Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Featured Replies

Opublikowano

Nieee no może z Hiszpanią i Szwecją jeszcze wygramy. Szwedów ciapaci najechali i to już nie jest potęga wikingów a Hiszpanią to nam może pomidory do biedronki przywieźć a nie po boisku skakać.

3 minutes ago, schabek said:

Kurwa czaicie ze nie wypierdolimy z grupy na mistrzostwach na ktorych z grupy wychodza 3 druzyny XDDDDD NO JEST KURWA WYSOKO

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 197,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

to jest niewiarygodne jak nie nadajemy się na turnieje, praktycznie za każdym pieprzonym razem to samo, tylko z coraz słabszymi rywalami. Mam nadzieje, że był to pożegnalny mecz w kadrze Krychowiaka, reszta też poniżej wszelkiej krytyki. W tym meczu nie trzeba było robić zbyt wiele, po prostu nie popełniać indywidulanych błędów na poziomie podstawowym. 

Opublikowano
Teraz, BRY@N napisał:

Kuźwa ja nie wiem jak to Nawalka robił że oni jakoś w miarę grali kiedyś 

Nie cofal autokarem.

Opublikowano
Just now, BRY@N said:

Kuźwa ja nie wiem jak to Nawalka robił że oni jakoś w miarę grali kiedyś 

byl jeszcze Piszczek, Błaszczykowski

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Kurwa czaicie ze nie wypierdolimy z grupy na mistrzostwach na ktorych z grupy wychodza 3 druzyny XDDDDD NO JEST KURWA WYSOKO

No nie oszukujmy sie. To byla grupa smierci.

:yao:

Opublikowano

Aahaha ta reklama tyskiego z zarcikiem ze Slowakow xDDDD

Opublikowano

No z hiszpania mozemy wygrac jezeli cala hiszpanie wypierdoli covid i federacja zglosi sie do mnie zebym gral przez wzglad na zaginionego wujka z espanii

Opublikowano

Mam nadzieję, że te matadory zajebią tych piłkarzyków, się kurwa nadają, chyba do orania i rysowania linii na boisku.

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał:

Nie cofal autokarem.

Był też jakiś pomysł na grę na stałe fragmenty gry a teraz to taki piach że masakra

Opublikowano

Nie smućcie się, już za rok kolejny mundial to się odkujemy. :banderas:

Opublikowano

Dopóki Polska w grze. W 2016 Portugalia wyszła z grupy przy pomocy trzech punktów.

Opublikowano
1 minutę temu, Butt napisał:

Za poltora.

Opublikowano

Jeśli mam być szczery, to jestem troszkę wkurwiony. Czy tak trudno jest spiąć dupę na ten miesiąc? Dramat. 

Opublikowano
1 minutę temu, areka napisał:

Ważne że mamy najlepszego piłkarza ŚWIATA. 

Niemcy mają.

Opublikowano
Teraz, Shankor napisał:

Jeśli mam być szczery, to jestem troszkę wkurwiony. Czy tak trudno jest spiąć dupę na ten miesiąc? Dramat. 

Tym bardziej że dla niektórych to ostatni gwizdek żeby coś ugrać na takim turnieju 

Opublikowano
Just now, Shankor said:

wystarczy w nich nie Wierzyc. Nie bedzie elementu wkorwienia.

Opublikowano
5 minut temu, Butt napisał:

Jaki kurwa mundial xd

Screenshot_20210614-201225.jpg

Opublikowano

Europa juz wie ze cyrk zalewski wystepowal dzisiaj w petersburgu :ragus:

Opublikowano

A wyobrażacie sobie Robercika w reprze Niemiec? :banderas: Co by tam było klepane z Tomusiem to o jezu.

Edytowane przez Bartolinsky

Opublikowano
Teraz, kanabis napisał:

Jaki kurwa mundial xd

Screenshot_20210614-201225.jpg

To tylko chwilowe trudności.

Opublikowano

Prawda jest taka, że będzie tylko gorzej. Jak zostaną tylko te cudne juniory wychowane w ekstraklasie. Mmmm.

Opublikowano

mogliby w studiu pomeczowym uruchomić linię telefoniczną , żeby widzowie mogli się wypowiedzieć oraz powyjaśniać tych ekspertów i redaktorów

jak się słucha tych debilizmów to szkliwo pęka

Opublikowano
3 minuty temu, Bartolinsky napisał:

A wyobrażacie sobie Robercika w reprze Niemiec? :banderas: Co by tam było klepane z Tomusiem to o jezu.

Podejrzewam, że miałby już zdobyte z 2x ME i może dwa świata ;d