Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Nie grajcie w to gówno, strasznie uzależnia, w porę się opamiętałem, idę spać
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Nigdy, hehe. A poważnie to early access najmniej pół roku potrwa, tak piszą na stronie Steamka w Early Access FAQ - bardzo fajny ficzer dla takich gierek, bo te najczęściej powtarzające się pytania zazwyczaj są tam zawarte w formularzu, polecam sprawdzać dla tytułów we wczesnym dostępie.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Zajebisty h&s, mechaniki bossów i ich trudność, podczas walki z nimi trzeba być skupionym na 100% bo jedna pomyłka i schodzi większość jak nie całe życie a powtarzać trzeba od zera bo bossa życie się regeneruje do pełnego paska zawsze. Miałem i ja jednego crasha akurat właśnie na bossie ale po zalogowaniu od razu stałem w tym samym miejscu a boss miał tyle samo życia co przed wywaleniem gry więc nie ma się co obawiać o progres rozgrywki. Co do klas to summony działają elegancko (sam gram żywiołami ale szkielety mam na broni) więc jak ktoś lubi może śmiało brać wiedźmę a nawet zalecam bo daje to sporo czasu na reakcję jak najpierw mobki atakują nam przywołańców.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru No jest mega dobrze, idę Wiedźmą i nie żałuję wyboru. Jedynie co u mnie wariuje i czasem widzę że to jednak błąd to czar zapory ogniowej na której sam tracę życie.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru 5 minut temu, Assassins_78 napisał(a): No jest mega dobrze, idę Wiedźmą i nie żałuję wyboru. Jedynie co u mnie wariuje i czasem widzę że to jednak błąd to czar zapory ogniowej na której sam tracę życie. No co ty, ten spell nie robi friendly fire
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru No na walce z lodową wiedźma miałem tak że ja dostawałem obrażenie ;/
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Ktoś wie czy da się jakoś zrespecować Support Skille do gemów jak źle się wybrało?
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Macie jakiegoś hinta na Spoiler Rust kinga? Dobra okazał sie w chuj łatwy Edytowane 7 grudnia 20247 gru przez Assassins_78
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Dopiero teraz ske skapnalem ze gram na zlym koncie gdzie nie mialem zadnych packow kupionych xD a gram od 2 w nocy. No trudno jedziemy od nowa. I tak po klasach skakalem troche ale wiem ze bede gral warriorem. Te slamy sa mega satysfakcjonujące gra jest absolutnie obledna. Jak dla mnie to jest odrebny podgatunek dla arpg. Wszystko mi tu siedzi narazie. Wolniejszy gameplay, bardziej nastawiony na skilla, wysoki poziom trudnosci, itemzacja, zmiany w skillach. Miodzio. Ciężko uwierzyć ze to early access
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Wiadomo w którym momencie gry będzie można robić respeca? Ja jeszcze w łóżku wczoraj do 3 mnie wciągnęło Edytowane 7 grudnia 20247 gru przez Kaczi
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru jak pchniesz fabułę do przodu, gdzieś w grelwood, to pojawi ci się npc do respecowania
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru W POE 1 też był wspólny loot w coopie? Pytanie oczywiście do znawców tematu
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru 35 minut temu, KOMARZYSKO napisał(a): W POE 1 też był wspólny loot w coopie? Pytanie oczywiście do znawców tematu Tak Ale można również ustawić aby loot leciał tylko dla Cb. Wczoraj tak graliśmy w coopie. Edytowane 7 grudnia 20247 gru przez Szymek
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Tak Ale można również ustawić aby loot leciał tylko dla Cb. Wczoraj tak graliśmy w coopie. Kurna przeglądałem opcje i tego nie wyczaiłem, poszukam głębiej. Dzięki.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Cudo, właśnie ogarnąłem że można wymieniać support skille między gemami. Doszedłem obecnie to cmentarza i jestem zachwycony, oczekiwania były wielkie ale zero rozczarowania. Mam nadzieje że POE2 zapisze się w historii fanów H&S jak Diablo 2, rzadko spotyka się ostatnio gry gdzie czuć że osoby za nią odpowiedzialne się same jarają i są graczami. Dalej jestem zachwycony że jest to tytuł F2P a bije wszystkich konkurentów na głowę. Do tego masa zawartości na start i wiele zapowiedziane na przestrzeni następnych miesięcy.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru 11 godzin temu, teddy napisał(a): Ma ale bedzie tez standard gdzie progres sie nie usuwa Gdzieś wyczytałem, że postacie zostaną, ale będą zalockowane w realmie EA i nie będą dostępne na nie nowe rzeczy. Czyli tak jakby średnio. 2 minuty temu, oFi napisał(a): Reset No tak jakby, w sensie jw.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Nie napalam się teraz, bo szkoda czasu. Gra będzie na conajmniej 400h grania by zdobyć wszystko więc teraz tylko sobie postacie testuje by na premierę już ruszyć z kopyta.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Dla mnie to jest szok, że tyle tu kontentu jest w wczesnym dostępie, przecież to będzie jeszcze większa miazga, jak dodadzą pozostałe akty
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru 40 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Progres się przenosi do pelniaka, czy reset? Przenosi, teraz jest pre-ladder i zostaną one na lidze nie sezonowej w momencie wyjścia sezonu. Tak samo zresztą jak w POE1 czy Diablo 2, co sezon wszystkie postacie przerzucane są na non-ladder.