BRY@N 1 437 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Nasi w sobotę pewnie będę szli jak na ścięcie nie ma co liczyć na jakieś wysokie morale. Tu by musiała zajść taka zmiana jak w przypadku siatkarzy na turnieju ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Skoro Sousa nie ma żadnego polskiego pomagiera w sztabie to ktoś życzliwy powinien mu dać w prezencie płytę z naszymi meczami grupowymi z ostatnich mistrzostw od 2012 to może by trochę się zastanowił nad składem i sposobem gry. Ogólnie myślałem że kompromitacji z mistrzostw świata z Rosji i pokładanie się Grosickiego w ostatnim meczu nic nie przebije a jednak się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 300 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 A ja się potem wstydzę na 4chan w zakładce sport cokolwiek napisać bo Polską flagę mi do posta przypinają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 2 godziny temu, Bartg napisał: Widzieliście w ogóle, że na konferencję prasową po meczu wyszli Rybus i Puchacz? Zawsze lepiej niż kucharz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 1 godzinę temu, Bartg napisał: Kiedyś Pepsi reklamował no to wiadomo, że hejtuje Colke. Wiedzielismy bo obsmiali to w HP. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 632 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Tyle pytań, tak mało odpowiedzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 przypominam tylko ze to dopiero poczatek wakacyjnych eurowpierdoli https://www.sport.pl/pilka/7,65041,27203132,legia-warszawa-poznala-rywala-w-eliminacjach-do-lm.html Legia poznała rywala w I rundzie el. Ligi Mistrzów! Trafiła najgorzej niezwykle potezne FK Bodø/Glimt Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 i fanie Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Chyba trzeba wpaść do szatni gwiazdeczek… Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 9 minutes ago, schabek said: i fanie Warto dodać, że w poprzednim sezonie wygrali 26 z 30 meczów przy bilansie bramek 103:32. Łacząc to o odejsciem Wszołka, 50 letnim Borucem w bramce, brakiem póki co transferów, prezesem narzekającym, że Czesio 711 połączeń nigdy nie przygotowywał drużyny do pucharów w lipcu no to co może pójść nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Jak to brakiem transferów. Przecież przyszedł jakiś napastnik rodem z Azerbejdżanu i jakiś drugi zagraniczny grajek ale nie pamiętam skąd. Toż to wzmocnienia że hej Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 300 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Dziś Niemieckie panzerniaki rozjadą wieże eifel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 No tak srednio bym powiedzial, tak srednio. Predzej bym sie spodziewal kompromitacji niz zwycieztwa, pewnie Timo Werner cos spierdoli ten paralityk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 063 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 16 minutes ago, Il Brutto said: No tak srednio bym powiedzial, tak srednio. Predzej bym sie spodziewal kompromitacji niz zwycieztwa, pewnie Timo Werner cos spierdoli ten paralityk. Podobno w składzie meczowym nie będzie Wernera, Goeretzki i Musiali. Co do tego ostatniego to rozumiem, ale odstawiania dwóch pierwszych - zupełnie nie. Löw przez swoje kombinacje znów przegra Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Ja sie niczego juz nie spodziewam, w samych Niemczech nawet nie ma zadnego hajpu, w sklepach zero produktow z kadra, zadnych promocji, kart czy innego dziadostwa jak to bylo zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Oglądam konferencję z udziałem Polskiego Jezusa. Potężna Słowacja rozbiła ich w proch. Chłopaki nie potrafią się podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 6 godzin temu, BRY@N napisał: Nasi w sobotę pewnie będę szli jak na ścięcie nie ma co liczyć na jakieś wysokie morale. Tu by musiała zajść taka zmiana jak w przypadku siatkarzy na turnieju ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Skoro Sousa nie ma żadnego polskiego pomagiera w sztabie to ktoś życzliwy powinien mu dać w prezencie płytę z naszymi meczami grupowymi z ostatnich mistrzostw od 2012 to może by trochę się zastanowił nad składem i sposobem gry. Ogólnie myślałem że kompromitacji z mistrzostw świata z Rosji i pokładanie się Grosickiego w ostatnim meczu nic nie przebije a jednak się udało. Tak wyglądali przed meczem ze Słowacją - obsrani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Oj teraz przypomniales ale faktycznie w tunelu bylo widac obsranko. Chociaz pierwsze minuty wygladaly niezle. Eh dalej mam niesmak po wczoraj. Moze my jestesmy za slabi tutaj? Ale przeciez wiekszosc naszego skladu co weekend gra pod presja. Mak wczoraj skreca Bereszynskiego jak psa a pol roku w pilke nie gral. Slowacja wychodzi i cieszy sie turniejem a my obsrani po pachy od 15 minuty. Jak w meczu z Senegalem ale oni to sa chociaz byli szybcy, silni i mieli indywidualnosci. U nas krycha glupie faule i podania po autach, obrona elektryczna, lewemu pilka odskakuje, wrzutki skrzydlowy na pierwszego obronce. Jak rozumiem jak bysmy dalej byli w pokoleniu krzynowkow i zurawskich ale naprawde te nasze grajki co tydzien potrafia zajebiscie robic te rzeczy ktore wczoraj pierdolily na potege. No ja nie wiem, dupa mnie boli. Dobra grupa smierci wchodzi do gry, w koncu powazny futbol. Ale dzisiaj bedzie meczyk o 21 ja pierdole Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Cały stadion pełen widzów, piękny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Pepe jeszcze gra? Co nastepne, Figo po przerwie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Ronaldo ty curvo mial byc krol strzelców, a nie pudlo z 5 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Co Nowak robi w tvp? Stanowski mu bilet i hotel oplacil a ten sobie dorabia? xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 2 minutes ago, Mejm said: Co Nowak robi w tvp? Stanowski mu bilet i hotel oplacil a ten sobie dorabia? xDD Przecież Kanal Sportowy ma umowe z tvp, leca ich programy na tvp sport Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Dobra, co słychać? Bo byłem na Nintendo Direct i wciąż mnie lekko odbyt mrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 2 minutes ago, Kmiot said: Dobra, co słychać? Bo byłem na Nintendo Direct i wciąż mnie lekko odbyt mrowi. Ronaldo to pala, Węgrzy dobrze bronią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi