Schranz1985 702 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego (edytowane) Generalnie to problem masz taki że warrior jest ujowy i tyle. Armor jest najgorszą forma obrony. Bo serio nie potrzeba itemkow po kilkadziesiąt div. Wystarcza takie po 1div a nawet takie po 20 ex i przy odpowiednim buildzie jesteś koksem. Przynajmniej na razie, bo na 100 procent pewne rzeczy jak spark herold od ice itd znerfa do samej ziemi. W dniu 1.02.2025 o 10:56, Assassins_78 napisał(a): Edytowane 3 lutego przez Schranz1985 Cytuj
iluck85 3 052 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Kiedy to ma mieć premierę i finał? Czy mam zapłacić, uzyskać dostęp i oni to będą tak rzeźbić latami? Cytuj
Szermac 3 063 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Najprawdopodobniej Listopad tego roku Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego 25 minut temu, wet_willy napisał(a): No przez Rangera do 70 i Warriora do 80 dorobilem sie jednego Divine i doslownie jednego przedmiotu ktory nadaje sie do Mid Game wyborna zabawa xD Nie wiem na jakim tam etapie mapowania jesteś ale może ci to jakoś pomoże W tak późnym okresie ligi dobrze sprzedają się np. niebieskie jewele z dobrymi rolkami a nie są trudne do zdobycia. Ludzie ich potrzebują bo teraz już każdy kto chciał dorobił się Adorned Na drzewku atlasu masz node Local Knowledge, dzięki temu na forestowych mapkach masz o 40% zwiększony drop rate jeweli. Średnio 2-4 na mapkę mi leciało. Najdroższy jaki sprzedałem to attack speed + bonus from quiver i corrupt +5 do dex za 14 div. Cytuj
Schranz1985 702 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Opcji zarobkowania jest od groma. Tylko trzeba trochę wiedzy. Przecież teraz niektóre białe amulety i ringi kosztują po kilkadziesiąt ex. Można farmic breache, cytadelę .... No i oczywiście crafcic samemu. Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego (edytowane) 3 postacie. 8x lvl do 9x lvl Nie chcę kłamać, ale div z 50 lekkim h wpadło, exaltow to nie policzę. Drop jest upośledzony, ale mam Monka właśnie pod rarity ~250% i na nim najwięcej leci. Często jak ktoś dołącza z znajomych to się dziwią i nie rozumieją o co komon. Edytowane 3 lutego przez Assassins_78 Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): 3 postacie. 8x lvl do 9x lvl Nie chcę kłamać, ale div z 50 lekkim h wpadło, exaltow to nie policzę. Drop jest upośledzony, ale mam Monka właśnie pod rarity ~250% i na nim najwięcej leci. Często jak ktoś dołącza z znajomych to się dziwią i nie rozumieją o co komon. Która postać najbardziej OP? Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 5 hours ago, Schranz1985 said: Opcji zarobkowania jest od groma. Tylko trzeba trochę wiedzy. Przecież teraz niektóre białe amulety i ringi kosztują po kilkadziesiąt ex. Można farmic breache, cytadelę .... No i oczywiście crafcic samemu. Nie widzialem jednego Bialego Stellara przez cala gre a nawet marnowalem czas zeby co lvl stock sklepow sprawdzac xD @UberAdi na razie lece lvl 7 mapy ale juz musze zaczynac uwazac bo mam malo HP jak na Warriora Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 8 godzin temu, Assassins_78 napisał(a): 3 postacie. 8x lvl do 9x lvl Nie chcę kłamać, ale div z 50 lekkim h wpadło, exaltow to nie policzę. Drop jest upośledzony, ale mam Monka właśnie pod rarity ~250% i na nim najwięcej leci. Często jak ktoś dołącza z znajomych to się dziwią i nie rozumieją o co komon. Lodowy monk , 3x ekran w przód eksploduje 3 godziny temu, wet_willy napisał(a): Nie widzialem jednego Bialego Stellara przez cala gre a nawet marnowalem czas zeby co lvl stock sklepow sprawdzac xD @UberAdi na razie lece lvl 7 mapy ale juz musze zaczynac uwazac bo mam malo HP jak na Warriora Też idę warriorem, jestem na 23 lvl Przyjemny male ! Cytuj
