Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W ogóle co tam się odjaniepawliło że sanczo nie ma nawet na ławce tylko ten stabilnie słaby sterling w pierwszym składzie

O jeszcze kaleka rashford wchodzi, chcą typa zajechać już na maksa z tymi jego plecami xD

Edytowane przez Bielik
  • Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak sobie myślę, że skoro już wymyślili wielu gospodarzy tego Euro, to już sprawiedliwiej byłoby tak ustawić mecze, by (przynajmniej w grupach) nikt nie grał "u siebie". Niech wszyscy jeżdżą po całej Europie, niech wszyscy w równym stopniu cierpią niewygodę tego pomysłu. Co stało na przeszkodzie, aby tacy Anglicy z Chorwatami zagrali w Hiszpanii, Rosji, albo Azerbejdżanie? Dlaczego faworyci (Niemcy, Anglia, Francja, Hiszpania i kto tam jeszcze) muszą być dodatkowo faworyzowani?

Pewnie nie tylko ja na to wpadłem, ale wciąż nie mogę przestać się dziwić jak bardzo przestrzelony to pomysł z tymi gospodarzami.

• Plusik 6
Opublikowano
1 minutę temu, Kmiot napisał:

Tak sobie myślę, że skoro już wymyślili wielu gospodarzy tego Euro, to już sprawiedliwiej byłoby tak ustawić mecze, by (przynajmniej w grupach) nikt nie grał "u siebie". Niech wszyscy jeżdżą po całej Europie, niech wszyscy w równym stopniu cierpią niewygodę tego pomysłu. Co stało na przeszkodzie, aby tacy Anglicy z Chorwatami zagrali w Hiszpanii, Rosji, albo Azerbejdżanie? Dlaczego faworyci (Niemcy, Anglia, Francja, Hiszpania i kto tam jeszcze) muszą być dodatkowo faworyzowani?

Pewnie nie tylko ja na to wpadłem, ale wciąż nie mogę przestać się dziwić jak bardzo przestrzelony to pomysł z tymi gospodarzami.

Ciekawe czy za 4 lata będzie to samo?

Opublikowano
4 godziny temu, ciwa22 napisał:

Brawa dla Finów. Pukki nic nie pukknął, ale skończyło się bardzo fajnie. Na tej imprezie są moją nową Islandią.

Chyba nową Grecją i to mocno niepełnosprawną. Fajnie dla nich, że wyszło jak wyszło, historyczny występ na dużej imprezie i od razu wygrana. Może napompować to modę na futbol w tym kraju. No ale ja jednak już podziękuję za oglądanie drużyny, która ma do zaoferowania wyłącznie paniczne wybijanie piłki byle dalej i jakieś półtora wypadku pod bramkę rywali na mecz. Chyba wszyscy zdają sobie sprawę, że gdyby nie stało się to, co się stało, to za chwilę Dania wjechałaby w końcu do tej fińskiej bramki i skończyłoby się pogromem.

• Plusik 1
Opublikowano
18 minutes ago, BRY@N said:

W ataku coś bez szału Chorwacja. Ciężko coś strzelić jak na skrzydle trzech koło siebie a w polu karnym 1 albo 2

to jest repra, która osiąga wynik raz na 20 lat. W międzyczasie wracaja do swojego naturalnego poziomu. 

Opublikowano

Macedonia jako jedyny kraj nie ma strojów dedykowanych na Euro. Tzn. mieli, ale renomowany producent sprzętu sportowego firma Jako popierdoliła kolory, zapomniała umieścić jakiegokolwiek symbolu narodowego, a na froncie zamiast lwa umieścili rysia zajebanego z jakiegoś darmowego katalogu clipartów :mevek: 

No i grają w strojach z eliminacji.