Opublikowano 14 czerwca 20213 l Po meczu powiedzą ze dali z siebie wszystko a poza tym przygotowywali się do starcia z Czechosłowacją a przyjechali tylko ci drudzy co zmieniło całkiem sytuacje
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Oezu znow to pier.dolenie ze Zielinski w neapolu a Krzysztofiak w lokomitivie, Lewandowski w bajernie a ktos tam gdzie i ojezu jak tam graja no nie do wiary ze w kadrze taki pazdzierz.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l 15 strzałów i tylko 2 celne Karolka, który chyba zagrał najlepszy mecz życia
Opublikowano 14 czerwca 20213 l 2 minutes ago, golab said: może Hiszpania wystawi rezerowy skład? przeciez hiszpanskie u19 by ich roznioslo minimum 3-0 xD
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Bednarek chyba za bardzo zaangażował się w reegae, jak jamjczycy w bobsleje
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Dobrze, ze Kowal zjadl to holumi przed meczem bo by sie zadlawil w trakcie.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l No kurwa nie spodziewalem sie ze tak szybko bedziemy mieli po turnieju. Takie emocjonalne kibicowanie to zajebali juz u mnie za dzieciaka ale jednak czlowiek sie ludzil bo paru chlopakow gra naprawde na poziomie ale jak widac nie da sie w reprze. No nie da sie. Znowu dalem sie zrobic w chuja ktory to juz raz XD
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Pofrunął skrzydłem Puchacz. Niestety wrzutka okazała się niecelna gdyż biegał na pełnej parze przez 90 minut.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Teraz, Il Brutto napisał: jedna osoba postawila na 2-1 dla Slowakow w typerku i jest to Butt Butt antypolak.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Just now, ciwa22 said: Pofrunął skrzydłem Puchacz. Niestety wrzutka okazała się niecelna gdyż biegał na pełnej parze przez 90 minut. nooo kolego, to akurat byl ten skynny centrostrzal, polska mysl szkoleniowa
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Wszystkie typy na Słowację uznaje za antypolskie a to znaczy ze niewazne