Opublikowano 16 czerwca 20213 l Teraz, sprite napisał: Turcja na razie największy bait turnieju. Ale mnie Pol oszukal
Opublikowano 16 czerwca 20213 l 8 minutes ago, maciucha said: Typowy lysy w klubie Czego sie spodziewasz po gosciu o nazwie Burak? Bekownie sie Was czytalo co do Bale'a. "haha Bale jaki slabiak" a pol godziny pozniej "haha jak Bale ich dojechal" xD
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Ten Burak to trochę taka pełnowymiarowa wersja Koksala. Tylko Koksal nie dawał się tak poniewierać. Edytowane 16 czerwca 20213 l przez Kmiot
Opublikowano 16 czerwca 20213 l W dniu 14.06.2021 o 20:58, Bartg napisał: Największe kłamstwo polskiej piłki to to, ze polska bramkarzami stoi i to w ogole wszyscy nam zazdroszczą,ze mamy 5 bramkarzy do gry. Tylko szkoda, ze od lat zaden nam meczu nie wybronil, a pamiętamy glownie wpadki, niepewna gre i wieczny dylemat Fabiański czy Szczęsny. Wszyscy ich liza po fiutach, ze looo zajebisci martwcie sie o obrone czy pomoc, a potem Szczęsny w tej bramce wyglada, jakby mial bardziej wyjebane niz Duda na konstytucję.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Ale wlosi znowu hymn jebneli na pelnej xD na miejscu szwajcarow ja bym juz poddal mecz
Opublikowano 16 czerwca 20213 l No beskitu. Morale u makaronow jest takie ze tutaj nie moze byc innej opcji niz wygrana na miękko
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Just now, michal said: ale fajnie oglada sie na balkonie. Lornetką na tv somsiada?
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Just now, Bartg said: Lornetką na tv somsiada? byku ty moj za duzo chcesz wiedzieć.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Ręka xd No niesamowite te wytyczne na ten temat maja sedziowie na euro
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Ale makaroniarze mocni. Nie wiem czy drabinka pozwoli ale zamawiam wlochy francja final
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Ja pierdole a ja obstawilem na mistrzostwo niemcow. To chyba najbardziej oddane bez walki 5pkt w typerku jakie moze byc No italia mocna jest. Trzeba przyznac.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Wlosi na Francje prawdopodobnie mogliby trafic w polfinale, a po drodze w cwiercfinale Belgie