Mejm 15 291 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Takze dzis beczunia i lecimy dalej podziwiajac meczyki jak czechy ze szkocja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Ja jako kibic Romy jestem przyzwyczajony do kompromitacji, więc dla mnie dzień jak co dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Najfajniejsze jest to, ze oni niczego nie obiecywali. Lewy chcial zebysmy byli z nich dumni. Nawet to spjerdolili Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Just now, Starh said: Z perspektywy lat zajebiście boli karny błaszczykowskiego w 2016 roku. My wtedy naprawdę graliśmy zajebistą piłkę. no ale to byl prime Piszczka, Blaszczykowskiego, Lewandowski bardzo wysoki poziom, Fabiański wybronił kilka sytuacji, Pazdan wykluczył Niemców i CR7. Sporo ludzi dobrze tam gralo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 (edytowane) Ja ogólnie już parę lat temu przestałem się zbytnio ekscytować piłką nożną i cóż, nerwy mi generalnie odpoczywają. Oczywiście mecze o stawkę oglądam, "kibicuję", ale podchodzę do tego z luźną gumą. Nie robiłem tragedii jak tracili bramkę, a jak strzeliliśmy, to nawet żadne "JEST!" mi się z gardła nie wyrwało. Ot, oglądam, miewam faworytów i sympatie, ale dawno sobie zdałem sprawę, że te wyniki w żaden sposób nie wpływają na moje życie, więc czym tu się przejmować? Nadal będę oglądał mecze, będę kręcił z nich bekę, ale dajcie spokój, nie ma co brać zbyt poważnie typów kopiących gałę. Jedyny moment, który napiął mi nerwy na tym Euro to kwestia Eriksena. No, ale sytuacja wyjątkowa. Edytowane 14 czerwca 2021 przez Kmiot Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 1 minutę temu, michal napisał: no ale to byl prime Piszczka, Blaszczykowskiego, Lewandowski bardzo wysoki poziom, Fabiański wybronił kilka sytuacji, Pazdan wykluczył Niemców i CR7. Sporo ludzi dobrze tam gralo. Dlatego napisałem, że to boli jeszcze mocniej po upływie tych lat, bo takiej kadry i szansy juz miec nie bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Kmiot, przestan mnie mimikowac. Mnie zastanawia czemu my wychodzimy zawsze tacy zes.rani. Czy to kwestia tego, ze jest presja kibicow, mediow? Czy oni podswiadomie wiedza, ze to co sie dzialo na treningach nie ma prawa zadzialac live. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Ten pomocnik Szwedów Larsson to syn Henrika? Szkoda, że Ibra nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Cytat jak masz 7. piłkarzy z przeszłością Lecha Poznań to ten gen porażki musiał wyjść… No po prostu musiał. Skumulowało się i zesrało. Ich nie może być tak wielu na boisku, Słowacja miała jednego takiego piłkarza i dała radę. Trzeba w ustawie zapisać, że na boisku nie może być więcej niż 2 piłkarzy z przeszłością w wielkopolskim przegrywie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Ej ale trzeba przyznać że Linetty zagrał chyba mecz życia w kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Największe kłamstwo polskiej piłki to to, ze polska bramkarzami stoi i to w ogole wszyscy nam zazdroszczą,ze mamy 5 bramkarzy do gry. Tylko szkoda, ze od lat zaden nam meczu nie wybronil, a pamiętamy glownie wpadki, niepewna gre i wieczny dylemat Fabiański czy Szczęsny. Wszyscy ich liza po fiutach, ze looo zajebisci martwcie sie o obrone czy pomoc, a potem Szczęsny w tej bramce wyglada, jakby mial bardziej wyjebane niz Duda na konstytucję. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 437 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Mnie najbardziej wkurwia właśnie to że oni zawsze tak grają jakby im nie zależało. Sam trochę grałem w piłkę i w kosza i nawet kurwa grając na boisku przy szkole czasami biegałem do porzygu jak już sił nie miałem a oni jakby grali o pietruszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Just now, Bartg said: Największe kłamstwo polskiej piłki to to, ze polska bramkarzami stoi i to w ogole wszyscy nam zazdroszczą,ze mamy 5 bramkarzy do gry. Tylko szkoda, ze od lat zaden nam meczu nie wybronil, a