem jakies mapy moze cos zarobie i w koncu kupie jakis gear Mam na razie 1 Divine >< Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego 25 minut temu, wet_willy napisał(a): Porobi ktos z biedakiem jakies mapy moze cos zarobie i w koncu kupie jakis gear Mam na razie 1 Divine >< eskierowanie szukaj Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Ogolnie z PoE mam problem spory bo o ile Gameplay jest 10 na 10 to dropy crafting ekonomia to -11 na 8. Itemki to sobie mozna wydropic do story a nie do Endgame bezcelowe bieganie zbieranie juz gowno wartych Exaltow i tak do usranej smierci jeszcze zeby w grze byl normalny sklep a nie pierdolenie sie z wszystkim przez ta Stronke... Jak jeszcze gralo sie duzo od poczatku to szlo sie dorobic na wszystkim a teraz 270 Exaltow = Divine i moze uda ci sie kupic jakis Sami Viable item o ile na Playstation gowno stronka w ogole wykryje ze jestem w grze i pozwali mi zrobic whisper. Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego (edytowane) 2 godziny temu, wet_willy napisał(a): Ogolnie z PoE mam problem spory bo o ile Gameplay jest 10 na 10 to dropy crafting ekonomia to -11 na 8. Itemki to sobie mozna wydropic do story a nie do Endgame bezcelowe bieganie zbieranie juz gowno wartych Exaltow i tak do usranej smierci jeszcze zeby w grze byl normalny sklep a nie pierdolenie sie z wszystkim przez ta Stronke... Jak jeszcze gralo sie duzo od poczatku to szlo sie dorobic na wszystkim a teraz 270 Exaltow = Divine i moze uda ci sie kupic jakis Sami Viable item o ile na Playstation gowno stronka w ogole wykryje ze jestem w grze i pozwali mi zrobic whisper. Itemy które w pierwszych tygodniach kosztowały po kilka divinów teraz kupisz tanio. Problemem są chase itemy jak Astramentis, Temporalis itp. reszta jest teraz tania przecież. Tzn, żeby nie było, ja się zgadzam, że jest duża inflacja. Głównie przez małą ilość itemów, mechanik i contentu na który się wydaje walutę czyli po prostu currency sinków. Wraz z dodawanym contentem po kolejnych resetach ekonomii powinno to wyglądać lepiej. W PoE1 na tym etapie ligi też jest inflacja ale nie tak duża oczywiście. Edytowane 3 lutego przez UberAdi Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego No ja jestem wlasnie na Etapie ze potrzebuje przedmioty ktore kosztuja po 1/2 Divine ktorych nie mam zeby upgradowac pozniej na Itemy po 20/50 Divine i jest strasznie rakowo. I tak zeby nie bylo pewnie zrobil bym to za Exalty ale czy ja mam grac w gre czy siedziec na www.tradechujmiwdupe.com? Do tego mam kolejny problem tak mogl bym sobie to farmic Deadeye nie patrzac nawet na ekran ale chce grac gowno Warriorem z gowno statystyka Armour bo pomimo tego ze jest slaby to przynajmniej mam jakis engagement a nie hold r2 to awesome... Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego (edytowane) 39 minut temu, wet_willy napisał(a): No ja jestem wlasnie na Etapie ze potrzebuje przedmioty ktore kosztuja po 1/2 Divine ktorych nie mam zeby upgradowac pozniej na Itemy po 20/50 Divine i jest strasznie rakowo. I tak zeby nie bylo pewnie zrobil bym to za Exalty ale czy ja mam grac w gre czy siedziec na www.tradechujmiwdupe.com? Do tego mam kolejny problem tak mogl bym sobie to farmic Deadeye nie patrzac nawet na ekran ale chce grac gowno Warriorem z gowno statystyka Armour bo pomimo tego ze jest slaby to przynajmniej mam jakis engagement a nie hold r2 to awesome... Dodaj mnie jak jesteś teraz online - UncutForeskinJam to ci dam kilka divinów ale to psucie sobie zabawy imo Da się nadal od zera dorobić wszystkiego i na tym w sumie gra polega xd Edytowane 3 lutego przez UberAdi 1 Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego No przez Rangera do 70 i Warriora do 80 dorobilem sie jednego Divine i doslownie jednego przedmiotu ktory nadaje sie do Mid Game wyborna zabawa xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi