Opublikowano 14 kwietnia 20213 l Wygląda superowo, spędziłem sporo godzin w jedynce na kochanej vituni
Opublikowano 15 kwietnia 20213 l Stylówa graficzna jakaś nie teges, ale i tak jarango. Podobny case miałem przy Streets of Rage 4, na trailerach i screenach wyglądało na solidne xD/10, a koniec końców wyszło zajebiście i na to samo liczę tutaj. Aż z wrażenia kupiłem obie części na Switcha za całe 12 polskich pesos
Opublikowano 7 lutego 20223 l Kupione! A co tam Dzisiaj o 12 się jeszcze przetestuje Edytowane 7 lutego 20223 l przez Plackus
Opublikowano 13 lutego 20223 l Kupiłem podjarany, no i... Nie wiem no, gra wygląda jak więcej OlliOlli. Może z czasem plansze się faktycznie zrobią 3D i będą bardziej zróżnicowane, ale w swoim sednie to ta sama gra, co w dwóch poprzednich częściach. Trzeba nadal nauczyć się trasy i ją całą przejechać perfect. W sumie spoko, ale nie jestem jakoś zaszokowany Worldem.