Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Sedrak napisał(a):

Wciskasz guzik i przeciwnicy leżą.

Czyli tak jak w każdym innym h&s. A tak serio to grałem też melee w GD i wszystko gra jeżeli chodzi o hit impact. Zwykłe moby wręcz się odbijają od siły uderzeń

Pierwszy lepszy filmik i 26:20 świetnie to widać

W dodatku moby epicko się rozpryskują zostawiając wszędzie krew. Na ten moment gra ma 94% pozytywnych recek na steam, życzę żeby PoE2 się uporało z problemami bo na tę chwilę ma jedynie 81% pozytywnych.

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
12 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Czyli tak jak w każdym innym h&s. A tak serio to grałem też melee w GD i wszystko gra jeżeli chodzi o hit impact. Zwykłe moby wręcz się odbijają od siły uderzeń

Pierwszy lepszy filmik i 26:20 świetnie to widać

W dodatku moby epicko się rozpryskują zostawiając wszędzie krew. Na ten moment gra ma 94% pozytywnych recek na steam, życzę żeby PoE2 się uporało z problemami bo na tę chwilę ma jedynie 81% pozytywnych.

Po co spamujeez temat tym gównem. ? Pisz w temacie o tym czym nie tu. Zaczynasz mnie irytować.

Opublikowano

2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

413h :)

Połowa tego na monku i nie mam już co robić, brak wyzwań, brak contentu.

Najgorzej że rynek siadł totalnie i crafting już tak nie cieszy.

Więc nawet się mapek nie chce biegać.

Zrobiłem wczoraj arbitra, chyba z 5 razy padłem ale to głównie chodzi o te mechaniki one shotujace .

Tak poza tym to przy moim dps to moment zdechł jak już wiesz co robić.

Screenshot_20250201-135057.png

Opublikowano

Ja gram najemnikiem, mam dopiero niecałe 15h więc dopiero co liznąłem. jednak mega mi się podoba styl tej klasy, kusza + granaty na sterowaniu WASD sprawdza się wyśmienicie. W ogóle dziwne ,że nikt wcześniej nie wpadł na takie sterowanie w tego typu gierce. Chociaż nie wydaje mi się z kolei ,że to się sprawdzi przy postaci walczącej w zwarciu. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Ogolnie z PoE mam problem spory bo o ile Gameplay jest 10 na 10 to dropy crafting ekonomia to -11 na 8. Itemki to sobie mozna wydropic do story a nie do Endgame bezcelowe bieganie zbieranie juz gowno wartych Exaltow i tak do usranej smierci jeszcze zeby w grze byl normalny sklep a nie pierdolenie sie z wszystkim przez ta Stronke... Jak jeszcze gralo sie duzo od poczatku to szlo sie dorobic na wszystkim a teraz 270 Exaltow = Divine i moze uda ci sie kupic jakis Sami Viable item o ile na Playstation gowno stronka w ogole wykryje ze jestem w grze i pozwali mi zrobic whisper.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, wet_willy napisał(a):

Ogolnie z PoE mam problem spory bo o ile Gameplay jest 10 na 10 to dropy crafting ekonomia to -11 na 8. Itemki to sobie mozna wydropic do story a nie do Endgame bezcelowe bieganie zbieranie juz gowno wartych Exaltow i tak do usranej smierci jeszcze zeby w grze byl normalny sklep a nie pierdolenie sie z wszystkim przez ta Stronke... Jak jeszcze gralo sie duzo od poczatku to szlo sie dorobic na wszystkim a teraz 270 Exaltow = Divine i moze uda ci sie kupic jakis Sami Viable item o ile na Playstation gowno stronka w ogole wykryje ze jestem w grze i pozwali mi zrobic whisper.

Itemy które w pierwszych tygodniach kosztowały po kilka divinów teraz kupisz tanio. Problemem są chase itemy jak Astramentis, Temporalis itp. reszta jest teraz tania przecież.

Tzn, żeby nie było, ja się zgadzam, że jest duża inflacja. Głównie przez małą ilość itemów, mechanik i contentu na który się wydaje walutę czyli po prostu currency sinków. Wraz z dodawanym contentem po kolejnych resetach ekonomii powinno to wyglądać lepiej. W PoE1 na tym etapie ligi też jest inflacja ale nie tak duża oczywiście.

Edytowane przez UberAdi
Opublikowano

No ja jestem wlasnie na Etapie ze potrzebuje przedmioty ktore kosztuja po 1/2 Divine ktorych nie mam zeby upgradowac pozniej na Itemy po 20/50 Divine i jest strasznie rakowo. I tak zeby nie bylo pewnie zrobil bym to za Exalty ale czy ja mam grac w gre czy siedziec na www.tradechujmiwdupe.com? 

Do tego mam kolejny problem tak mogl bym sobie to farmic Deadeye nie patrzac nawet na ekran ale chce grac gowno Warriorem z gowno statystyka Armour bo pomimo tego ze jest slaby to przynajmniej mam jakis engagement a nie hold r2 to awesome...

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, wet_willy napisał(a):

No ja jestem wlasnie na Etapie ze potrzebuje przedmioty ktore kosztuja po 1/2 Divine ktorych nie mam zeby upgradowac pozniej na Itemy po 20/50 Divine i jest strasznie rakowo. I tak zeby nie bylo pewnie zrobil bym to za Exalty ale czy ja mam grac w gre czy siedziec na www.tradechujmiwdupe.com? 

Do tego mam kolejny problem tak mogl bym sobie to farmic Deadeye nie patrzac nawet na ekran ale chce grac gowno Warriorem z gowno statystyka Armour bo pomimo tego ze jest slaby to przynajmniej mam jakis engagement a nie hold r2 to awesome...

Dodaj mnie jak jesteś teraz online - UncutForeskinJam to ci dam kilka divinów ale to psucie sobie zabawy imo

Da się nadal od zera dorobić wszystkiego i na tym w sumie gra polega xd

Edytowane przez UberAdi
  • Lubię! 1