pamiętamy glownie wpadki, niepewna gre i wieczny dylemat Fabiański czy Szczęsny. Wszyscy ich liza po fiutach, ze looo zajebisci martwcie sie o obrone czy pomoc, a potem Szczęsny w tej bramce wyglada, jakby mial bardziej wyjebane niz Duda na konstytucję. zaraz, zaraz. Kto wybronił karne z Szwajcaria w 1/8 finalu a euro 2016? Szczesny to chyba swoja postura wygrywa miejsce u tych trenerów reprezentacji. Nic prócz meczu z Niemcami prawie nam nie wybronił w reprze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 3 minuty temu, Mejm napisał: Kmiot, przestan mnie mimikowac. Zacząłem pisać posta jeszcze zanim przeczytałem Twojego, ale w międzyczasie zerkałem na HejtPark. Ogólnie potężne umysły myślą tak samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Oj cwierakaja na twitterze ze atmosferka w kadrze pieknie na pysk padla kto by sie spodziewal Trzeba zobaczyc tych Szwedow, na poprzednim mundialu prawie ograli Niemcow. Na Hiszpanow nie ma co patrzec bo najpierw jebna naszych kopaczy a potem wezma sie za ich zony Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Szwedzi mają Murzyna w napadzie. Już po nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Trzeba przyznać tez, ze Sousa poukladal defensywe - w każdym meczu inny sklad, miesza jak patykiem w gownie, a bramki tracimy jak za pięknych czasow Jurka Engela. Lewego w reprze jak gra sam z przodu wystarczy pokryc ciasno w trzech i patrzeć jak sie meczy cofajac sie do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Ciekawe, co Szwecja pokaże. Kiedyś mój ulubiony zespół, zacząłem kibicować w czasie mundialu w USA - Dahlin, Ravelli, Brolin itd. Trzecie miejsce, a potem brak awansu do mundialu w 98 r. Zawsze grałem nimi lub Danią w ISS Pro i PES. Obstawiam Szwecja vs. Hiszpania wynik 1-1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 2 minuty temu, schabek napisał: Oj cwierakaja na twitterze ze atmosferka w kadrze pieknie na pysk padla No jak wiesz, ze po 4 dniach wylatujesz z turnieju to sie w sumie nie dziwie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Kurwa mać godzina 16 wychodzęe z biura, z psem nad morze na spacer, wracam, pies nakarmiony, ja pompki jeszcze, narobiłem sobie kanapek z hummusem, warzyw nakroiłem, Heineken 0 schłodzony od wczoraj przelany do szklanki siadam jak lord na kanapie i nie wiem, ale coś mi się pojebało i zapomniałem, że przecież to nasi grają, a ja zasiadam z nadzieją i entuzjazmem. No jak kurwa na świadomości interesuje się piłką od Euro 2000, czyli już 21 lat to zawsze jak ten debil przystępuje do turnieju z udziałem Pokaków jakby co najmniej faworytem grupy byli i tylko przy Euro 2016 nie wyszedłem na głupka. No, ale dobra, chuj, dziś aż tak nie boli, bo chociaż jakaś walka była, biegali, kopali, walczyli, skakali, po prostu kibel grają, obrona na nogach z waty, ale wszystko z sercem. Oprócz krychowiaka, który w kadrze jest cienki jak pasztetowa i nie wiem, dlaczego dziś nie zszedłz boiska po pierwszej połowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 A zakładałem się z szefem, ze 2:1 przegramy. Tysiak mi przeszedł koło nosa, bo do zakładu finalnie nie doszło. Jak wyżej e-koledzy. Od kilkunastu lat nie interesuje się szmacianka, polecam. Oni dobrze grają…. w reklamach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Hiszpania bez komentarza i z hejtparkiem w tle, polecam. A Borek niech skoczny pier.dolic i nie nakreca tej ostatnio pojawiajacej sie u nich narracji (glownie u widzow), ze zmiana Brzeczka byla zla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 A wy skończcie pierdolić, że z Brzęczkiem byłoby inaczej. Tu nie ma z czego rzeźbić, bo grają kurwa same pokraki. Lewy w kadrze jest innym piłkarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 3 minuty temu, krupek napisał: chociaż jakaś walka była, biegali, kopali, walczyli, skakali, po prostu kibel grają, obrona na nogach z waty, ale wszystko z sercem. Ty chyba jeszcze do siebie nie doszedles stary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi