Opublikowano 19 czerwca 20213 l Dobra. Tera hejt park a potem czas na prawdziwy futbol a nie jakieś przebierańce
Opublikowano 19 czerwca 20213 l No L. Enrique losował tą kadrę na bani i każda ogarnięta drużyna ma szansę to wykorzystać. Polska nie ma.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Poratuje ktoś jakimś stremem meczu Polaków z Hiszpanią. Jestem na wypizdowie bez telewizji ale z internetem.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l w typerku powinny byc jakies specjalne zaklady na mecze Polakow, handicapy, czy Wojtus tym razem spierdoli czy nie itp.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Rozjebiemy Hiszpanów, mówię Wam. Do przerwy dwa zero dla nas po bramkach Lewego i Świderskiego, potem obrona Częstochowy niemal do końca, wypad z konterki, płaskie dośrodkowanie przed pole karne, Moder z nabiegu pod poprzeczkę i trzy do nula dla nas. Sędzia już nawet nie wznowi gry od środka
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Poratuje ktoś jakimś stremem meczu Polaków z Hiszpanią. Jestem na wypizdowie bez telewizji ale z internetem. Z komórki tu oglądam [emoji846]https://sport.tvp.pl/
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Podobno PZPN poinformował, że NASI nie będą udzielać wywiadów bezpośrednio po meczu.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 32 minuty temu, teddy napisał: Tera hejt park Ale to sa czopy, jak oni mowia ze reprezentacja slaba to ok ale jak dzwoni ktos to odpala sie Smokowski i "wiecej optymizmu". Strasznie irytujacy typ, nawet Stanowski go nie bierze na powaznie. I ten telefon z daunem, Pyszne pogrozilo palcem i trzeba bylo typa wyciac xDD
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Beka ze Portugalczycy wiecej strzelili od Niemcow a i tak przegrali 4:2 xD 37 minutes ago, u55r said: Poratuje ktoś jakimś stremem meczu Polaków z Hiszpanią. Jestem na wypizdowie bez telewizji ale z internetem. Trzymaj: http://jmutech.xyz/spain-vs-poland/?sport=soccer i obejrzyj jak czlowiek Co ja odczuwam przed meczem? Lewa jego, lewa jego, lewa jego mac Edytowane 19 czerwca 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Ja już przygotowany. Whiskey z lodem jest. Chrupky są. Byle tylko się nie zakrztusić ze śmiechu.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 28 minut temu, Santi napisał: Z komórki tu oglądam https://sport.tvp.pl/ Mi na komórce lepiej działa w ich aplikacji
Opublikowano 19 czerwca 20213 l zawsze masz strimy na strims.world, polecam angielski bo sie nie zacina, tvp ci nie pojdzie z zagranicznego ip nie macie w uk jakiegos krajowego nadawcy ktory by za darmo to udostepnial w necie? w Polsce TVP za darmo, w Niemczech mamy ARD/ZDF
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Butt napisał: A mizeria na słodko po pedalsku czy prawilnie na słono? Mizeria na słodko? Co to za bluźnierstwo Edytowane 19 czerwca 20213 l przez puszkin
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Hiszpanie jacy posrani na hymnach! Już przeczuwają, że dostaną wpyerdol ;P
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Il Brutto napisał: zawsze masz strimy na strims.world, polecam angielski bo sie nie zacina, tvp ci nie pojdzie z zagranicznego ip nie macie w uk jakiegos krajowego nadawcy ktory by za darmo to udostepnial w necie? w Polsce TVP za darmo, w Niemczech mamy ARD/ZDF Pewnie mają jakieś BBC, ale tam pewnie leci w tym czasie jakieś Eastenders czy inne Coronation Street.