Assassins_78 1 155 Opublikowano czwartek o 13:52 Opublikowano czwartek o 13:52 21 minut temu, jimmy napisał(a): Panowie podobno Diablo rozjebane? Kiedy to ma wyjść z EA i zaoferować całość kampanii? A w czym Ci przeszkadza EA skoro gra gniecie wszystko co do tej pory wyszło jako arpg ? Masz niesamowite 3 akty (no 6 ale trochę udawane) i engame. Bawisz się niesamowicie dobrze za te parę zł. Jak dla mnie to są najlepiej wydane 120zł w tym roku na gierkowo! 1 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano czwartek o 13:58 Opublikowano czwartek o 13:58 No kusi kusi, po prostu zazwyczaj unikam EA, demówek itd. bo i tak jest więcej gier niż czasu Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano czwartek o 16:12 Opublikowano czwartek o 16:12 I te 30$ niejako wraca do Ciebie. Cytuj
Gregorius 504 Opublikowano czwartek o 16:53 Opublikowano czwartek o 16:53 Walka z tym Kolosem Zalmarathem w 2 akcie to bug na bugu - hitboxy, zrzucanie pod platformę, no ludzie kochani tak nie można Co prawda już leży, ale ciśnienie lekko podniósł. 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano czwartek o 19:24 Opublikowano czwartek o 19:24 Jak po aktualizacji szybko wsadzić coś do skrzynki? wcześniej wciskało się po prostu Y, teraz przy skrzynce Y upuszcza przedmiot. To bug? Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano czwartek o 19:28 Opublikowano czwartek o 19:28 2 minuty temu, easye napisał(a): Jak po aktualizacji szybko wsadzić coś do skrzynki? wcześniej wciskało się po prostu Y, teraz przy skrzynce Y upuszcza przedmiot. To bug? Bug, ale po chwili się ogarnia, jak podejdziesz jeszcze raz, albo kilka, przynajmniej u mnie raz to występiło po jakimś queście Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano czwartek o 22:31 Opublikowano czwartek o 22:31 Dopiero się zczailem, że mogę sobie kupić lepsze butelki na zdrowie i mieć ich więcej, a jestem przy tym bossie Tytanie w akt2. Jak za takie pieniądze to grania w opór. Mapki też coraz większe się wydają. 1 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano piątek o 07:20 Opublikowano piątek o 07:20 Coś serwerki padły, czy tylko mi tak laguje, że mam z 0.5 fpsa ?? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano piątek o 07:23 Opublikowano piątek o 07:23 4 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Coś serwerki padły, czy tylko mi tak laguje, że mam z 0.5 fpsa ?? Wieczorem mi lagowało mocno. Zaraz idę ograć to obczaję czy już oki. 1 Cytuj
Gregorius 504 Opublikowano piątek o 11:06 Opublikowano piątek o 11:06 (edytowane) Teraz gram i jest w porządku, za to wczoraj wieczorem nie tyle lagi odczuwałem co jakieś takie dziwne spowolnienie, jakby mi ołowiu do butów nalali. P.S. Jakby rolka rozwalała urny to korona z głowy by im nie spadła - setki zbędnych kliknięć wychodzą przy dłuższej sesji. Edytowane piątek o 11:09 przez Gregorius Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano piątek o 11:48 Opublikowano piątek o 11:48 Ta, cały czas i tak mam wrażenie laga. Walka na 2 bosow i pad głupieje. Kurde ciężko się robi. Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano piątek o 14:20 Opublikowano piątek o 14:20 Mnie wywala do pulpity tak co 5~10 minut, tak grać nie idzie Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano piątek o 15:02 Opublikowano piątek o 15:02 Znalazłem rozwiązanie https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases/ Mało to Lapek cichszy i mniej się grzeje Programik polecany przez społeczność PoE2 Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano piątek o 15:34 Opublikowano piątek o 15:34 Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): Mnie wywala do pulpity tak co 5~10 minut, tak grać nie idzie Jesteś pewien, że to na pewno wina PoE? Bo ja nie miałem ani jednego crasha od 3 dnia po premierze jak zmieniłem renderer na Vulkan. