Opublikowano 14 czerwca 20213 l Piękne te piździska z tych naszych. Może dla odmiany by kurwa się wzięli w garść, nie gramy kurwa z potęgami jak Niemcy czy inne.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Kurwa ale jednak znowu potrafia zaskoczyc bo szybciej wylapali niz z Senegalem
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Jajebe. dobrze ze w fantasy league mam wojtka tylko na ławce i nie wpuszałem bo byłby smród. Troche żenada jak narazie.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Glik, czlowiek ktory wg mnie nie powinien dzisiaj grac. Gdzie on wogole teraz gra bo coraz slabiej? xD
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Jak tam? Tęsknicie już za Brzęczkiem? Sousa chociaż ładnie w garniturze wygląda.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Wojtus to jest jednak gosc, wszyscy pytali co tym razem odpierdoli no to jest OG xD
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Jak mozna stracić tak frajerskiego gola ,dramat. Edytowane 14 czerwca 20213 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 14 czerwca 20213 l W dniu 7.06.2021 o 18:57, Mejm napisał: Czy polska wyjdzie z grupy: nie Dobra Kmiot, pakuj ten karton ksiazek i wyslka przed weekendem.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Krycha już potrzebuje respiratora i łapie żółtko. Chujowo ale stabilnie
Opublikowano 14 czerwca 20213 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Czy z 4 miejsca tez awasujemy jak cos? Tak do Baltic Cup i grania z Łotwa Litwą i Estonią
Opublikowano 14 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Czezare napisał: Krysia dzisiaj czerwo wyłapie, mówię Wam. I dobrze. Jest jeszcze bardziej przereklamowany niz w 2016. A Grosika zostawili
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Ta, faul w polu karnym xD A jak Rybus typa w powietrzu "bodiczkiem" to heheh Mati, no na pograniczu. Borek daun.