Skocz do zawartości

Path of Exile 2

Featured Replies

Opublikowano

Piękne te zmiany, nowa postać jest niesamowita. Fajnie że currency i stash pełny dobrodziejst :D

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 50,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja sobie sprawdzam balans po zmianach od zera - też super się gra gołą Javazonką vegeta_smile

Opublikowano

OK, pomogło przeinstalowanie gry. Za pierwszym razem AMAZONKA wpadła :)

Opublikowano

Kurde a na reddicie wysyp pękających dup, że gra jest wolna, ślamazarna i trudna. A nowa postać ponoć mega słaba. Ale już jakieś hotfixy powychodziły widze.

Opublikowano

Heh redit. Jak ja widzę że ktoś wspominał o nim to mi drobne w kieszeni przestają się zgadzać.

Amazonka z gemem volt OP w chuj!

Gra trudna ? No może początek do nabicia 15lvl teraz masełko.

Opublikowano

Ja wiem ze niektore buildu jak np pod miniony sa w dupsko ostro ale grajac pod chaos wiedzma i teraz javazonka pod lighting to kurde jak kto pisze ze jest trudno to ma grube uposledzenie - tego jebanego reddita to powinni ignorowac - jeszcze jak czytam ze LS dostanie buff to jakis w ogole smiech - i pisze to jako 43 letni dad gamer a nie spoceniec ktory siedzi 24h przed kompem wiec szkoda ze ggg robi niektore zmiany pod placzkow

Opublikowano

Kończę drugi akt bez deada - potwierdzam, że nowa klasa w kampanii, delikatnie mówiąc, daje radę. Wiele osób narzekało, że mozolnie się gra pod frenzy charge w oparciu o parry, nie zdając sobie sprawy z faktu, iż ładunki można generować w innym sposób (akurat podobnie grałem ostatnio Rangerką). Zgodnie z prawidłem, które mówi, że lubimy grać w to co znamy, to przyznam, że bawię się lepiej niż na starcie claptrap