Opublikowano sobota o 08:133 dni Piękne te zmiany, nowa postać jest niesamowita. Fajnie że currency i stash pełny dobrodziejst :D
Opublikowano sobota o 08:413 dni Ja sobie sprawdzam balans po zmianach od zera - też super się gra gołą Javazonką
Opublikowano sobota o 16:462 dni nowy filter https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter-for-PoE2/releasesAle coś pojebali z ascendancja pierwszą, no męczę się jak nie wiem co ;/ Przecież to robi się z zamkniętymi oczami :(
Opublikowano sobota o 17:372 dni OK, pomogło przeinstalowanie gry. Za pierwszym razem AMAZONKA wpadła :)
Opublikowano sobota o 21:222 dni Ta nowa postać jeszcze bardziej op niż Ranger. Gra się wyjebiście, ale premierowe granie dawało większy wycisk.
Opublikowano sobota o 21:372 dni Kurde a na reddicie wysyp pękających dup, że gra jest wolna, ślamazarna i trudna. A nowa postać ponoć mega słaba. Ale już jakieś hotfixy powychodziły widze.
Opublikowano niedziela o 06:282 dni Heh redit. Jak ja widzę że ktoś wspominał o nim to mi drobne w kieszeni przestają się zgadzać.Amazonka z gemem volt OP w chuj! Gra trudna ? No może początek do nabicia 15lvl teraz masełko.
Opublikowano wczoraj o 09:56 1 dzień Kuźwa już myślałe, że po 100h będę miał dosyć, ale ta gra to jakaś magia! Ta nowa postać giga koks i jedzie się aż miło. Miazga.
Opublikowano wczoraj o 10:26 1 dzień Ja wiem ze niektore buildu jak np pod miniony sa w dupsko ostro ale grajac pod chaos wiedzma i teraz javazonka pod lighting to kurde jak kto pisze ze jest trudno to ma grube uposledzenie - tego jebanego reddita to powinni ignorowac - jeszcze jak czytam ze LS dostanie buff to jakis w ogole smiech - i pisze to jako 43 letni dad gamer a nie spoceniec ktory siedzi 24h przed kompem wiec szkoda ze ggg robi niektore zmiany pod placzkow
Opublikowano wczoraj o 10:29 1 dzień Kończę drugi akt bez deada - potwierdzam, że nowa klasa w kampanii, delikatnie mówiąc, daje radę. Wiele osób narzekało, że mozolnie się gra pod frenzy charge w oparciu o parry, nie zdając sobie sprawy z faktu, iż ładunki można generować w innym sposób (akurat podobnie grałem ostatnio Rangerką). Zgodnie z prawidłem, które mówi, że lubimy grać w to co znamy, to przyznam, że bawię się lepiej niż na starcie