stoodio 2 082 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 18 godzin temu, wet_willy napisał(a): Ogolnie z PoE mam problem spory bo o ile Gameplay jest 10 na 10 to dropy crafting ekonomia to -11 na 8. Itemki to sobie mozna wydropic do story a nie do Endgame bezcelowe bieganie zbieranie juz gowno wartych Exaltow i tak do usranej smierci jeszcze zeby w grze byl normalny sklep a nie pierdolenie sie z wszystkim przez ta Stronke... Jak jeszcze gralo sie duzo od poczatku to szlo sie dorobic na wszystkim a teraz 270 Exaltow = Divine i moze uda ci sie kupic jakis Sami Viable item o ile na Playstation gowno stronka w ogole wykryje ze jestem w grze i pozwali mi zrobic whisper. Od siebie mogę z czystym sumieniem polecić tryb SSF - bez przeliczania każdej sekundy gry na "diwajna" pod trade. Przerabiałem ten syf na d2jsp - dziękuję, nigdy więcej. Wbrew pozorom da się coś wydropić i stworzyć samemu (miele na bieżąco wszystkie orby), na pewno nie highendowy sprzęt, ale na tyle przyzwoity ekwipunek, że możemy przeć do przodu. Jest wyzwanie, jest radocha. Zupełnie inne doznanie niż czyszczenie całych map buildem z neta z kupnym stuffem. Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Godzinę temu, stoodio napisał(a): Od siebie mogę z czystym sumieniem polecić tryb SSF - bez przeliczania każdej sekundy gry na "diwajna" pod trade. Przerabiałem ten syf na d2jsp - dziękuję, nigdy więcej. Wbrew pozorom da się coś wydropić i stworzyć samemu (miele na bieżąco wszystkie orby), na pewno nie highendowy sprzęt, ale na tyle przyzwoity ekwipunek, że możemy przeć do przodu. Jest wyzwanie, jest radocha. Zupełnie inne doznanie niż czyszczenie całych map buildem z neta z kupnym stuffem. Idealna rada dla @wet_willy. Nie radzisz sobie z gearowaniem na trade lidze? Idź na SSF na którym zdobycie gearu jest 5 razy trudniejsze Cytuj
Schranz1985 702 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Nie no serio, ja to bym do przejścia kampanii ( do wejścia na endgame) kompletnie wyłączył opcję trade. Dzięki temu ludzie by się nauczyli craftowac i zdobyli wiedzę jak działają orby, omeny itd. Generalnie ssf bardzo dużo uczy i jak napisał kolega, nie ciułasz waluty żeby kupić gotowca tylko sam robisz eq. Do tego gra uczy ryzyka, bo teraz to większość nie użyje pewnych itemow bo lepiej sprzedać. Tak samo vaalowanie itemkow. Po co ryzykować jak można sprzedać stara i kupić nową. To są 2 zupełnie inne doświadczenia. Już nie wspomnę i tym że teraz to po 1 ex kupisz eq którym kampanię zrobisz bez zająknięcia. A dla mnie najlepsze zawsze jest te 1 podejście gdzie trzeba się napocić i Boss jest wyzwaniem a nie że go robisz w 20 sekund. Cytuj
stoodio 2 082 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Godzinę temu, UberAdi napisał(a): Idealna rada dla @wet_willy. Nie radzisz sobie z gearowaniem na trade lidze? Idź na SSF na którym zdobycie gearu jest 5 razy trudniejsze Nieradzenie sobie, bo w endgamie na T7 musi zacząć uważać Jeżeli męczy kogoś owczy pęd za oneshotowaniem całej mapy za XXX divine'ów, to po prostu jest alternatywa. Da się grać zupełnie inaczej w tę grę - oto moja rada, mądralo. Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego @Assassins_78 dziękuję jeszcze raz za te screeny witcherki. Troche jednak już sam kombinuje i czuć moc, ale z Viper w 3 akcie padałem dosyć często. No i co jest na truciznę zielona? Bo mnie kosi ostro. Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Czarmy na poison do pasa jak masz 3 sloty to polecam dać nawet i dwa Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 7 hours ago, stoodio said: Nieradzenie sobie, bo w endgamie na T7 musi zacząć uważać Jeżeli męczy kogoś owczy pęd za oneshotowaniem całej mapy za XXX divine'ów, to po prostu jest alternatywa. Da się grać zupełnie inaczej w tę grę - oto moja rada, mądralo. Tylko ze ja mowilem o tym ze Warrior jest chujowy i musisz nadrabiac sporo geream gdzie mapy T8 Deadaye czyszcze nie patrzac na ekran prawie bez Ascendency i z czescia gearu z Normal Mode. Ale kurwa wszyscy Ranged z pedalskim Energy Shieldem i Evade beda ci pierdolic ze EzPz gra chillowa xD Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) 20 minut temu, wet_willy napisał(a): Tylko ze ja mowilem o tym ze Warrior jest chujowy i musisz nadrabiac sporo geream gdzie mapy T8 Deadaye czyszcze nie patrzac na ekran prawie bez Ascendency i z czescia gearu z Normal Mode. Ale kurwa wszyscy Ranged z pedalskim Energy Shieldem i Evade beda ci pierdolic ze EzPz gra chillowa xD No nieprawda że jest tak chujowy później. Kampania warriorem jak nie grasz z caged godem może i tak ale później cap na blok i się komfortowo gra. Zrobiłem warriora specjalnie pod zabijanie bossów i mając gear za 8d oneshotowałem Xeshta 4 więc ten... xd Teraz 92lvl ale nie gram od jakiegoś czasu już. Dodałem cię w grze, jeszcze się online musimy złapac tylko Edytowane 4 lutego przez UberAdi Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Adi ja mam problem ze nie znajduje Gearu z Str i Life niestety wiec nie moge miec tarczy i przelamac 3k zycia na razie Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 17 minut temu, wet_willy napisał(a): Adi ja mam problem ze nie znajduje Gearu z Str i Life niestety wiec nie moge miec tarczy i przelamac 3k zycia na razie Dobrze jakbys swoj gear podlinkował bo nie wiem co tam masz dokładnie teraz. Jutro jeszcze zobacze co mam w stashu to cie może podratuje jakoś. Cytuj
stoodio 2 082 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 14 godzin temu, wet_willy napisał(a): Tylko ze ja mowilem o tym ze Warrior jest chujowy i musisz nadrabiac sporo geream gdzie mapy T8 Deadaye czyszcze nie patrzac na ekran prawie bez Ascendency i z czescia gearu z Normal Mode. Ale kurwa wszyscy Ranged z pedalskim Energy Shieldem i Evade beda ci pierdolic ze EzPz gra chillowa xD To jest moja czwarta postać w endgamie, jedyna ranged. Nie popadajmy w skrajności: "EzPz gra chillowa" nic takiego nie twierdzę. Gra jest wymagająca, ale ze stosownym nakładem pracy jak najbardziej do ogarnięcia. Sam piszesz, że męczy cię trade i ciułanie exaltów, wolisz wręcz sepić o gear - przez co masz zniekształcony obraz systemu dropów i craftingu. W mojej opinii ta pogoń z trade ligi psuje odbiór gry, warto sprawdzić sobie na własnej skórze SSFa - tylko tyle i aż tyle. Widzę jednak z poprzednich postów, że źle dobrany adresat - baw się dalej po swojemu Cytuj
KOMARZYSKO 381 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Warrior odstaje trochę od innych klas jeśli chodzi o szybkość czyszczenia map, za to bossy może kłaść jednym (pipi)nieciem hammera. Mój dopasiony kuszniko-mnich nawet tego nie potrafi. Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego On 2/5/2025 at 8:24 AM, stoodio said: To jest moja czwarta postać w endgamie, jedyna ranged. Nie popadajmy w skrajności: "EzPz gra chillowa" nic takiego nie twierdzę. Gra jest wymagająca, ale ze stosownym nakładem pracy jak najbardziej do ogarnięcia. Sam piszesz, że męczy cię trade i ciułanie exaltów, wolisz wręcz sepić o gear - przez co masz zniekształcony obraz systemu dropów i craftingu. W mojej opinii ta pogoń z trade ligi psuje odbiór gry, warto sprawdzić sobie na własnej skórze SSFa - tylko tyle i aż tyle. Widzę jednak z poprzednich postów, że źle dobrany adresat - baw się dalej po swojemu Ale o czym do do mnie pierdolisz Rangerem czyszcze t15 nie mam gearu ale moge grac w gre bo nic do mnie nie podejdzie na metr bo mapa wybucha umre od czegos moze jak zaspie stojac w orbie/ogniu xD Nie moja wina ze jak crafce 30 zbrojek I na zadnej nie dostaje Armoura albo HP ( a jak juz to w ilosciach 10% i 30 HP ) to troche nie mam na to wplywu. Pomijam to ze Ranger czy Sorc czyszcza mape 5x szybciej Dobra nie dyskutuje z @stoodio Cytuj
Szymek 1 060 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego (edytowane) No ale czemu nie handlować i zamykać się na główne źródło dochodu? Cale to handlowanie to minuta roboty a świadome pozbywasz się 1/3 gry Dobrze zarobiłem Spoiler Edytowane 7 lutego przez Szymek Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego U mnie sie chyba powoli plynnosc gotowkowa rozwiazala podnioslem 2x Gole Stellary xD 1 Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Próbujesz szczęścia czy sprzedajesz białe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi