Opublikowano 11 czerwca 20213 l No i git, ale proszę już przestać strzelać To jest taka demówka jak może wyglądać nasz mecz z Hiszpanią.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Brameczka jeszcze dlla Turków i cyk 3 punkciki. Nic nie obliczałem, tak czułem po prostu
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 0:2 najpopularniejszy typ, także punkty beda grube jesli tak zostanie
Opublikowano 11 czerwca 20213 l ja pierdole, ta bezradnosc i brak pomyslu jakby tam polacy biegali zamiast turkow
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 41 minut temu, Bartg napisał: 0:3 typowało... 0 osob xD jedna dala 0:4, forumek fail No ja przewidziałem, że Włosi zdobędą 3 bramki. Tylko fantazja mnie poniosła i Turkom dopisałem honorową brameczkę.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 45 minutes ago, Bartg said: 0:3 typowało... 0 osob xD jedna dala 0:4, forumek fail Ja ogladam na Hulu i komentator mowil ze to pierwsza tak wysoka do zera wygrana Wloch
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Dobra zasadnicze pytanie, jakie jest wytlumaczenie ze nie gwizdnal karnego za ta reke? Bo nie łapie. Oprocz tego wytlumaczenia Zibiego
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Udawał, że nie widział, a var to chyba u niego nie istnieje, sędzia debil.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l No ale powaznie , moze jakiegos aneksu w regulaminie nie znam czy cos. No jak sedzie debil to przeciez sa pacany od var tak? Oni tez tam reki nie widzieli? To niezle euro jak w pierwszym meczu sie dzieje taki cyrk. Przeciez w LM to calkiem ok funkcjonowalo wiec no kompletnie mi sie to w glowie nie miesci co sie wydarzylo Dobrze ze wlosi to wygrali. No ale jak ma sie 10 pilkarzy w promieniu 30m od bramki rywala a chiellini gra na lewy, skrzydle to musialo to w koncu wpasc.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Podobno są jakieś "nowe wytyczne" co do gwizdania karnego za rękę w polu karnym i najwidoczniej ta ręka nie spełniała wymogów.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Sa i wczoraj mowil o tym Marciniak w rozmowie z Borkiem, takich rak nie beda gwizdali.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Coraz głupsze pomysły, podobnie jak ze skokami narciarskimi, wiatry chuje muje i dzikie węże.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 20:40, gdyby link bezpośrednio nie odniósł. Edytowane 12 czerwca 20213 l przez Kmiot