Skocz do zawartości

Path of Exile 2

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jako że od grudnia bawię się doskonale, postanowiłem wesprzeć twórców kolejnym datkiem i zupgrade'ować pakiet - ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii z wersją PS5? Za cholerę nie mam pomysłu, jak to zrobić... :ermm:

Opublikowano (edytowane)

Upgrade robiłem wczoraj na X. Bierzesz micro shoop, early access pass, Lord of Ogham i upgrade. Masz dwie opcje do wyboru. Jedna daje 300 monet a druga 600. 300 monet to duże dwa stash taby które jakbyś chciał kupić za hajs to w sumie wydasz tyle samo dolców.

U mnie wleciał upgrade postaci po sprzedaży Focusa za 50 Divow. Poszedłem za radą znajomego który doradził ze im mniej guzików do działania skill tym lepiej. Całość opiera się na amulecie który mi wypadł z bossa Breacha. Do czyszczenia map zmieniłem się na Quality Skilli w ascendencji które robią robotę.

Niżej boss z Sanktum. Chyba będę się zabierał za próby na strzałkach.

Dla mnie kampanie to jest najlepsze doświadczenie jakie miałem w czasie grania. SERIO. Muzyka, tempo akcji, walki z bossami. Nie wiem czy wstyd ale dwa dni nie spałem po premierze. Kładłem się spać o 5 rano a o 6 już był grane. Jestem swiezakiem i nie korzystałem z żadnych gotowych poradników i bardzo się cieszę że wybrałam ta drogę bo satysfakcja z budowania postaci niesamowita.

Polecam GRE z całego serduszka. Czy to teraz czy na premier. Nie pożałujecie 

Jedyny minus to działanie gry na Savannie i podczas Delirium. Mamy jakies 5 klatek. Postac jak coś przed zmianami ;)

Edytowane przez Szymek
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Troszkę źle zrobiłem bo mogłem wyłączyć loot bo dodali opcje na konsolach do zmiany w locie. Zawsze pomaga. Tak czy siak dzialanie na niektórych mapach tragedia.

Jeszcze muszę umiejętności dopracować na drzewku i myślę wskoczyć na jakąś postac z drugiego końca żeby poznać skille. No i jest nauczka ze mapy z paląca ziemia do wy.benia.

Loot się odrobi :) jak wskoczy 10 breachy na mapce to :banderas:

Edytowane przez Szymek