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano piątek o 15:44 Opublikowano piątek o 15:44 Przecież cały internet ma z tym problem niezależnie czy Vulcan czy DX12. Inna sprawa że może przez to masz stopy fps, bo znajomy na Nvidi jest w engamie i na DX 12 mówi że mu spada fps z 170 do 100… 41 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Znalazłem rozwiązanie https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases/ Mało to Lapek cichszy i mniej się grzeje Programik polecany przez społeczność PoE2 daj znać czy działa jak posterujesz 2 dni Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano piątek o 16:03 Opublikowano piątek o 16:03 27 minut temu, UberAdi napisał(a): Jesteś pewien, że to na pewno wina PoE? Bo ja nie miałem ani jednego crasha od 3 dnia po premierze jak zmieniłem renderer na Vulkan. https://steamcommunity.com/app/2694490/discussions/0/594008890765538740/ i redzie tez od h takich tematów I czy to dx12 czy vulkan tak samo crashe 18 minut temu, easye napisał(a): Przecież cały internet ma z tym problem niezależnie czy Vulcan czy DX12. Inna sprawa że może przez to masz stopy fps, bo znajomy na Nvidi jest w engamie i na DX 12 mówi że mu spada fps z 170 do 100… daj znać czy działa jak posterujesz 2 dni 2h i nic, puki co jest stabilnie a wcześniej - czytaj jak wyżej. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano piątek o 16:12 Opublikowano piątek o 16:12 27 minut temu, easye napisał(a): Przecież cały internet ma z tym problem niezależnie czy Vulcan czy DX12. Inna sprawa że może przez to masz stopy fps, bo znajomy na Nvidi jest w engamie i na DX 12 mówi że mu spada fps z 170 do 100… daj znać czy działa jak posterujesz 2 dni Ja build zmieniłem i gram już normalnie, bez slideshowu. Nie wiem czy cały internet, u mnie na discordzie 2 osoby na 10 mają nadal jakieś problemy więc cięzko mi ocenić co działa a co nie. Nie czytam za dużo w necie ostatnio, Cytuj
Gregorius 504 Opublikowano piątek o 16:48 Opublikowano piątek o 16:48 Wygląda trochę jak loteria. Dzisiaj z 3h pograłem bez żadnych problemów ale teraz już się nie da grać przez slideshow. Może zwiększony ruch na serwerach wieczorem i nie wyrabiają. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano piątek o 18:28 Opublikowano piątek o 18:28 3 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): Znalazłem rozwiązanie https://github.com/Kapps/PoEUncrasher/releases/ Mało to Lapek cichszy i mniej się grzeje Programik polecany przez społeczność PoE2 troche niepokojące ze Defender to blokuje. Mam nadziejel, ze za pol roku nie okaże się ze chłop rozesłał jakieś backdory xD Sprawdzę wersję .NET 9/ EDIT: Wygląda to nieźle - w końcu proces czeka na uruchomienie gry, a widać w logach, że nawet jak przestaje odpowiadać, program próbuje ustawić priorytet na „Realtime” i uruchomić ponownie, teraz nawet jak się zatnie to na bank nie będzie trezba restartowac komputera! (w KOŃCU!) A powiedzcie mi tak z ciekawości - gracie na DX12 czy Vulkanie? Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano piątek o 20:04 Opublikowano piątek o 20:04 Ja vulkan, na 120h scrashowalo mi z 5 razy na loading screenach na rtx 4060ti Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano piątek o 20:05 Opublikowano piątek o 20:05 Na Vulkanie mam mniejsze obciążenie GPU co za tym idzie większy klatkarz. Ale powiem Ci że tu nie ma reguły z tego co czytam. Bywa różnie. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano piątek o 21:59 Opublikowano piątek o 21:59 JA pierdziele ta walka z Spoiler tytan tak zabugowana, serwery czy o uj chodzi. Pokonałem go, ale co się tam dzieje gdy mu się pasek do połowy zbije to szajba total gra odstawia. 1 1 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano piątek o 22:17 Opublikowano piątek o 22:17 No tak jest, to chyba póki co jedyny tak zbudowany (tak bardzo) bos w całej grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi