GearsUp 285 Opublikowano piątek o 23:19 Opublikowano piątek o 23:19 (edytowane) U mnie padł za pierwszym bez bugów tylko ja nie podchodziłem bliżej do niego. W ogóle największy zawód to finalny boss, też za pierwszym ale może dlatego, że pod koniec gry miałem już dosyć wysokie resisty. Edytowane piątek o 23:25 przez GearsUp Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Spotkaliście się z takim problemem, posiadam wszystkie części Spoiler Reliktu ale nie mogę go włożyć, ciągle mi go opuszcza na ziemię To moje 2 przejście gry i utknąłem, naprawdę robi się to irytujące Macie pomysł? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 3 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Spotkaliście się z takim problemem, posiadam wszystkie części Ukryj zawartość Reliktu ale nie mogę go włożyć, ciągle mi go opuszcza na ziemię To moje 2 przejście gry i utknąłem, naprawdę robi się to irytujące Macie pomysł? Dziwne, a uruchomileś te 3 posągi? 1 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Już mam Doni Okazało się, że bugiem jest kursor MYSZKI (theme) który robi błąd w grze Suport mi odpisał, że wielu ma ten problem Spoiler Dzięki za chęć pomocy Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ja chyba na mysz przeskoczę bo pad często sam zmienia kierunek strzału przy większej ilości przeciwników. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Release v0.1.2 - Logbooks and chance orbs · NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilter · GitHub POLECAM! W opcjach gry zmieniamy Wepon Filter - do katalogu wrzucamy pliki, reset gry i w końcu widzimy czytelny drop z nowymi dźwiękami: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi