Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Rooofie napisał(a):

Gram ok 2h drugi akt i nie mam jeszcze żadnego porządnego dropu, cały czas chodze z EQ z pierwszego aktu i powoli dostaję na ryj od mobów. O chuj tu chodzi. Troche mnie już to irytuje a gram na solo i nie mogę czitować w sklepikach 

Obejrzyj to :) 

Edytowane przez Assassins_78
  • Odpowiedzi 517
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
13 godzin temu, Rooofie napisał(a):

Gram ok 2h drugi akt i nie mam jeszcze żadnego porządnego dropu, cały czas chodze z EQ z pierwszego aktu i powoli dostaję na ryj od mobów. O chuj tu chodzi. Troche mnie już to irytuje a gram na solo i nie mogę czitować w sklepikach 

Mnie ten system okropnie siadł - jako przerywnik od intensywnej walki tworzenie przedmiotów sprawdza się idealnie. Po każdym poziomie sprawdzam sobie, czy sklepikarze nie mają itemów z dziurami/żółtych za grosze i rozkładam na komponenty. Wybrany biały item zamieniam w niebieski, jeśli jest dobry mod, to dodaję kolejną właściwość - zmieniam w żółty, wbijam sockety, wstawiam runy, poprawiam jakość. Kasa i komponenty rozchodzą się w mgnieniu oka. Dla mnie bomba - a to dopiero początek :boski_miszcz:

Opublikowano
19 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Akt 1 zrobiony. Fajny ten mercenary, ale spróbowałbym coś innego. Która klasa robi dobrą dyskotekę na ekranie? 

Merc pod granaty, ja tym lecę i fajnie wybucha powoli cały ekran

Opublikowano

Też gram Mercem ale trochę jako taki Swiss Army Knife - próbuję sobie wszystkiego aby mieć odpowiedz na każdego. Lubię przychomikować sobie kilka punktów, gdy idzie jak po maśle, aby potem wydać bardziej racjonalnie pod coś co potrzebne lub co ciekawego wypadnie.

Kapitalna gra.

Opublikowano
Godzinę temu, Rotevil napisał(a):

Mi z kolei średnio się podoba ten endgame, to jest ta sama padaczka na ekranie co w Poe 1, czyli coś co mnie zawsze odrzucało :balon:

Zawsze można wybrać inną postać/tryb gry i cisnąć kampanię jeszcze raz i narzucić sobie jakieś wyzwanie np poniżej 10 desek

Opublikowano
8 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Zawsze można wybrać inną postać/tryb gry i cisnąć kampanię jeszcze raz i narzucić sobie jakieś wyzwanie np poniżej 10 desek

80h wbite, starczy, jak dla mnie taki wynik w wczesnym dostępie to rewelacja, poczekam już cierpliwie na pozostałe akty i klasy i jak poprawią parę mankamentów, to szykuje się gra dekady :D

Opublikowano

Lokacje robią się ciekawsze z każdym aktem (art design najwyższej próby) tym bardziej nie wierze, że to napiszę, ale mapy są jednak za wielkie - mają rozmach skurwensyny :Aloy_run:

Kończę mnichem i lecę Marcem już na HC :diablo:

Opublikowano
Teraz, Assassins_78 napisał(a):

No patch 1d już jest a tych przenoszeń nie widzę. 

Ta, ja też nie widzę. Ale zmienili chyba drop, bo leci teraz jak pojebane, czuje się jak w Diablo i to mi się bardzo nie podoba.

Zabity pierwszy mob - dwa unikaty, 5 mobów później kolejny unikat. Orbób i wszystkiego teraz leci 10 razy za dużo.

• Smutny 1