Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnudniejsze mecze? Grupa E nie zawodzi. Ogladam akurat na ESPN i amerykanski komentator narzeka ze chuja graja. 

POL-SLO to tez byl kasztan niesamowity, wyobrazcie sobie ze jakis fan postronny bundesligi  z Zachodu sobie wtedy pomyslal "no Lewandoski dobry pilkarz zobaczymy jak mu pojdzie na miszczostwach"  no nie sadze zeby dotrwal wtedy do konca.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciorny Maradona xD

To liczenie pkt nie ma juz sensu. Kazdy z zespolow w naszej grupie oprocz nas ma juz punkty. A my po meczu ze Szwecja nie bedziemy miec zadnego. Wiec zbedne sa te kalkulacje kto z kim zremisuje albo wygra.

Opublikowano

Beda ludzie z tego Isaka

Borussia go wyczaila a potem sprzedala. Ale ogolnie skauting BVB jest przesadzony, ile oni juz kozakow wyszukali na roznych europejskich zadupiach

Ladnie szlo na 0-0 i kurwa karny, czemu mnie to nie dziwi

Opublikowano

Uwielbiam te matematyczne obliczenia dla naszych grajków jakie mamy szansę xd. Aż przypomniały mi się czasy Engela jak liczyli matmę na temat awansu do Euro, no i nie wyszło XDDD 

• Plusik 1
Opublikowano

Ja dałem 2:1 dla Słowacji, więc wszystko idzie zgodnie z planem. Szwedzi zrobili swoje, teraz wystarczy że Słowacja zrobi swoje. :yakubu:

Opublikowano

Cyk, najgorszy możliwy rezultat dla nas. W sumie można to traktować jako eutanazję, żeby oszczędzić wszystkim tego żałosnego obliczania całek w pamięci przed meczem ze Szwecją. 

A czarny wiking wisi mi 2 pkt. za tą spierdoloną setkę :[

Opublikowano
27 minut temu, Butt napisał:

Ja dałem 2:1 dla Słowacji, więc wszystko idzie zgodnie z planem. Szwedzi zrobili swoje, teraz wystarczy że Słowacja zrobi swoje. :yakubu:

Szkoda, było blisko. Brakło raptem dwóch brameczek.

Opublikowano

Juz bylo to.wiadomo po.pierwszy meczu. Jestesmy kurwa dziadami, nie umiemy grac w pilke, stalo sie to.co musialo.sie.stac

Jeszcze tylko.jutro wysoki oklep od hiszpanow i zaczynamy wakacje

Cos mi sie wydaje ze poprostu czerwiec-sierpien to nie jest okres dla polskich pilkarzy.

Albo reprezentacyjny oklep co 2 lata albo coroczny uerowpierdol polskich druzyn w pucharach.

Trzeba sie bawic, na Ibize pojechac, w reklamach pograc. A no i zakupki w Paris i Milan

Opublikowano
3 minutes ago, Tokar said:

Cyk, najgorszy możliwy rezultat dla nas. W sumie można to traktować jako eutanazję, żeby oszczędzić wszystkim tego żałosnego obliczania całek w pamięci przed meczem ze Szwecją. 

A czarny wiking wisi mi 2 pkt. za tą spierdoloną setkę :[

A nie jest tak ze liczy sie bezposredni mecz zamiast bilansu bramkowego? Chociaz w sumie po co o tym gadac, badzmy powazni.

Opublikowano

Lepsza Słowacja, która zasługuje na awans, niż jakaś tam spółka rybusów, krychowiaków, czy innych drewniaków. Oni nie zasługują na wyjście z grupy, po tym co pokazali w meczu ze Słowacją. 

Opublikowano

Obstawilem, ze polska nie wyjdzie z grupy to moge dorzucic do tego, ze nie zdobedziemy zadnego punktu w trzech meczach. Jak trafie oba to dopiszcie mi wtedy 10pkt :cool:

Opublikowano (edytowane)

Nikt nam nie pomaga, nie chce pomóc nikt.

Jeśli Polska nie ugra nawet punktu to będzie pierwszy taki wyczyn Biało-Czerwonych na turnieju w XXI wieku.

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał:

Obstawilem, ze polska nie wyjdzie z grupy to moge dorzucic do tego, ze nie zdobedziemy zadnego punktu w trzech meczach. Jak trafie oba to dopiszcie mi wtedy 10pkt :cool:

Beka bo na sts kurs ze zdobedziemy mniej niz 1 pkt wynosi 1,55 xd Czyli taki pewniaczek w sumie

Grubo biorac pod uwage ze zagralismy tylko 1 z 3 meczow. 

• Haha 1