Opublikowano 13 czerwca 20213 l No to mamy najbardziej randomowa bramke mistrzostw xD Wiecie ze typerek to dla jaj byl, jutro kasuje
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 21 minutes ago, Tokar said: Ależ to o b r o ń c a R e a l u zaasekurował I tak bedzie dobrym zamiennikiem Casemiro Ogladam na ESPN i te reklamy sa zajebiste, firm od smartfonow byla jedna i 10 sekundowa, tylko zeby przekazac ze u nich jest najtaniej xD
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Uwielbiam to AAAAARGHHHH Strejlaua, jak wujo Wiesio jak kolejka nie wejdzie
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 23 minuty temu, Bartg napisał: No to są właśnie te shejtowane i ostatecznie wycofane przed oficjalną premierą. Za to papież zdążył dostać xd Teraz pewnie mógłby pogonić za niezłą cenę jakiemuś kolekcjonerowi.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 3:1 to tak samo sie liczy jak 2:0 nie? Just now, Il Brutto said: I 3 punkty do typera Szacun jak tak się skonczy, nikt inny nie dal 3:1
Opublikowano 13 czerwca 20213 l I Aranautovic popsuł, a tak ładnie 3 pkt w typerku siedziały Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Sep
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Miałem na myśli te, w których grali wcześniej. Edytowane 13 czerwca 20213 l przez ciwa22
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Zachciało mi się typować niespodzianki Jeszcze brakuje, żeby za godzinę się okazało, że Ukry cofnęły się w rozwoju i są z powrotem drewniakami, którzy obskoczą gładki wpierdol od pomarańczowych.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minute ago, Tokar said: Zachciało mi się typować niespodzianki Jeszcze brakuje, żeby za godzinę się okazało, że Ukry cofnęły się w rozwoju i są z powrotem drewniakami, którzy obskoczą gładki wpierdol od pomarańczowych. De Boer nie słucha kibicow i nie zagra 4-3-3, tylko 5-3-2 z wahadlowymi, wiec kto wie
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Holandia wymieniana w gronie faworytow do medalu a jak tak patrze na ich oslabiony sklad to mocne 3/10
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Jest Depay jest impreza Teraz sprawdzam i 0-0 dalem w typerku, ja jestem jakis pierdolniety, sam sobie zrobilem pod gore
Opublikowano 13 czerwca 20213 l No pierwsze minuty nie wskazuja na wynik bezbramkowy. Ukraina? My z nimi wygralismy?